Sve potpisujem . Sto kazes tapkamo u mjestu to jest u rikverc idemo kad je posjeta i sve to sto ide uz posjetu. Niko nista ne radi da se pokrene situacije s mrtve tacke. Klub, Mirvic, grad ,pa i navijaci niko ne radi ništa da se posjeta popravi. Sto kazes stadion, parking , prijevoz do stadiona, cijena karata, sam ambijent i uslovi na stadionu sve užas i na to sve dodaš los kvalitet fudbala i da nisi ni blizu titule godinama ni u europi nista onda dobijes ovo sto imaš.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:50Nije do kulture dolaska na stadion, jednostavno slab kvalitet svega. Dolazak na stadion prvenstveno djetetu treba biti doživljaj, nekom ne treba puno, pa smo obolili i bez neke prevelike kvalitete. Ali za "mainstream" uspjeh, moraš imati "mainstream" klub. Na papiru apsolutno da jesmo, ali kvalitet same lige, loše suđenje, slaba igra, pa i onda ovi uslovi poput odnosa uprava <-> navijači je grozan. Stadion iz 1984te, parking izmišljaš pred tekmu, prevoz do stadiona je loš za dalja mjesta. Puno je tu faktora.bordobijeli je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:40Puno je razloga slabe posjete i sve manje interesovanja za FKS. Rezultati , nema titule, nema europe, mnogo turbulencija u klubu , stalne promjene direktora ¹, trenera, igraca , uzasan stadion gdhe kad dodje i 8 000 on zjapi prazan. Nema komunikacije medju navijacima niti odnosa klub - navijaci , dosta raje u dijaspori, vrijeme društveni mreža i interneta nema raja vise kulture dolaziti na stadion , itd itd.
Napominjem, nama to nije bilo potrebno jer su druga vremena bila. Vremena se mijenjaju, a mi to sporo radimo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja sam prvi kritikovao posjetu, ali me sad ne čudi što je loša. Igramo pro forme do kraja, ispali iz kupa,nismo prošli u kupu, igra je za zatvora, a i šatro se nadamo nekoj Evropi u kojoj ćemo ispasti odmah. Sve šablonski kao unazad 10 godina i nema naznaka da će biti bolje. Vrtimo se oko ohrndalih igrača, uprava luta, treneri se smjenjuju itd.
Ja sam odavno postao hladan. Otišao na utakmicu jer sam navikao, mirno pregledao i otišao kući. Svejedno mi je..
Ja sam odavno postao hladan. Otišao na utakmicu jer sam navikao, mirno pregledao i otišao kući. Svejedno mi je..
- kupus army
- Kontakt:
I na Euro tekmama su uslovi isti, pa dodje 20-25 milja ljudi jednostavno smo razmazeni i jednostavno vecina ljudi su instant i navijači rezultata. Sto se Sjevera tice nece tu dugo izdobriti, daj Boze da nas neko do kraja polusezone i ne ugasi, previse sujete i zle krvi se nakupilo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Željkan razbio bijeljinceJet2Holiday je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:04Prvo da Ljajic prebaci nekad korner s prve na drugu stativu. Lahko cemo za posjetu.
Druže ako ti nije mrsko da mi u pp pojasnio tu situaciju sa sjeverom vec dugo ne idem na sjever, a bio sam dio toga prije nekih 7-8 godinakupus army je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:13I na Euro tekmama su uslovi isti, pa dodje 20-25 milja ljudi jednostavno smo razmazeni i jednostavno vecina ljudi su instant i navijači rezultata. Sto se Sjevera tice nece tu dugo izdobriti, daj Boze da nas neko do kraja polusezone i ne ugasi, previse sujete i zle krvi se nakupilo.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Europa je hajp nama treba da je dobra atmosfera na stadionu i kad dodje 7000 ljudi , nije realno da dolazi 20 000 u našoj ligi. Realno kosevo je uzas od stadiona , meni najdraži al nije vise za nas .kupus army je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:13I na Euro tekmama su uslovi isti, pa dodje 20-25 milja ljudi jednostavno smo razmazeni i jednostavno vecina ljudi su instant i navijači rezultata. Sto se Sjevera tice nece tu dugo izdobriti, daj Boze da nas neko do kraja polusezone i ne ugasi, previse sujete i zle krvi se nakupilo.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nisi napisao "hajpeo"fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:21Željkan razbio bijeljinceJet2Holiday je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:04Prvo da Ljajic prebaci nekad korner s prve na drugu stativu. Lahko cemo za posjetu.![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Banic od Kupresakovog gola "ni ja ovo ne bi odbranio" je kriminalac postao
Gojkovic i Bralic bez greski
Ristovski i Mujkic 2 kriminalca koja ne znaju gdje gone, najgori igraci u ekipi
Zivkovic solidan, steta stative
Keremeh steta onih prilika propustenih, solidan danas
Menalo malo zivlji danas, vise trke i onda ga na beka gurnuo nije se 2 puta vidio
Maroodza bolje da nije ulazio
Igra tu i tamo, napravljeno dosta prilika, amaterska zavrsnica isto da nikad nisu zajedno odigrali akciju neku, odbrana kriminalna
Yebo te vise i Kosevo i stadion, jedva cekam dan da se ode sa njeg. Pa zadnjih 15 minuta puse kao na motoru, glava mi se okrenula. Mandicu yebem ti sve sto imas i nemas
Gojkovic i Bralic bez greski
Ristovski i Mujkic 2 kriminalca koja ne znaju gdje gone, najgori igraci u ekipi
Zivkovic solidan, steta stative
Keremeh steta onih prilika propustenih, solidan danas
Menalo malo zivlji danas, vise trke i onda ga na beka gurnuo nije se 2 puta vidio
Maroodza bolje da nije ulazio
Igra tu i tamo, napravljeno dosta prilika, amaterska zavrsnica isto da nikad nisu zajedno odigrali akciju neku, odbrana kriminalna
Yebo te vise i Kosevo i stadion, jedva cekam dan da se ode sa njeg. Pa zadnjih 15 minuta puse kao na motoru, glava mi se okrenula. Mandicu yebem ti sve sto imas i nemas
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Sta se desava na sjeveru neko da mi kaze pp
Pobjeda, super , al i dalje je ovo očajno.
Mi smo primorani ovo gledati i trpiti... Žalosno da se već okrećemo idućoj sezoni, jer ova je završena davno, a evropu ove godine maximalno jedno-dva kola da prodjemo.
Mi smo primorani ovo gledati i trpiti... Žalosno da se već okrećemo idućoj sezoni, jer ova je završena davno, a evropu ove godine maximalno jedno-dva kola da prodjemo.
Nema potrebe štrumfe., jel te treba ponovo banovati pa da se pojaviš pod drugim imenom.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:27Nisi napisao "hajpeo"fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:21Željkan razbio bijeljinceJet2Holiday je napisao/la: ↑11 apr 2026, 22:04Prvo da Ljajic prebaci nekad korner s prve na drugu stativu. Lahko cemo za posjetu.![]()
Sve babe Vange, znaju i da odmah ispadamo iz Evrope.
Neće niko ugasit Horde, ima zle krvi, potrajati će sve ali će izdobriti. Kad tad će CF nestati. Mi smo tu i yebemo vam mame!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Otprilike receno dovoljno sto je za foruma i javnosti. Rijesit ce se aBd !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Sta je uradio CF
Željeli smo da budemo Bayern ove lige, a na kraju smo postali RB Leipzig. Glavna stvar u vezi našeg kluba je proizvodnja i prodaja igrača. Način na koji se klub vodi je nelogičan, ne očekujem ništa ni sljedeće sezone.
Dajte imena tih cf