Robben je tip fudbaleri kakav se rijetko radja
FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Robben je tip fudbaleri kakav se rijetko radja
Pravda za Tyson Furya
Homerbavarac@Omerbavarac je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:57Real Madrid (2011/12) - 121 gol u 38 utakmica.
FC Barcelona (2012/13) – 115 golova. Manchester City (2017/18) – 106 golova. Bayern Munchen (1971/72) – 101 gol.
Mi smo trenutno na 105 golova a ne treba zaboraviti da su sve ove ekipe ispred nas imale 4 utakmice vise.
Pravda za Tyson Furya
Kompanijev najveci uspjeh je sto je stvorio sistem u kojem mozes zamijeniti 7 prvotimaca a da ne izgubis na kvaliteti i fluidnosti u igri.
Čekamo srijedu s nestrpljenjem.
Čekamo srijedu s nestrpljenjem.
Ne kaska klupa puno u odnosu na 11 najboljih ali da doprinosi itekako
Ja samo čekam da natrpamo Frankovu prćijuu da to bude u stilu sa kamatnom,u Madridu smo bili milostivi
Pravda za Tyson Furya
Još da nam trener nije problem gdje bi nam kraj bio.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Vensan .K ne znam sta da kažem ,ove sezone mi djeluje kao da se pronašao i da se nasla hemije njega i igračkog sastava i stila igre koju prezentuje, napravio je strasnu ofanzivu masinu radio je i na kocionom sustavu def.dijelu ali bolji je u pred.navedenom ali mi instinkt ,neki duboki osjećaj kazuje da bi ga Rubrikearmando je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:23Još da nam trener nije problem gdje bi nam kraj bio.
Pravda za Tyson Furya
taman hocu odgledat tekmu s gustom kad ona debilcina komentarise na areni sport, ne mogu vala ni mute gledat
- Centre forward
- Kontakt:
Kočioni sustav.
Doktore.
Doktore.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne znan šta da ti kažem, a pogotovo njemu
Opet ponavljam, nadam se da će ovaj put njegovo prisustvo donijeti sreću.
Obično to bude suprotno i samo njegovom pojavom ja izgubim nadu.
Ništa protiv Jupa (lično) ali .....
Edheme @
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 11 apr 2026, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
Pravda za Tyson Furya
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Super odigrana utakmica, jako smo dobro stajali u defanzivnom dijelu utakmice.
Na kraju su svi izrotirani sem Neuera, koji je i danas bio jako dobar.
Čeka se utakmica u srijedu kao ozeblo sunce, naš najvažniji meč sezone.
Imamo jako dobru energiju, jako dobru ekipu, nevjerovatne rekorde, odličan rezultat iz prve utakmice. Red je u da prekinemo negativan niz koji imamo u srazu sa njima.
Ali, ostaviti ću još nešto i za samu utakmicu
Na kraju su svi izrotirani sem Neuera, koji je i danas bio jako dobar.
Čeka se utakmica u srijedu kao ozeblo sunce, naš najvažniji meč sezone.
Imamo jako dobru energiju, jako dobru ekipu, nevjerovatne rekorde, odličan rezultat iz prve utakmice. Red je u da prekinemo negativan niz koji imamo u srazu sa njima.
Ali, ostaviti ću još nešto i za samu utakmicu
Da nisi sujevjerjan
Pravda za Tyson Furya
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je a prije pocetka sezone smo bili nezadovoljni sirinom kadra no dobismo Karla i sva prica se u nekoliko sedmica promijenila.
Ja se stalno vracam na sezonu pod Flickom, kadar je i tada bio izuzetno sirok a na to je ukazivao i Lewa te je to jedan od razloga onakvog uspjeha, naravno, kao i izostanak povreda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
De koji smajli ubaci 
Francisko Franko(Alias Fiorentino Perez) iz vrhovnog staba u Madridu nudi trampu V.Juniora za Majkla Oližea
sta velite na ovo 
Pravda za Tyson Furya
Ne priča se mnogo o načinu na koji se opšta fudbalska javnost i inostrani mediji ophode prema Bayernu zadnjih par godina. Bolji smo u Europi od svih klubova u svemu, osim Reala, a nisam vidio da se ijednom klubu nanosi medijska šteta ko Bayernu.
Svojataju se zvijezde, kao da je igrica. Lupaju se lažne vijesti bez pardona. Ne znam kako je uopšte došlo do toga. Ne vidim da se za Yamala bacaju bombe, ali za Olisea svaki dan nova priča. A stanje recimo u ta dva kluba nebo i zemlja, u korist Bayerna.
Zamisli kako je lijepo igrat u Bayernu. Imaš klub koji dobro plaća, internacionalnu ekipu prepunu zvijezda, vrhunske uslove, profesionalnost i trenera koji je sve to zaokružio, koji razumije fudbal, pritisak, zna igrače na terenu i van terena i boriš se s njim za sve trofeje. Navijači zadovoljni.
Zato, ako ne odemo ove godine do kraja i ne pokažemo zube sljedeće godine se ništa neće promijeniti.
Svojataju se zvijezde, kao da je igrica. Lupaju se lažne vijesti bez pardona. Ne znam kako je uopšte došlo do toga. Ne vidim da se za Yamala bacaju bombe, ali za Olisea svaki dan nova priča. A stanje recimo u ta dva kluba nebo i zemlja, u korist Bayerna.
Zamisli kako je lijepo igrat u Bayernu. Imaš klub koji dobro plaća, internacionalnu ekipu prepunu zvijezda, vrhunske uslove, profesionalnost i trenera koji je sve to zaokružio, koji razumije fudbal, pritisak, zna igrače na terenu i van terena i boriš se s njim za sve trofeje. Navijači zadovoljni.
Zato, ako ne odemo ove godine do kraja i ne pokažemo zube sljedeće godine se ništa neće promijeniti.
Neki qrac je sa Gnabryjem, i dalje ima problema sa koljenom. Već se priča da bi Musiala mogao startati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.