Jedini se Miki otisno i petaka stavio. Eno već je u kalkulacijama kako april privest kraju
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prodali se Slogi za finale kupa, skinuli gace kuci Slogi i sada pricaju kako su posteni. Pravi pijacariThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:20Jedini se Miki otisno i petaka stavio. Eno već je u kalkulacijama kako april privest kraju![]()
Ma željezničari su najluđi, u kolektivnoj histeriji, halucinacije, nebuloze o greškama, Kaplan, Nikšić, sve sastavili, bućkuriš u glavama. Veze s vezom nemaju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:20Jedini se Miki otisno i petaka stavio. Eno već je u kalkulacijama kako april privest kraju![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ili da ih dodje vise na stadion, ili da prave manje parole
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Besplatno do 18 godina juniorima, preko 65 i penzionerima i svim ženama vjerovao ili ne. Samo radno sposobni plaćaju ulaz na Koševo i opet ovaj cirkus.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Sto se sad ne kacite ovoj bahliji na komentar, kao sto ste se meni kacili?KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:56**** ti majku mrtvu i svaku crkvu u kojoj se molis **** mrtve!!!!!Strelcevina je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:54Svinja je bula koja te oprasilaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:52**** te svinjski ako ne volis sarajevo sta mi ih branis, mi svakako smo u padu forme hahha ma jasta oni su bayern vazi![]()
![]()
![]()
Oprasim ti seku ako imas![]()
J*** ti mrtve.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Napisa neki nesretnik na njihovoj temi ako Zrinjski izgubi danas nemsju sansu za titulu pa nam može pokloniti bodove da skaraju VeležBalorda je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:23Ma željezničari su najluđi, u kolektivnoj histeriji, halucinacije, nebuloze o greškama, Kaplan, Nikšić, sve sastavili, bućkuriš u glavama. Veze s vezom nemaju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:20Jedini se Miki otisno i petaka stavio. Eno već je u kalkulacijama kako april privest kraju![]()
Kako uživam u tom njihovom podaništvu i sa kojom količinom samoponižavanja su spremni ići do nekog cilja
Opet ne odgovaras na pitanja.Tuce11 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:55Sve jedan penal čist. Ti si ozbiljno zaslijepljen.. zbog takvih navijača vam i jest klub u stalnim turbulencijama.Izmakli Borcu titulu a kolo prije toga naguzili se štovateljima, fasovali 5 kom.E jaki ste ko zemlja..bhsport je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:37Nisi mi odgovorio na pitanje.Tuce11 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:33
Ti si druže ozbiljno bolestan, pun mržnje. Željo je oštećen u svim utakmicama i trebao je biti barem na 3 mjestu, a mi, da nam nije sudija, bi bili tu negdje sa Rudarom. Vi i zrinja ste dva najbolja kluba u BiH.. Doduše haveri iz međugorja ne štuju državu, okreću leđa himni.. ali su nekako gospoda za nas. A uša glupsone
Ko je dobio Zrinjskog ove sezone?
Ko je izbio titulu Borcu prosle?
Kome su sudjena 4 penala u 3 utakmice ove sezone, Želji ili Veležu?
Ja nisam rekao gdje biste vi bili to su tvoje riječi.
Ako bude odlučivala ta utakmica za evropu koliko ce vam penala trebati?
Sta ce Kaplan poduzeti?
Ako moze odgovor molim i argumenti a ne nagadjanja.
Jos cekamo i saopstenje za tuču nasih igraca u tunelu stadiona rodjeni od strane Veleza kao i kazne za boksera tj fizioterapeuta.
Imas li osnovnu makar zavrsenu?
Vas stovatelji karaju godinama, gace im skidate.
Koliko je bio omjer prethodnu sezonu Velez/Željo?
Dodji u Sarajevo, platim ti pregled kod očnog i cevape.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Četnici sa koševa i ustaše iz vrapčića dominiraju 
-
KosevoZove
- Kontakt:
Popusis mi **** balijski keru takodjer ti J*** sve a to mi se neko treba da nakaci jel??!zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:28Sto se sad ne kacite ovoj bahliji na komentar, kao sto ste se meni kacili?KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:56**** ti majku mrtvu i svaku crkvu u kojoj se molis **** mrtve!!!!!
**** ti mrtve.![]()
Cuj sisica sa juga jesuli ovo dosli sto ih prije nije bilo, zar ne bojkotuju kosevo oni, lesevi?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
J*** ti mrtve, bahlijo.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:32Popusis mi **** balijski keru takodjer ti **** sve a to mi se neko treba da nakaci jel??!zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:28Sto se sad ne kacite ovoj bahliji na komentar, kao sto ste se meni kacili?KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:56**** ti majku mrtvu i svaku crkvu u kojoj se molis **** mrtve!!!!!
**** ti mrtve.![]()
Cuj sisica sa juga jesuli ovo dosli sto ih prije nije bilo, zar ne bojkotuju kosevo oni, lesevi?
Karramo srbe sa grbe 
-
KosevoZove
- Kontakt:
Hahha vazi volio bih da mi nekad to u lice kazes ako se kad sretnemo dodji na cevape, pivu a cesto ja dodjem u starmo.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:35**** ti mrtve, bahlijo.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:32Popusis mi **** balijski keru takodjer ti **** sve a to mi se neko treba da nakaci jel??!zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:28
Sto se sad ne kacite ovoj bahliji na komentar, kao sto ste se meni kacili?
**** ti mrtve.![]()
Cuj sisica sa juga jesuli ovo dosli sto ih prije nije bilo, zar ne bojkotuju kosevo oni, lesevi?![]()
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Dobar internet na koševu a internet huliganuKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:37Hahha vazi volio bih da mi nekad to u lice kazes ako se kad sretnemo dodji na cevape, pivu a cesto ja dodjem u starmo.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:35**** ti mrtve, bahlijo.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:32Popusis mi **** balijski keru takodjer ti **** sve a to mi se neko treba da nakaci jel??!
Cuj sisica sa juga jesuli ovo dosli sto ih prije nije bilo, zar ne bojkotuju kosevo oni, lesevi?![]()
![]()
![]()
![]()
Opet ti se najebem majke balijske.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ne citiraj me skutoru jak si mi nema ovako J*** ti sve sto imas i nemas i popusis mi **** balijski.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:44Dobar internet na koševu a internet huliganuKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:37Hahha vazi volio bih da mi nekad to u lice kazes ako se kad sretnemo dodji na cevape, pivu a cesto ja dodjem u starmo.![]()
![]()
![]()
Opet ti se najebem majke balijske.![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Korektna danas utakmica u Bijeljini. Idem na domaću tribinu i uvijek sve korektno. Zelim Radniku da ostane u ligi.
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
J*** ti majku balijsku.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:46Ne citiraj me skutoru jak si mi nema ovako **** ti sve sto imas i nemas i popusis mi **** balijski.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:44Dobar internet na koševu a internet huliganuKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:37Hahha vazi volio bih da mi nekad to u lice kazes ako se kad sretnemo dodji na cevape, pivu a cesto ja dodjem u starmo.![]()
![]()
![]()
Opet ti se najebem majke balijske.![]()
![]()
![]()
Keremeh nabolji igrac Sarajeva ove sezone, ovaj ga nesrecnik na klupi drzao vecinu utakmica, strucnjak!
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Ako nista, jako uvjerljiva pobjeda na tribinama 
Kakva je ovo bruka od atmosfere na Koševu? Pa nema 2 milje na stadionu, derbi?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.