KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nemojte tako o stručnjaku Pašaliću. Hvalili ste ga od početka kako je preuzeo ekipu, a realnost je da veze nema.
Haloo brđaninuuu
Hahahahaah neko se iz igokee kladio na Bosnu, ljudi rade sve da nas ostave u igri. Lazic nije dobio dopis.
Ovo je za otkaza veceras.Jad i cemer Muhamede
I neka Dubravko vrati pare Kantonu koje je dao na plate Halilu,Zubcu,Salicu,Guticu,Caruthersu....
I neka Dubravko vrati pare Kantonu koje je dao na plate Halilu,Zubcu,Salicu,Guticu,Caruthersu....
To muhamedeee...
Hahaha West amater pa jel moguće da se ovo zove košarkašem
West je previse igrao vidi se da je zahrđao, pa de igraj tog Sheparda sta je reci
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj Pašaliću još Westa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- VensanKasel
- Kontakt:
Užasno , užasno i užasno . Čitava utakmica užasna , milion malih gluposti od Muhe do Westa . Mora se odbrana jače igrati , da im se isto odgovori .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ovo je Pasalic izgubio. Kakvo lose vodjenje ekipe.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je Pašalićev poraz, užasno vođenje ekipe. Kod njega se sve svelo na energiju i nigdje nikakve akcije. Ne može se tako igrati, mora biti nešto što rutinski odrađuješ. Ne razumijem, zašto West igra kao da je Curry i sve on preuzima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cestitke Lazicu! Fino nas je poklopio veceras, kao sto mi ovdje svi znali, bolje Lazic nego Halil
- grbavicka1921
- Kontakt:
Halilovic za 20 milja maraka sve što zna je jednu bananu podijeliti.
West, Šalic....pa šta je ono?!
Muha katastrofa vodjenje tekme!
West, Šalic....pa šta je ono?!
Muha katastrofa vodjenje tekme!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nikad dosad nisam kritikovao Muhu al 9vu utakmicu bas lose odradio. Od ulaska u meč do davanje lopte u ruke Westu da rješava utakmicu a nije igrao 3 mjeseca. Bosna ostaje 7 ako završi s istim omjerom kao igokea ??
- Shategabri
Nista se nije izgubilo veceras, Bosna je bolja u medjusobnom.
Jasno, sve ste napisali, Pasalic bi morao objasniti ovo veceras. West ostao bez goriva, ti ga nazor guras. Nema smisla.
Jasno, sve ste napisali, Pasalic bi morao objasniti ovo veceras. West ostao bez goriva, ti ga nazor guras. Nema smisla.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Osvojen kup, plasman u TOP 8 ABA lige . Ima i domaće prvenstvo . Vi bi da ga tjerate ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:33Za MOMENTALNOG otkaza.Ovo sta je veceras uradio s Westom je za Haga.Nema se sta dalje pricati.
E moj NEZALAGANJE , čitavo vrijeme sam sumnjao da imaš nešto privatno protiv Muhe , sad je došla i potvrda . Da ti kao toliki košarkaši znalac tjeraš trenera nakon jednog poraza , sve mi je jasno .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Za ambicije kluba nadam se da ce od veceras Muhamed biti bivši.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
bordobijeli
- Kontakt: