FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Živković dobar pravo.
Pobjeda maksuz posvecena Igoru
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Pola sjevera na zapadu bilo. Izgleda opet neka podjelagh0stHZ je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:31Jesu. Čulo se i na istoku sa sredine. Sjever baš otanjio.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:29Jel se meni ucinilo da su ultrasi glasniji bili u jednom trenutku od hordi, mislim **** njih pobjedili smo sto ne najbitnije, steta za sanse kere , pa stativa sve u svemu ja zadovoljan, i oni su imali od 70 par sansi i nisu zabili hvala bogu, za novu sezonu abd remont ce trebati nekima se zahvaliti i dovesti igrace kvalitetne , a ne potrosone koji vise nigdje nemaju igrati, pa daj ih kod nas.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kyeremeh bespotrebno klupiran kao sto rekoh.Zivkovic se odlicno pokazao,kretnja top,zelja,gol i stativa.Za prvu utakmicu dobro.
Bili smo bolji taman za taj jedan gol i vise htjeli pobjedu.Ta zelja je presudila danas.
Bili smo bolji taman za taj jedan gol i vise htjeli pobjedu.Ta zelja je presudila danas.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
"Carlos je imao kartone, Renan se vraća u konkurencije, ali imamo mjesta za tri stranca. Cimirot kao što sam rekao prije dvije sedmice, ima problem sa ložom, on je trenirao, dozirali smo ga, procijenio sam, moramo biti oprezni sa njim i tražiti trenutak kad je to. Kako se danas kretala utakmica nije bilo potrebe za njim. Ja se nadam da će ovaj tjedan normalno raditi. Daj Bože da sve bude u redu ovaj tjedan.
Krdžalić se vratio iz reprezentacije, nije prošao pripreme, pa sam procijenio da neće biti u kadru. Beganović i Kuprešak su prekršili kodeks ponašanja ekipe i oni nisu bili u kadru zbog toga," otkrio je Cvitanović.
Krdžalić se vratio iz reprezentacije, nije prošao pripreme, pa sam procijenio da neće biti u kadru. Beganović i Kuprešak su prekršili kodeks ponašanja ekipe i oni nisu bili u kadru zbog toga," otkrio je Cvitanović.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Otvoriš forum i znaš da smo pobjedili dvije stranice ispisali, forumski pacijenti na aparatima.
Super, odlična utakmica.
Živković baš pozitivno iznenadio i bez da je dao gol trči pokriva baš dobro.
Bralić za klasu bolje odigro na desnom stoperu od Ristovskog, kao i Gojković dobro su stajali drugo poluvrijeme.
Adem ponovo pokazao klasu, valjda je i trener skontao da on ne treba da se vrača po loptu na naših 30 metara, uostalom aplauz cijelog stadiona kad je izlazio dovoljno je rekao.
Keremeh kao što smo i davno konsratovali, da ima završnicu igrao bi u ligađa petice.
Menalo desni wing-bek, pozitivno iznenadio.
VOLIM TE SARAJEVO.
Super, odlična utakmica.
Živković baš pozitivno iznenadio i bez da je dao gol trči pokriva baš dobro.
Bralić za klasu bolje odigro na desnom stoperu od Ristovskog, kao i Gojković dobro su stajali drugo poluvrijeme.
Adem ponovo pokazao klasu, valjda je i trener skontao da on ne treba da se vrača po loptu na naših 30 metara, uostalom aplauz cijelog stadiona kad je izlazio dovoljno je rekao.
Keremeh kao što smo i davno konsratovali, da ima završnicu igrao bi u ligađa petice.
Menalo desni wing-bek, pozitivno iznenadio.
VOLIM TE SARAJEVO.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Vama fakat Kyremeh bio dobar?
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Suspendovan began i kupresnik
Jel ovaj sto je dao go POSUDJENI igrac osjeka. Meni bi on imo prednost prije Carlosa.
Pokusat uzet drugo mjesto i to je to
Jel ovaj sto je dao go POSUDJENI igrac osjeka. Meni bi on imo prednost prije Carlosa.
Pokusat uzet drugo mjesto i to je to
Dobar fudbal, dobra pobjeda, ali ova atmosfera u i oko je katastrofa. Problemi u udruzenju navijaca, nikad manje ljudi na Kosevu. Bas bas ono bezveze, kojom logikom dizes cijenu ulaznica, a oprastamo se od titule u Oktobru vec godinama, ne kontam...
U INAT SVIMA
-
atomskaNavika
- Kontakt:
Svađali se s Mariom pa ih ovaj poslao na “hlađenje”.
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Karte nece biti problem ako ti imas sta vidjeti dok ovi talibani upravljaju i igraju u klubu.
Nije djaba losa posjeta vec odavno, znaju ljudi puno vise nego sto ovaj forum misli da zna.
