De ti nama jos jednom naglasi "vidjet cemo gdje ce Sergej zavrsiti, a gdje Tabakovic"
Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Beduin
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Tvoj odgovor srazmjeran mogucnostima. Odustajem, dokazano nisi vrijedan dijaloga.
De ti nama jos jednom naglasi "vidjet cemo gdje ce Sergej zavrsiti, a gdje Tabakovic"
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jako vazan detalj, Susic je tek iz drugog pokusaja odveo repku na neko prvenstvo.Beduin je napisao/la: ↑11 apr 2026, 08:16bhsport je napisao/la: ↑10 apr 2026, 18:12Tako je stojim iza svega, vidjet cemo gdje ce Sergej zavrsiti a gdje Tabakovic.Beduin je napisao/la: ↑10 apr 2026, 12:24
A ti kao jedan od vecih levata ovdje si isto tako pljuvao Barbareza i kompletan SS uz pojedine igrace, sad kao imas obraza nesto pisati. Nije te stid, znam. Sama cinjenica da branis onog defenerika Fanatica i istomisljenici ste je dovoljna referenca da odes sa foruma i da ti halalimo.![]()
Tabakovic je solidan napadac, za nas se pokazao kao krucijalan u ovim posljednjim utakmicama i zahvala ide kako njemu, tako i selektoru koji mu je dao da igra i pametno ga dozirao u ovim utakmicama.
U zadnjih 12 BL utakmica je dao 2 gola ako cemo govoriti o nekom vrhunskom napadacu, zato ne seri. Hvala mu sto nas je odveo na SP, nama veoma bitan na kraju, zato i dobija minutazu ispred jednog Bazdara i slicnih beskorisnih igraca.
Makar nisam govorio da je Vlado Jagodic bolji od Barbareza analogno onom debilku sto ste ti i dzasmin svrsavali.
Kolilo on ima golova u zadnjih 12 utakmica?
Uostalom Tabakovic gol Rumuniji, gol Austriji, gol Italiji.
Sta hocete vise?!
Cuj "vidjet cemo gdje ce Sergej zavrsiti", pa na SP zavrsio u svojim prvim kvalifikacijama.
Barbarezu je bio dovoljan jedan pokusaj i to ima dosta losiju ekipu nego Susic plus imao teze protivnike.
Wels,Italija > Slovacka,Grcka.
Da da tako je.
Kada zavrsi mandat ko ce ga uzeti.
Nego koliko je Luka Kulenović bolji od Tabakovica hajde nam to objasni jos jednom.
Daj nam prosjek golova Tabakovica i Demirovića u reprezentaciji u tome si strucnjak.
Samo se vrati i citaj kakve si gadosti pisao za Tabakovica gurajuci parmaka Kulenovica ispred njega. To je da ti objasnim razlika kao izmedju Sergeja i Vlade Jagodica sa tim da ja Sergeja nikad nisam poredio sa Jagodicem.
A posto si i nick dotakao slijedi svoj i idi u pustinju i broj zrnca pijeska, bit ces korisniji svijetu nego da citamo tvoje budalastine po forumima.
Mozes povesti i onog radioaktivnog isprdka Mandala ako je naucio brojati, bar na prste.
On na prste moze i do 12.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Beduin
- Kontakt:
Dok vi leveti se usutite kad ne ide nekom igracu kojeg favorizujete, ima nas koji redovno pratimo igrace i na osnovu trenutne forme komentarisemo sto je sasvim legitimno i logicno. A ti i leveti poput tebe uskacete na teme samo kad vam to godi.bhsport je napisao/la: ↑11 apr 2026, 09:54Da da tako je.
Kada zavrsi mandat ko ce ga uzeti.
Nego koliko je Luka Kulenović bolji od Tabakovica hajde nam to objasni jos jednom.
Daj nam prosjek golova Tabakovica i Demirovića u reprezentaciji u tome si strucnjak.
Samo se vrati i citaj kakve si gadosti pisao za Tabakovica gurajuci parmaka Kulenovica ispred njega. To je da ti objasnim razlika kao izmedju Sergeja i Vlade Jagodica sa tim da ja Sergeja nikad nisam poredio sa Jagodicem.
A posto si i nick dotakao slijedi svoj i idi u pustinju i broj zrnca pijeska, bit ces korisniji svijetu nego da citamo tvoje budalastine po forumima.
Mozes povesti i onog radioaktivnog isprdka Mandala ako je naucio brojati, bar na prste.
On na prste moze i do 12.
Mi smo u inat onom degeneriku kontrirali i sprdali se, a Tabakovic je nas igrac i shodno tome smo mu zelili sve najbolje, kao i svakom drugom nasem igracu. Sutili ste kad je Kulenovic u formi, a ja i meni slicni pratimo i bodrimo uvijek.
Imamo dobrog selektora koji prati igrace, selektuje kako smatra da treba i to se pokazalo najboljim po repku. Samo sto obnici poput tebe to ne mogu svariti i prihvatiti. Zato mi idemo na SP, a ti i rodjaci ti idete u misju rupu do nekih novih losih utakmica nase repke i igraca.
Eto tebe opet ovdje kad nas Tabakovic postigne gol, a ako kojim slucajem ne bude trpao kao u repki, onda ces se usutiti dok cemo mi i dalje ga bodriti i komentarisati na osnovu forme.
075 ❤
075 ❤
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Glupa vam je priča totalno i uvijek je neko poređenje naših igrača.
Priča se o Luki Kulenoviću koji je zakucan za klupu HERACLESA,da se razumijemo i ja gotivim momka,pratim itd.
Al upoređivat njega I bilo kojeg drugog napadaca sa Tabakovicem,naravno osim Dzeke,po meni je apsurd.
Zivi bili.
Priča se o Luki Kulenoviću koji je zakucan za klupu HERACLESA,da se razumijemo i ja gotivim momka,pratim itd.
Al upoređivat njega I bilo kojeg drugog napadaca sa Tabakovicem,naravno osim Dzeke,po meni je apsurd.
Zivi bili.
Starter protiv Leipziga
- Beduin
- Kontakt:
Bilo bi dobro da prenese odlicnu reprezentativnu formu na Bundesligu.
U 15 utakmica imaju samo 3 pobjede, ubjedljivo je najbolji strijelac tima i skoro nikakvu podrsku ekipe nema pa je i njemu daleko teze igrati. Vrijeme je za gol i pobjedu.
U 15 utakmica imaju samo 3 pobjede, ubjedljivo je najbolji strijelac tima i skoro nikakvu podrsku ekipe nema pa je i njemu daleko teze igrati. Vrijeme je za gol i pobjedu.
075 ❤
075 ❤
Cijenis da bi Hare trebao ici u drugu ligu?