Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
ako ce vec Arena prenositi utakmice reprezentacije, neka dovedu Bahu za te utakmice, po ovome sto je pricao u Inkubatoru bio bi itekako voljan
moze se pricati bilo sta za njega, ali je bolji za pet klasa od svih ovih koje trenutno imaju na Areni BH
moze se pricati bilo sta za njega, ali je bolji za pet klasa od svih ovih koje trenutno imaju na Areni BH
Don't believe the hype.
**** Bahu, Makija i ludog Mamica spojit to bi bilo vece nego onomad komentator Sasa i kolega Adis na Obien tivi 
Bilo ko neka prenosi samo par uslova:
- da je patriota ove zemlje
- da ne priča ekavicom
- da ne priča tzv. hrvatskim novogovorom
- da je patriota ove zemlje
- da ne priča ekavicom
- da ne priča tzv. hrvatskim novogovorom
On je vec rsido za SK i to je to!akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 01:37ako ce vec Arena prenositi utakmice reprezentacije, neka dovedu Bahu za te utakmice, po ovome sto je pricao u Inkubatoru bio bi itekako voljan
Max Allegri
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
**** arenu i njihove komentatore, previse ukoceni i **** to gdje ti moras paziti sta pricas i moras na silu nekog hvaliti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 01:37ako ce vec Arena prenositi utakmice reprezentacije, neka dovedu Bahu za te utakmice, po ovome sto je pricao u Inkubatoru bio bi itekako voljan
Drazi mi je Baho i Velid nego svi ovi sa arene…kad neko sa srcem prenosi to je skroz druga dimenzija.
E čuj Baho da komentariše. Čovjek završio sa dobrim komentarisanjem 2005. godine i onim finalom LP.
Spaho, Dzankovic, Suko. Sveto trojstvo
Baho je dokazao da ne zna imena nasim igracima na doceku, a kamoli u toku utakmice da ubode nekome ime.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Samo da Spaho ne bude , već smo u prednosti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Maroon1946
- Kontakt:
Jest, dobro si. Znam da sam nekoga izostavio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vala sva 4 su dobra kad nas prenose, ali nekako samo da ne bude Džanković
Ove obicne arene isto Sport Klub, sve neke lijeve lige.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
S razlogom i postoje arene premuim, tamo idu bolji sadržaji. Samo mi nije jasno zasto nema ACB kosarke u programu a rekli su da ce ista biti i na nasoj Areni. Gledam na srb areni tamo normala ide samo kod nas ne.
Zaista ne znam cemu kuknjava. Cloud bio 13,99 mislim eura, a vamo za 5KM tj 2,5 eura dobijete premium gdje imate sve.
I dalje se nadam da ce sto prije izbori samo da ove budale ne kupe telemach da ga ugase dok je ovako top. Najbolja odluka prelazak na net i tv
I dalje se nadam da ce sto prije izbori samo da ove budale ne kupe telemach da ga ugase dok je ovako top. Najbolja odluka prelazak na net i tv
Nemoj samo da AV i ergela da kupuje telemach, ima i boljih kupaca.Neutral je napisao/la: ↑11 apr 2026, 14:46Zaista ne znam cemu kuknjava. Cloud bio 13,99 mislim eura, a vamo za 5KM tj 2,5 eura dobijete premium gdje imate sve.
I dalje se nadam da ce sto prije izbori samo da ove budale ne kupe telemach da ga ugase dok je ovako top. Najbolja odluka prelazak na net i tv![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.