Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Kad je pokojni Mino Raiola trebao odrediti slijedeći klub De Ligtu, nakon Ajaxa, izbor je pao na Italiju i Juventus, koji je tada bio najjači klub u Italiji. Ako hoćeš da 'diplomiraš' defanzivu u fudbalu, zna se u koju zemlju i koje klubove tamo ideš. Tarik je već u Italiji, i za 'master' studij, treba mu da zaigra u jednom od velikana talijanskog fudbala iz velike trojke, a to su Milan, Inter i Juventus. Za ofanzivan fudbal ganjaj Španiju, za defanzivu, zna se gdje možeš najviše napredovati i postati klasa.
Tipican navijac EPLa sa svojom smijesnom EPL statistikom.
Odlican klub ako je istina.
Odlican klub ako je istina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nece se to mijenjati, Inter od 2018-2019 igra s 3-5-2, cijela ekipa se gradi oko tog sistema. Di Marco/Dumfries cisti wingbacks, klupa Henrique/Augusto. Bastoni lijevo, Akanji sredina, Bisscevk desno, Thuram/Lautaro kao kombinacija, jedan jaci u zraku drugi brzi manji. Esposito mjenja Thurama, Bonny mjenja Lautara. Isto e Hakanom, Barelle, Zielenski, Frattessi, Sucic. To je sve napravljeno da se igra 3-5-2, skroz u temelju.GG3 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 12:22Ma postoje velike naznake da bi se to moglo mijenjat u budućnosti, jer se je nezadovoljno. Mnogi talenti su se u prošlosti propustali jer nisu odgovarali sistemu.
Tarik može i to odigrat bez problema ako nastave sa tim, možda čak kao onaj središnji igrač a Akanji i Bastoni pored.
Vjerovatno ako ode Bastoni, idu na Bisceck, Akanji, Tarik. Acerbi penzija, De vrij napusta, i jos ce nekog kupiti. Ali 100 posto ostaju na 3-5-2.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ja ne bih volio da predje u Inter sako zbog toga jer ne volim taj klub, dok za samog Tarika je to odlicna stanica. Ja bih volio da predje u Milan, ali nemaju oni sluha za ovakve igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Blago nama ako nam je Inter samo 1 stepenicu iznad Sassuola.. baš su porasli apetiti.
Ja prvi nisam ljubitelj Serie A uopšte, ali ovaj transfer ako se realizuje.. top klub.
Ja prvi nisam ljubitelj Serie A uopšte, ali ovaj transfer ako se realizuje.. top klub.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sta vise reci kad ljudi vec razmisljaju gdje ce poslije Intera
U nas nema nikakve sredine ili najgori ili najbolji. Tarik je zvijer od igraca i uvjeren sam da ce biti standardan u Interu, ali za to se tek treba izboriti, i nece biti tako lagano.
O tome sta ce biti kasnije je nebitno, nista mu ne skodi ni da ostane dugo vremena u Interu, velik klub i ambicije.
Ma ljudi ne prate fudbal, tu je sva priča. To ti je ono ko za Dedića, čim se pojavio kae ili Real ili City, ovo ostalo talašika ne dolazi u obzir. I onda kad ostvari super transfer za njega u Benficu, idioti pišu kako je flop, ne zvati više, itd... 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najjače što većina ljudi što su ismijavali repku i govorili da nemamo kvalitet trenutno šalju igrače u najbolje klubove svijeta.Goalgetter je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:37Pa sta vise reci kad ljudi vec razmisljaju gdje ce poslije InteraA nije ni ovdje potpisao.
U nas nema nikakve sredine ili najgori ili najbolji. Tarik je zvijer od igraca i uvjeren sam da ce biti standardan u Interu, ali za to se tek treba izboriti, i nece biti tako lagano.
O tome sta ce biti kasnije je nebitno, nista mu ne skodi ni da ostane dugo vremena u Interu, velik klub i ambicije.
