Vazi sutra cemo sve vidjeti budi realan da igre nikakve nemamo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
rimljanin90
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta se imaš izvinjavat, nisi ti igrao. Imaš svoje mišljenje o nekim stvarima i možda na sve gledaš malo drugačije, ja u tome ne vidim ništa loše. Priča, rasprava je krenula zbog nečeg sasvim drugog ali eto sad više i nije toliko bitno.Sazg je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:32
Jesam ja buraz imao komentara u najmanju ruku odvratnih u vrijeme ZZ i zato sam se javno izvinuo i tražio halala.
Vidi to sa skautima i manđerima i ima i nema smisla, misliš da ih na Koševu nema u jakim utakmicama našeg prvenstva, pogotovo na derbiju. Ja što znam je da se on zalaže i daje 100 % na svakoj utakmici. Nekada to izgleda dobro a nekad i loše, pa Kristijano ima loš dan ili lošu seriju a ne nekakv Anes ili bilo ko drugi.Druga je stvar što je ovaj forum pun hadalja koji šute u rupama i jedva čekaju da nešto me valja pa pocnu sr.ati i po klubu i po igračima pa onda lančanom reakcijom dođe do konfrontacije između nas. Niko nije iznad kluba i nikad niko neće ni biti. Svi oni dođu i prođu samo mi ostajemo sa čirevima da glođemo motku.
Opet ponovljam, kao što želim da se sutra probudim živ i zdrav tako i Anesu želim da sutra bude najbolji i postigne tri gola, i dalje smatram da u njemu ima kvalitete i da će biti šteta za njega i za nas ako ode na kraju sezone.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- luckystrike
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 apr 2026, 21:40Šta ćeš ih pokušavati zadržati, jedan preležo 70% ugovora drugi ništa bolji.luckystrike je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:50Gojkovića i Krdžalića pokušati zadržati po svaku cijenu, mada će to biti teško.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 07:42Gledaju ga Ismir, Adrian i Mehmed svake sedmice, pa njegova igra ravna linija sa nekom tendencijom ka dole,
Nisam Doktor da utvrdim dijagnozu, ali kao laik mogu primjetiti obrasce bipolarnog ponašanja.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02i dalje smatram da u njemu ima kvalitete i da će biti šteta za nas ako ode na kraju sezone.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne razumijem zašto pokušavaš odbraniti neodbranjivo jer ću te svaki put zakucati sa ovim tvojim pokušavanjem davanja ironičnih komentara, kao i sa ovim pokušajem izvačenja iz konteksta onog što sam ja napisao je toliko jadno i bijedno da je ispod svakog nivoa razumne diskusije.luckystrike je napisao/la: ↑11 apr 2026, 02:26DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 apr 2026, 21:40Šta ćeš ih pokušavati zadržati, jedan preležo 70% ugovora drugi ništa bolji.luckystrike je napisao/la: ↑09 apr 2026, 20:50Gojkovića i Krdžalića pokušati zadržati po svaku cijenu, mada će to biti teško.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 07:42Gledaju ga Ismir, Adrian i Mehmed svake sedmice, pa njegova igra ravna linija sa nekom tendencijom ka dole,Nisam Doktor da utvrdim dijagnozu, ali kao laik mogu primjetiti obrasce bipolarnog ponašanja.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02i dalje smatram da u njemu ima kvalitete i da će biti šteta za nas ako ode na kraju sezone.
Brisati pojedine riječi i onda sastaviti rečenice u stilu kako tebi odgovaraju da bi mogao meni napraviti šuk, zaista ne znam kako da nazovem ovaj tvoj oblik ponašanja šta uopšte želiš postići sa tim.
Zašto svi ovde u nedostatku argumenata odmah idete na lično i to uvijek davanjem nekih epiteta, dijagnoza..
PS. Pročitaj malo ovo što kolega iz Zagreba piše, vjerovatno je stariji od tebe, shvatio je odmah na prvu.
PSS. Dobar si momak al zaobiđi me molim te, danas igra naše Sarajevo i budimo podrška.
Doktor za retardaciju.
