Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vjerujem da bi ove ljude čitava Italija podržala
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Juventinisimo
- Kontakt:
To ti cudno??? Okreni se oko sebe...pogledaj malo svijeta...danas se vise nista i ne krije...jedni kazu, uzecemo ovu drzavu, prosiriti svoju, dodjite, bujrum, uzmite naftu...sve javno, i nije ih sramota...i ti se cudis?? Pa gdje zivis, osim u tim Zavidovicima..
Inace...100% podrska za ove na slici...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Može li večeras Roma dodatno zakomplicirali prvenstvo? Inter je u negativnom nizu, s pobjedom večeras stavio bi pritisak na Milan i Napoli sutra
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kako jadan tempo na meču Pisa-Torino, nivo WWIN lige BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledaj mrtve Rome al im se nag.uzi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nisu bili loši u prvom ali raspadoše odmah na početku drugog poluvremenu. Kao da je neko nešto i očekivao od Gasperinija protiv Intera 
PS: Čestitke komšijama na tituli. Mislim da je ova pobjeda večeras konačno prelomila sezonu iz više razloga.
PS: Čestitke komšijama na tituli. Mislim da je ova pobjeda večeras konačno prelomila sezonu iz više razloga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj Cristante, oko 300 utakmica za Romu...strašno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neka njega Bog mu zdravlja dao. Uvijek cu pamtiti njegovu precku u Zenici
Sto se tekme tice gledao nisam al nista od Gasperinija protiv intera nisam ocekivao, mislim da mu je ovo 10- ti poraz zaredom protiv intera tako nesto.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pokušao sam gledati Udinese-Como, teški smor od utakmice. Doslovno ništa-ništa
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Como kiksao, Juve im prilazi ma svega bod.
Večeras u derbiju remi nikome ne odgovara, mogla bi biti dobra utakmica
- muha milanez
- Kontakt:
Utakmica je bila gubljenje dragocjenog vremena, ništa drugo.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 19:22Como kiksao, Juve im prilazi ma svega bod.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakva golčina Hakana u kakvom trenutku

Kao Juve iz 90tih, hahah, igra na strani nikakva, ubiju te ali ti pobijedis.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Leao legitimni nasljednik Balotellija, potracen talenat.
2026a godina a treneri Juventusa i Milana su Spalleti i Allegri.
Duboka tema pravo.
Neki dan sam citao da u top 6,7 taljianskih klubova prosjek starosti treners nesto tipa 60 mozda 55, zaboravio sam u drugim ligama i po 10 godina manji prosjek. Naravno nista to ne bi bio problem da se tu isporucuju rezultati. Koga je bolio qurac kolko je phil jackson imao ili alex ferguson dok su harali.
S druge strane, probalo se, motta, tudor...ne ide...ne moze covjek biti pametan.
Evo ovaj fabregas ili kompany da sad uzmu juventus, veliko je pitanje na sta bi to licilo.
Klub(ovi) truhnu iznutra a ne s vana.
Kazem, kompleksno pitanje, veliki upitnici su tu
S Tudorom se znalo da neće ići.dinoo je napisao/la: ↑11 apr 2026, 23:49Duboka tema pravo.
Neki dan sam citao da u top 6,7 taljianskih klubova prosjek starosti treners nesto tipa 60 mozda 55, zaboravio sam u drugim ligama i po 10 godina manji prosjek. Naravno nista to ne bi bio problem da se tu isporucuju rezultati. Koga je bolio qurac kolko je phil jackson imao ili alex ferguson dok su harali.
S druge strane, probalo se, motta, tudor...ne ide...ne moze covjek biti pametan.
Evo ovaj fabregas ili kompany da sad uzmu juventus, veliko je pitanje na sta bi to licilo.
Klub(ovi) truhnu iznutra a ne s vana.
Kazem, kompleksno pitanje, veliki upitnici su tu
Inter daje priliku mladjim trenerima i evo isplatilo im se sa zadnja 2. Pa evo Fabregas pravi čuda.
Moraš dovesti mladjeg, modernijeg trenera i dati mu vremena. Kako vise ne vide da ne ide sa ovim fosilima? Politika dovođenja penzionera se nastavlja. Lewa navodno ide u Milan. Čovjek je mrtvac. Njegova sreća je sto Barsa nema drugog klasičnog napadaca.
Reprezentacija im je bas kao ova dva kluba.
A koji su to mladji i moderniji treneri, koji bi mogli doci u Italiju i napraviti nesto u ovim top 4 klubovima. Probalo se, nije da nije ali rezultata nema.
U italiji postoji puno veci problema od samih trenera, samo sto to oni ne zele da vide ....
U italiji postoji puno veci problema od samih trenera, samo sto to oni ne zele da vide ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.