Iz ekstrema u ekstrem i u krug.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako slucajno ne prodjemo dobro na SP, opet ce se vratiti na tu pricu, siguran samCAGarfia je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:42Najjače što većina ljudi što su ismijavali repku i govorili da nemamo kvalitet trenutno šalju igrače u najbolje klubove svijeta.Goalgetter je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:37Pa sta vise reci kad ljudi vec razmisljaju gdje ce poslije InteraA nije ni ovdje potpisao.
O tome sta ce biti kasnije je nebitno, nista mu ne skodi ni da ostane dugo vremena u Interu, velik klub i ambicije.![]()
Iz ekstrema u ekstrem i u krug.
Ma sve stoji al jedino DiMarco ne funkcionise u formaciji sa 4 pozadi ostalo sve vrlo dobro igra u svojim repkama u toj formaciji.Edincapitano je napisao/la: ↑11 apr 2026, 13:20Nece se to mijenjati, Inter od 2018-2019 igra s 3-5-2, cijela ekipa se gradi oko tog sistema. Di Marco/Dumfries cisti wingbacks, klupa Henrique/Augusto. Bastoni lijevo, Akanji sredina, Bisscevk desno, Thuram/Lautaro kao kombinacija, jedan jaci u zraku drugi brzi manji. Esposito mjenja Thurama, Bonny mjenja Lautara. Isto e Hakanom, Barelle, Zielenski, Frattessi, Sucic. To je sve napravljeno da se igra 3-5-2, skroz u temelju.GG3 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 12:22Ma postoje velike naznake da bi se to moglo mijenjat u budućnosti, jer se je nezadovoljno. Mnogi talenti su se u prošlosti propustali jer nisu odgovarali sistemu.
Tarik može i to odigrat bez problema ako nastave sa tim, možda čak kao onaj središnji igrač a Akanji i Bastoni pored.
Vjerovatno ako ode Bastoni, idu na Bisceck, Akanji, Tarik. Acerbi penzija, De vrij napusta, i jos ce nekog kupiti. Ali 100 posto ostaju na 3-5-2.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BiHSportman
- Kontakt:
Pobježe mu par puta ovaj jedan iz Genoe. Dobri su za sad, ali zabi im golčinu Malinovskyi.
- BiHSportman
- Kontakt:
Muharemović ošuta glavom iz kornera, golman Genoe odbrani i na nju natrča Kone i pogodi za 1-1.
Treba za ovo asistencije da se racunaju 
Oj kakvu čovjek dugu dijagonalu ima, nije je Maldini im'o.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kakvo katastrofalno sudjenje. Korupcija u Serie A priblizna onoj u nasoj ligi. Ovaj zuti karton nije bio prekrsaj uopste, cista lopta.
Desetine puta naprave visak kad otmu loptu a ovaj svira prekrsaj i ubije im tempo. U Italiji kao kod nas, ko je domacin taj i pobjedjuje.
Dobra utakmica Tarika, ja ono racunam ko asistenciju, par dobrih dugih lopti + na to defanzivno uglavnom dobar
Desetine puta naprave visak kad otmu loptu a ovaj svira prekrsaj i ubije im tempo. U Italiji kao kod nas, ko je domacin taj i pobjedjuje.
Dobra utakmica Tarika, ja ono racunam ko asistenciju, par dobrih dugih lopti + na to defanzivno uglavnom dobar
Ma moze im se kad tu ligu niko skoro i ne gleda.M1k3y je napisao/la: ↑12 apr 2026, 14:29Kakvo katastrofalno sudjenje. Korupcija u Serie A priblizna onoj u nasoj ligi. Ovaj zuti karton nije bio prekrsaj uopste, cista lopta.![]()
Desetine puta naprave visak kad otmu loptu a ovaj svira prekrsaj i ubije im tempo. U Italiji kao kod nas, ko je domacin taj i pobjedjuje.![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, Atlanta, BelajBoy, Edincapitano, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, Proximic, PSV, random11, Scholl, Soli i 51 gost.