Nije djaba losa posjeta vec odavno, znaju ljudi puno vise nego sto ovaj forum misli da zna.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
bordobijeli
- Kontakt:
Puno je razloga slabe posjete i sve manje interesovanja za FKS. Rezultati , nema titule, nema europe, mnogo turbulencija u klubu , stalne promjene direktora ¹, trenera, igraca , uzasan stadion gdhe kad dodje i 8 000 on zjapi prazan. Nema komunikacije medju navijacima niti odnosa klub - navijaci , dosta raje u dijaspori, vrijeme društveni mreža i interneta nema raja vise kulture dolaziti na stadion , itd itd.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma da je karta 2KM identicna bi posjeta bila znaci ubjedjen sam.Jednostavno nema se sta vidjeti,lose igramo,lose vodjenje kluba,narod se zasitio oprastanja od titule u septembru.Na to dodaj nekada lose vrijeme i imas sto imas.
Mi smo takva sredina ali svakako sramota protiv drugog najveceg rivala jedva 2000 ljudi.
Treba nam neki pozitivan šok da se vrate ljudi,nesto kao 2015 kad smo nakon dugo cekanja osvojili titulu.Previse losi stvari u i oko kluba da se gradi neka pozitivna atmosfera.
Mi smo takva sredina ali svakako sramota protiv drugog najveceg rivala jedva 2000 ljudi.
Treba nam neki pozitivan šok da se vrate ljudi,nesto kao 2015 kad smo nakon dugo cekanja osvojili titulu.Previse losi stvari u i oko kluba da se gradi neka pozitivna atmosfera.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, pogotovo mi je drago kad dobijemo ove cigane, Jakovljević za šamara.
Samo ne treba lagati i ovo smatrati nekom kvalitetno partijom. Imali smo šansi, sramota je da se nije zabio bar još jedan. Igra nula generalno, previše grešaka, ispadanja, standardnog petljanja, nesigurnosti itd. Prošlo je nekažnjeno ovaj put, ali ne trebamo sebe lagati.
Ja bih samo volio da mi neko objasni šta je vama bilo top i po čemu je to recimo Ljajić bio dobar, Kyeremeh bio odličan itd.? Stvarno bih volio da mi neko objasni jer svaku utakmicu čitam neke komentare koji veze nemaju sa realnosti. Sad došao sa tekme i čitam ovo,kontam jesmo li gledali isto.
Kyeremeh je dobar zato što izgara i pravi dobar presing, sve ostalo prosjek. Ljajić standardno, osim tog kornera ništa vrijedno pomena. Mujkić kriminalan, Bralić dobar, Gojković dobar, Banić nesiguran haos, Ristovski ispada kao iz tramvaja. Mali Živković zanimljiv igrač.
Samo ne treba lagati i ovo smatrati nekom kvalitetno partijom. Imali smo šansi, sramota je da se nije zabio bar još jedan. Igra nula generalno, previše grešaka, ispadanja, standardnog petljanja, nesigurnosti itd. Prošlo je nekažnjeno ovaj put, ali ne trebamo sebe lagati.
Ja bih samo volio da mi neko objasni šta je vama bilo top i po čemu je to recimo Ljajić bio dobar, Kyeremeh bio odličan itd.? Stvarno bih volio da mi neko objasni jer svaku utakmicu čitam neke komentare koji veze nemaju sa realnosti. Sad došao sa tekme i čitam ovo,kontam jesmo li gledali isto.
Kyeremeh je dobar zato što izgara i pravi dobar presing, sve ostalo prosjek. Ljajić standardno, osim tog kornera ništa vrijedno pomena. Mujkić kriminalan, Bralić dobar, Gojković dobar, Banić nesiguran haos, Ristovski ispada kao iz tramvaja. Mali Živković zanimljiv igrač.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nije do kulture dolaska na stadion, jednostavno slab kvalitet svega. Dolazak na stadion prvenstveno djetetu treba biti doživljaj, nekom ne treba puno, pa smo obolili i bez neke prevelike kvalitete. Ali za "mainstream" uspjeh, moraš imati "mainstream" klub. Na papiru apsolutno da jesmo, ali kvalitet same lige, loše suđenje, slaba igra, pa i onda ovi uslovi poput odnosa uprava <-> navijači je grozan. Stadion iz 1984te, parking izmišljaš pred tekmu, prevoz do stadiona je loš za dalja mjesta. Puno je tu faktora.bordobijeli je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:40Puno je razloga slabe posjete i sve manje interesovanja za FKS. Rezultati , nema titule, nema europe, mnogo turbulencija u klubu , stalne promjene direktora ¹, trenera, igraca , uzasan stadion gdhe kad dodje i 8 000 on zjapi prazan. Nema komunikacije medju navijacima niti odnosa klub - navijaci , dosta raje u dijaspori, vrijeme društveni mreža i interneta nema raja vise kulture dolaziti na stadion , itd itd.
Napominjem, nama to nije bilo potrebno jer su druga vremena bila. Vremena se mijenjaju, a mi to sporo radimo.
1946
I kada je se imalo šta vidjeti, posjeta je bila slaba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:44Ma da je karta 2KM identicna bi posjeta bila znaci ubjedjen sam.Jednostavno nema se sta vidjeti,lose igramo,lose vodjenje kluba,narod se zasitio oprastanja od titule u septembru.Na to dodaj nekada lose vrijeme i imas sto imas.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Prvo da Ljajic prebaci nekad korner s prve na drugu stativu. Lahko cemo za posjetu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Sve je ovo pretužno 
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, jasmin10, Laganini1986 i 15 gostiju.

.png)