Ne ne to, ja sam se izvinjavao raji ovdje na forumu što sam ih peglao i bio naporan al baš naporan a počesto i odvratanDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02Šta se imaš izvinjavat, nisi ti igrao. Imaš svoje mišljenje o nekim stvarima i možda na sve gledaš malo drugačije, ja u tome ne vidim ništa loše. Priča, rasprava je krenula zbog nečeg sasvim drugog ali eto sad više i nije toliko bitno.Sazg je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:32
Jesam ja buraz imao komentara u najmanju ruku odvratnih u vrijeme ZZ i zato sam se javno izvinuo i tražio halala.
Vidi to sa skautima i manđerima i ima i nema smisla, misliš da ih na Koševu nema u jakim utakmicama našeg prvenstva, pogotovo na derbiju. Ja što znam je da se on zalaže i daje 100 % na svakoj utakmici. Nekada to izgleda dobro a nekad i loše, pa Kristijano ima loš dan ili lošu seriju a ne nekakv Anes ili bilo ko drugi.Druga je stvar što je ovaj forum pun hadalja koji šute u rupama i jedva čekaju da nešto me valja pa pocnu sr.ati i po klubu i po igračima pa onda lančanom reakcijom dođe do konfrontacije između nas. Niko nije iznad kluba i nikad niko neće ni biti. Svi oni dođu i prođu samo mi ostajemo sa čirevima da glođemo motku.
Opet ponovljam, kao što želim da se sutra probudim živ i zdrav tako i Anesu želim da sutra bude najbolji i postigne tri gola, i dalje smatram da u njemu ima kvalitete i da će biti šteta za njega i za nas ako ode na kraju sezone.
U19
Nakon 45 minuta 0-0 protiv Zvijezde
nevjerovatno je koliko loše igraju.
Nakon 45 minuta 0-0 protiv Zvijezde
Leto nije ništa manji talenat od Drece, ako je on uopšte bio sa brojem 55.
Mendy podsjeća na Sadiqa.
Mendy podsjeća na Sadiqa.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Znam buraz, gledao sam već pišem ovom kralju koji pljuje a utakmica nije ni počela kako treba.
Da, utakmica traje samo 45 minuta. prvo poluvrijeme se ne računa u fudbalu.na kraju su pobijedili sretnim golom i penalom.
ako ima išta za pohvaliti, ja ću to učiniti. ako ste uživali u današnjoj utakmici, svaka čast. nije bila dobra za mene. bilo je mnogo grešaka, a odbrana je imala više rupa nego sir.
osim toga trener nema pojma šta radi.samo igra Vrbana kao defanzivnog veznog je smiješno. Vrban nema nikakve kvalitete za tu poziciju.
ako ima išta za pohvaliti, ja ću to učiniti. ako ste uživali u današnjoj utakmici, svaka čast. nije bila dobra za mene. bilo je mnogo grešaka, a odbrana je imala više rupa nego sir.
osim toga trener nema pojma šta radi.samo igra Vrbana kao defanzivnog veznog je smiješno. Vrban nema nikakve kvalitete za tu poziciju.
Koje ti kvalitete fudbalske i stručne imaš, da daješ sebi za pravo da komentarišeš najmlađeg debitanta u historiji FKS, standardnog reprezentativca U19 u prvih 11, i ponajboljeg igrača na toj poziciji u regionu ?Turo je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:06Da, utakmica traje samo 45 minuta. prvo poluvrijeme se ne računa u fudbalu.na kraju su pobijedili sretnim golom i penalom.
Je li to loš pokušaj ironije? Ili nešto nije u redu s tobom?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO
Doktor za retardaciju.
Zvijezda 09 ima jednu od najboljih škola fudbala u BiH, kod njih čak i kadeti imaju neka primanja i nije to neka bezv ekipa. On izgleda gleda previše barsinu školu fudbala i zaboravio da je ovo BiH juniorska liga, pa očekuje igru bez greške. Treba napomenuti i da je naša ekipa jedna od najmlađih u ligi.
Jest Djuric los, a hvale ga kao da je Bastoni...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 9 gostiju.
.png)