231983 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:56Hahahhah, ismijava priču Kulenović/Lecce, a on i njegova svita Mulahusejnovića cijelu zimu sele po cijeloj Europi, i na kraju čuj ovo: Celtic hahahhahahhahahhahhbhfanatic14 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:03jel rikno onaj levat iz tozle, invalid fudbala... dzabe penal protiv feyenoorda ispod ruku golmana, koji bi mu uhvatili u bundesligi zivu loptu, kada je sve duele izgubio sa Anelom. Imao je 5 lopti cistih bez pritiska bez protivnika koje daje direktno pas u noge feyenoordu. I zato sada klupa. Lecce
i tu su ispusili levati na propagandu na sve padaju neznalice. Zamisli otisao najbolji spic heraclesa Hornkamp na zimu,znaci ovaj igrac Milenkovica nema nikakve konkurencije vise u heracles, nema nikog, a on evo opet vec dvije utakmice na klupi u najgoroj ekipi holandije.
Nazalost nema kvalitet internacionalni ,reprezentativni kao ni Bazdar. Sreca vrijeme sve pokaze i uvijek daje odgovore. Kriminal nigdje ne daje rezultate.![]()
Luka Kulenović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Luka Kulenović
Sheyi je napisao/la: ↑11 feb 2026, 18:24231983 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:56Hahahhah, ismijava priču Kulenović/Lecce, a on i njegova svita Mulahusejnovića cijelu zimu sele po cijeloj Europi, i na kraju čuj ovo: Celtic hahahhahahhahahhahhbhfanatic14 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:03jel rikno onaj levat iz tozle, invalid fudbala... dzabe penal protiv feyenoorda ispod ruku golmana, koji bi mu uhvatili u bundesligi zivu loptu, kada je sve duele izgubio sa Anelom. Imao je 5 lopti cistih bez pritiska bez protivnika koje daje direktno pas u noge feyenoordu. I zato sada klupa. Lecce
i tu su ispusili levati na propagandu na sve padaju neznalice. Zamisli otisao najbolji spic heraclesa Hornkamp na zimu,znaci ovaj igrac Milenkovica nema nikakve konkurencije vise u heracles, nema nikog, a on evo opet vec dvije utakmice na klupi u najgoroj ekipi holandije.
Nazalost nema kvalitet internacionalni ,reprezentativni kao ni Bazdar. Sreca vrijeme sve pokaze i uvijek daje odgovore. Kriminal nigdje ne daje rezultate.![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
A smradac ne smije otici na temu Tabakovica kad je profulao penal ili na temu Huseinbasica koji igra koliko i mi ovdje.231983 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:56Hahahhah, ismijava priču Kulenović/Lecce, a on i njegova svita Mulahusejnovića cijelu zimu sele po cijeloj Europi, i na kraju čuj ovo: Celtic hahahhahahhahahhahhbhfanatic14 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:03jel rikno onaj levat iz tozle, invalid fudbala... dzabe penal protiv feyenoorda ispod ruku golmana, koji bi mu uhvatili u bundesligi zivu loptu, kada je sve duele izgubio sa Anelom. Imao je 5 lopti cistih bez pritiska bez protivnika koje daje direktno pas u noge feyenoordu. I zato sada klupa. Lecce
Bhfanatic levatcina kakva se okoti svakih 50 godina
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema ga danas ni na klupi
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Napadač Heraklesa, Luka Kulenović otpao je iz kombinacija za predstojeće mečeve Bosne i Hercegovine zbog povrede koju je zadobio na treningu svog kluba. Zbog tog problema propustio je i posljednju utakmicu ekipe, a prema dostupnim informacijama van terena će biti naredne dvije do tri sedmice, što znači da neće moći konkurisati za susrete u martu.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Povrede će mu uništiti karijeru. Zadnjih 18 mjeseci svako malo povrijeđen. Nikako da uhvati forumu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 15:56Napadač Heraklesa, Luka Kulenović otpao je iz kombinacija za predstojeće mečeve Bosne i Hercegovine zbog povrede koju je zadobio na treningu svog kluba. Zbog tog problema propustio je i posljednju utakmicu ekipe, a prema dostupnim informacijama van terena će biti naredne dvije do tri sedmice, što znači da neće moći konkurisati za susrete u martu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Istina. Mada pitanje je može li on dalje/više od trenutnog.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 15:58Povrede će mu uništiti karijeru. Zadnjih 18 mjeseci svako malo povrijeđen. Nikako da uhvati forumu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 15:56Napadač Heraklesa, Luka Kulenović otpao je iz kombinacija za predstojeće mečeve Bosne i Hercegovine zbog povrede koju je zadobio na treningu svog kluba. Zbog tog problema propustio je i posljednju utakmicu ekipe, a prema dostupnim informacijama van terena će biti naredne dvije do tri sedmice, što znači da neće moći konkurisati za susrete u martu.
Na klupi danas, vratio se nakon povrede
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Meni lično momak top, a evo poslije ovog intervjua jos mi je draži, kulturno, ponizno, pogotovo ovaj dio oko prvog poziva, Dzeke itd. iskreno volio bi kada bi ga zdravlje poslužilo i kada bi ponovno ušao u neki golgeterski niz pa da bude jedan od putnika u ameriku.
I meni jedan od najdrazih igraca repkeMicron je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:56Meni lično momak top, a evo poslije ovog intervjua jos mi je draži, kulturno, ponizno, pogotovo ovaj dio oko prvog poziva, Dzeke itd. iskreno volio bi kada bi ga zdravlje poslužilo i kada bi ponovno ušao u neki golgeterski niz pa da bude jedan od putnika u ameriku.
Nadamo se da ce vratiti formu do svjetskog, ako nista onda do lige nacija
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nevjerovatan lik. Svidio mi se i u intervjuu kod Marjana, ali sad pogotovo. Od srca mu zelim da napravi odlican transfer naljeto i da se nazabija golova i u klubu i u reprezentaciji. Ako se ne daj Boze povrijedi neko od napadaca do SP-a, on bi mi bio prva opcija da uskoci.
Znaci mozda budemo imali u timu i Kulenovica i Busuladzica 
Steta silnih povreda koje su ga unazadile ovu sezonu. Za vas Koji ne znate, iz Kanade se znatno teze probiti do ozbiljnog fudbala nego iz premier lige BiH. On kad je igrao u kanadi nisu imali profi ligu uopste. Igrao je amatersku ligu provincije Ontario( uglavnom manje vise svi klubovi su iz Toronta I okoline). Otprilike nivo federalke.
Ko ga je ovo opalio štosom?NoDi80 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:34I meni jedan od najdrazih igraca repkeMicron je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:56Meni lično momak top, a evo poslije ovog intervjua jos mi je draži, kulturno, ponizno, pogotovo ovaj dio oko prvog poziva, Dzeke itd. iskreno volio bi kada bi ga zdravlje poslužilo i kada bi ponovno ušao u neki golgeterski niz pa da bude jedan od putnika u ameriku.
Nadamo se da ce vratiti formu do svjetskog, ako nista onda do lige nacija![]()
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, MostarReds22 i 25 gostiju.