VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:43
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40
Student94 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:34
Cestitke Lazicu! Fino nas je poklopio veceras, kao sto mi ovdje svi znali, bolje Lazic nego Halil
Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
@Vensan Nemam ja nista protiv njega licno.On je taj koji vodi ekipu na jaranskoj osnovi, a ne profesionalnoj.I to ce ga i kostati.I kao sto rekoh, to pisem od pocetka sezone.Ovo veceras je kulminacija.Tako se ne moze voditi ozbiljna ekipa.
Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?
On je tako odlučio , vjeruje Westu ovaj ga je pokopao . Vjeruje u njega , on je stalno sa njim na treninzima . Do njega je takva odluka , pukovnik ili pokojnim . Večeras ga je baš ukopao nažalost ...
Svaka mu cast na TOP 8.To se nije ocekivalo u 1.sezoni, iako je roster realno bolji od svake ekipe koja igra u Ligi za opstanak.
Ali hajde, da ne cjepidlacim, kazem da mu cestitam na tome i da je to bilo neocekivano.
Kup i titula se apsolutno ocekuju sa ovolikim ulaganjima.To je pod moranje bilo i da se ne lazemo sve ispod toga je neuspjeh.
Nije meni problem povjerenja trenera u nekog, dobro znas sta sam pisao ranije.Problem je jaranska osnova.Sta ona znaci? Znaci da postoje igraci koji su uvijek krivi za sve i koji se vade i kritikuju i za najmanju gresku, a s druge strane imas 3-4 lika kojim se bukvalno sve tolerise.Kako god igrali, sta god radili i tako je od pocetka sezone.Bio si u svlacionici kao igrac i dobro znas kako igraci izmedju sebe pocnu pricati kad vazda imas "dezurne krivce" i trenerove miljenike.Ta ekipa na ovom nivou kad-tad pocne biti nefunkcionalna, a mi treba da udjemo u najvazniji dio sezone.Igraci nisu budale, vide oni sve to.
Muha je nelogican i ne uci iz svojih gresaka, jer ovo nije 1.utakmica koju je ove sezone West prodao na identican nacin i ja ti garantujem da ce i dalje imati istu ulogu.Nista se nece promijeniti.E to je problem i tu nije kriv West, vec limitiranost trenera.Neki dan si me ubjedjivao zajedno sa @Nowitzkim i da je Shepherd odlican igrac.Sto ne igra? Do koga je to? On se zbog povrede od mjesec i po dana lagano uvodi u ritam, a West zbog povrede od 3mjeseca igra odmah 30min. Pa gdje je tu logika?
P.S.I vjerovatno sam bio pregrub sa tim "momentalni otkaz", ali ako ovako nastavi, sam ce sebe on otpustiti.Nece ga morati niko smijeniti.Pogotovo ako ne osvoji titulu.