Koji fudbal igraju nisu pogledali na gol prije tri dana u Parizu sa 25% posjeda lopte, sudije ih prošle sezone gurale svako drugo kolo. City je prošle sezone bio gori nego ove.AA23 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:49Nisi u pravu nikako.chily-rz je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:45Sve ok ali ne može biti lakša od prošlogodišnje.AA23 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:38Samo otkaz i na novo.
Goni ovo smeće, doveo je klub do poniženja da nam se ljudi smiju što najlakšu titulu u historiji premijer lige ne možemo da osvojimo.
Neka ga sramote što više, a upravi koja želi da mu produže ugovor **** mater u **** glupu i neinteligentnu.
Imali priliku da odemo na dvocifrenu razliku da smo Wolvese dobili, City pola sezone ne može kraj sa krajem da sastavi, Liverpool ovakav retardiran mi nismo bili u stanju da dobijemo.
Junajted u pola sezone otjerao Amorima tek onda proigrao, Čelzi menadžera mijenjao, Spursi u zoni ispadanja, Villa sa Emeryem u jednom momentu bila konkurent za titulu![]()
Rame uz rame sa prošlogodišnjom, za razliku od nas Liverpool bar igra fudbal.
Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- Wilshere10
- Kontakt:
Sve ekipe sem Liverpula su bolje nego prosle sezone.chily-rz je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:57Koji fudbal igraju nisu pogledali na gol prije tri dana u Parizu sa 25% posjeda lopte, sudije ih prošle sezone gurale svako drugo kolo. City je prošle sezone bio gori nego ove.AA23 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:49Nisi u pravu nikako.
Imali priliku da odemo na dvocifrenu razliku da smo Wolvese dobili, City pola sezone ne može kraj sa krajem da sastavi, Liverpool ovakav retardiran mi nismo bili u stanju da dobijemo.
Junajted u pola sezone otjerao Amorima tek onda proigrao, Čelzi menadžera mijenjao, Spursi u zoni ispadanja, Villa sa Emeryem u jednom momentu bila konkurent za titulu![]()
Najveci problem su izostanci Odegarda. Fakat ne kontam sta se desava, momak odigra jednu pa ga nema tri, i tako cijele sezone, a on je pencilin za ovakve ekipe.
Prosle sezone sam mislio, igrali su bar fudbal kad su uzeli titulu, zato su i uzeli.chily-rz je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:57Koji fudbal igraju nisu pogledali na gol prije tri dana u Parizu sa 25% posjeda lopte, sudije ih prošle sezone gurale svako drugo kolo. City je prošle sezone bio gori nego ove.AA23 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:49Nisi u pravu nikako.
Mi fudbal ne igramo i tu je kraj price.
I prošle sezone su igrali bunker u Parizu, imali su Salaha u najboljem izdanju i sudije da ih sačuvaju, konkurenciju odnosno Arsenal gazile sudije čitavu sezonu.AA23 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 16:36Prosle sezone sam mislio, igrali su bar fudbal kad su uzeli titulu, zato su i uzeli.chily-rz je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:57Koji fudbal igraju nisu pogledali na gol prije tri dana u Parizu sa 25% posjeda lopte, sudije ih prošle sezone gurale svako drugo kolo. City je prošle sezone bio gori nego ove.AA23 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 15:49
Nisi u pravu nikako.
Mi fudbal ne igramo i tu je kraj price.
U suštini slažem se da ovaj Arsenal sigurno nije ni blizu onog zbog kojeg smo zagotivili ovaj klub, ziheraški pristup bez prave energije i volje da se nadigra protivnik.
S druge strane kad vidim 60000 ljudi na tribinama koji dvadeset godina čekaju na titulu i ne pokazuju nikakvu strast na tribinama, ambijent kao da se igra predsezona onda je možda i pošteno da dobiju ovu letargiju i na terenu. Kakvi navijači takva i ekipa, smor teški, bolji ambijent napravi pet hiljada ljudi na Bilinom protiv Toška.
0.19 xG iz otvorene igre. Pa to je jedan random šut za 16 metara brate.
Ovo nije fudbal i odavno nije
Ovo nije fudbal i odavno nije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
Kako je nekada fudbal bio lijep
- AshburtonG
- Kontakt:
Eh kad se ovdje pisalo o nepostojanosti bilo kakvog pecata u nasoj igri, pojedinci su bili slijepi zbog rezultata. Onog trenutka kad smo napustili fluidni fudbal i brzu tranziciju je ova ekipa krenula u ambis.
Ne moze ti jedini forte bit igra nakon prekida. Arteta je unistio i ono sto je naslijedio, ali i ono sto je, slucajno, stvorio u prvoj sezoni napada na titulu.
Meni je iskreno svojedno da li cemo osvojit ili ne, ali ovaj covjek mora ici na kraju sezone. Napravili smo ogromnu gresku s Wengerom i nedavanjem otkaza na vrijeme, a s ovim likom isto vec kasnimo barem godinu dana.
Ne moze ti jedini forte bit igra nakon prekida. Arteta je unistio i ono sto je naslijedio, ali i ono sto je, slucajno, stvorio u prvoj sezoni napada na titulu.
Meni je iskreno svojedno da li cemo osvojit ili ne, ali ovaj covjek mora ici na kraju sezone. Napravili smo ogromnu gresku s Wengerom i nedavanjem otkaza na vrijeme, a s ovim likom isto vec kasnimo barem godinu dana.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Martinelli je za nekih 55 minuta na terenu danas imao 8 dodira sa loptom. Raya je imao 60.
Svi problemi ove igre, postavke i taktike u ejdnoj rečenici.
Svi problemi ove igre, postavke i taktike u ejdnoj rečenici.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.