KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Qrcu ovo ne valja , sve otjerati . Po budžetu smo se trebali boriti za prvaka , pare što smo dali Mikiju i Atiću bolje da smo dali u Pomozi.ba . Trinchieri slobodan , mi dajemo Muhi da vodi a on veze nema , on ne zna košarkaška pravila . Ako sljedeće godine ne budemo prvaci ABA lige , ugasiti klub .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Iz krajnosti u krajnost, a niko na utakmice ne dolazi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sta radi tuzlanski hamelj
Pa dobro Young ponesi je kuci
Young ne moze pomjeriti Lazu iz mjesta 
Ovo je negledljivo skup paraplegicara
Kakav glupan HAHAHAHAHAHAHHAAHVensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:13Qrcu ovo ne valja , sve otjerati . Po budžetu smo se trebali boriti za prvaka , pare što smo dali Mikiju i Atiću bolje da smo dali u Pomozi.ba . Trinchieri slobodan , mi dajemo Muhi da vodi a on veze nema , on ne zna košarkaška pravila . Ako sljedeće godine ne budemo prvaci ABA lige , ugasiti klub .
J*** ti drazu Mihajlovića, nosi ****
Kakav je ovo cirkus, na osnovu cega priznase Topolovicu 2+1 
Pasalic ne zna uloge svojim igracima i uzasno se snalazi u ovoj situaciji gdje su mu svi zdravi. U prvom poluvremenu nije znao kako da nadje minute za Shepherda, a sad u drugom ne zna sta ce s Aticem.
Pasalic ne zna uloge svojim igracima i uzasno se snalazi u ovoj situaciji gdje su mu svi zdravi. U prvom poluvremenu nije znao kako da nadje minute za Shepherda, a sad u drugom ne zna sta ce s Aticem.
12 igraca je rotirao u prvomGhuraba je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:44Kakav je ovo cirkus, na osnovu cega priznase Topolovicu 2+1
Publika igracki skart poput Salica,Zubca,Gutica,Caruthersa,Dele moze djaba gledati na Ilidzi u sklopu A1 lige,a ne masno placati karte.....
Ja kapitena i kurca
Joj Delalica
- VensanKasel
- Kontakt:
Mora se pojačati odbrana , Igokea vodi samo zahvaljujući agresivnoj odbrani . Puno kontakta , nikako nam ne odgovara ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Miralem sa zicera dodaje , pa ne mora trojka svaki put iz kontre ...
Jbt vise i West i sve
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj i West više. Lik igra kao da je najbolji igrač a realno više koči ekipu nego iko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A Westa i prdacine, tacno sam.znao sta ce biti.
- VensanKasel
- Kontakt:
Četverokorak Atića , kakva greška sudijska ...
Muha se ljuti , a opet dao loptu Westu , ma bježi ba ...
Muha se ljuti , a opet dao loptu Westu , ma bježi ba ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.