Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma igramo lose od mozda Februara prosle sezone, dovoljno velik uzorak da mu daš otkaz bez problema.
Dobar sastav
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako ne dobiju ovu tekmu nema šanse da se ide u LP. Gledaj zmije klubova iza nas
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Srce, čast i ponos!
jbt nisam ni znao da ima premium 5
hvala
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima i na ovom kanalu premier league tv ko ima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro odigrali ovih 30 minuta, odavno nismo kontrolirali tekmu kao ovu
Da je Isak na terenu vodili bi lagano.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav gol

Bravo mali 
Ima mali vrhunski potencijal, korisniji na krilu od Salaha i Gakpa jer zna driblati
Krenulo 
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Rio je u ovakvoj sezoni morao vise igrat,a samim tim bi imali i bodova sigurno vise i nebi visili za LP za sljedecu sezonu.Ako slotara ostane problem ce biti i za mlade stopere jer ce sigurno gulit van dajk,konate i gomez gotovo pa cijelu sezonu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma ja odigras dobru tekmu I odmah neko u bolnicu
Ma sa Riom ne treba pretjerivati. Zadnje sto ti treba je da radi forsiranja zavrsi kao Bajcetic. Momak svakako ima svoje U21 tekme u toku sedmice i pazljivo mu treba dozirati vrijeme u EPL-u. Naredne sezone se vraca Leoni i dolazi Jaqcuet tako da nece biti zime u odbraniLiverpoolREDS je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:13Rio je u ovakvoj sezoni morao vise igrat,a samim tim bi imali i bodova sigurno vise i nebi visili za LP za sljedecu sezonu.Ako slotara ostane problem ce biti i za mlade stopere jer ce sigurno gulit van dajk,konate i gomez gotovo pa cijelu sezonu
Cijelu sezonu ista prica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.