Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
ovo je samo dokaz koliko su ljudi glupi i ne citaju sve napisano.
tako je to niko ne vidi dalje od svog nosa
tako je to niko ne vidi dalje od svog nosa
Po svemu sudeci opet ce bit nekakvi zmajevi na dresu qrci palci 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ovo je erotika ako bude. Zmajevi nam trebaju daju tu neku specificnost a ima i historijski koncept . Ovaj dres izgleda pravo elegantno.
Pretamna je ova plava boja. Izgled je ok Samo malo svjetlija varijanta bi bila bolja
Ovo nije pretamno, ova plava je baš gotivna. Podsjeća na onaj zadnji od Adidasa, sa lentom.
To je naš dosad najljepši dres...
To je naš dosad najljepši dres...
- katalinski
- Kontakt:
Jedink sto mi se bas svidja ova tamna Navy blue boja.
Nije kic , nije nesto wauuuu ali ako budu ovakvi dobro je to sasvim za kelme.
Nije kic , nije nesto wauuuu ali ako budu ovakvi dobro je to sasvim za kelme.
Ajvatar
Trebao je Stambolic ovdje inkognito postavljati idejna rjesenja, pa koji izazove wow efekat (kao ovaj gore) nek taj predlozi KelmeTu 
Ince, kad izadje dizajn dresa, mogla bi biti reakcija "pa yebo te sta je ovo, pa boljih smo imali na temi..."
Ince, kad izadje dizajn dresa, mogla bi biti reakcija "pa yebo te sta je ovo, pa boljih smo imali na temi..."
Sigurno ce bit tih komentara, al isto tako Stambolic je sigurno imao odredjene smjernice od ljudi koji su ga angazovali (nfsbih), tipa domaci mora bit plavo/zuta kombinacija gostujuci bijeli sa plavim detaljima, moras ukomponovat zmaja, ne smije bit zlatnih detalja, ljiljana, dres treba bit futuristicki, moderan ili retro fazon i tako nekih milion stvari mu stoji u ugovoru. Sigurno da mu nije receno evo ti radi sta hoces i kako hoces
- katalinski
- Kontakt:
Bitno da nisu oni čudni Kelme šavovi i neke ofirne šare. Mižda bude jos neka minijatura i detalj pa to sve još bolje bude.
Koliko su mi ovi stari ružni , ovim sam zadovoljan
Koliko su mi ovi stari ružni , ovim sam zadovoljan
Ajvatar
-
General505
- Kontakt:
Onako laički nama ti dresovi svi izgledaju sasvim obično, našaraj bilo sta, okreni obrni, povuci nekakvih linijaa....aali ako reče Stambolic nije to bas tako kada se gleda sa strane dizajenra i profesionalne stranee.
Svaka ta i najobicnija linija, svaki detalj, svaki potez na dresu ima svoj smisao u očima posmatrača.
Iako iskrwno kao laik ne vidim neki smisao u nekim detaljima ukoliko dres na oko nema ljepotu
Svaka ta i najobicnija linija, svaki detalj, svaki potez na dresu ima svoj smisao u očima posmatrača.
Iako iskrwno kao laik ne vidim neki smisao u nekim detaljima ukoliko dres na oko nema ljepotu
Dobar dres i detalje tek primjetis kad kupis sebi i ti ga na sebe obuces, na TV-u i onako na igracima imas samo taj dozivljaj onog sto vidis, pravu razliku vidis kad ga obuces na sebe, cak evo ja imam adidas original FAN i Player verzije dresa, cak je tu velika razlika.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma meni je adidas bas bezveze bio, mislim ne bezveze al pre basic...mada i razumljivo jer ko si ti adidasu, ali nadam se da ce novi bit unikatnjji. Ovaj sad uzivo puno bolje izgleda nego na tvu...klasik je napisao/la: ↑11 apr 2026, 11:37Dobar dres i detalje tek primjetis kad kupis sebi i ti ga na sebe obuces, na TV-u i onako na igracima imas samo taj dozivljaj onog sto vidis, pravu razliku vidis kad ga obuces na sebe, cak evo ja imam adidas original FAN i Player verzije dresa, cak je tu velika razlika.
Takodjer posto smo mala drzava treba imat nesto da te svijet upamti kao npr hvrati kockice ili slovenci triglav..mislim da stvarno ne bi bio problem dodat ljiljan u nekoj formi, jer zmaj iskreno izgleda jeftino...ili eto ako neko ima neku drugu ideju , da se pravi i brend reprezntacije
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Navodno ce biti zvanicna predstava dresova u maju preko naseg saveza. Sigurno neka pressica ili slicno.When will the design be revealed and when will my jersey be shipped? The design will be revealed soon at an official Federation event. As soon as we receive the jerseys (always before the start of the World Cup), we will begin to process and ship all orders placed in this pre-sale phase in strict order of reservation.
- Centre forward
- Kontakt:
Curacao je i za našu Banana Državu obično selo pa im je adidas poslije kritika i te prve verzije odradio fantastičan dres.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- katalinski
- Kontakt:
Motiv ćilima.

Malo drečaviji pokušaj:
https://i.postimg.cc/XYGqbc5G/file-0000 ... 8e71c0.png
Dijagonalna forma, I suptilni print motiva ćilima:
https://i.postimg.cc/4xfCvJJP/file-0000 ... b6b202.png

Malo drečaviji pokušaj:
https://i.postimg.cc/XYGqbc5G/file-0000 ... 8e71c0.png
Dijagonalna forma, I suptilni print motiva ćilima:
https://i.postimg.cc/4xfCvJJP/file-0000 ... b6b202.png
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.