Opet tjeraj trenera, mijenjaj pola ekipe. Rekonstrukcija na ljeto
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Opet tjeraj trenera, mijenjaj pola ekipe. Rekonstrukcija na ljeto
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo Rabiot samo ti cekaj.. i ti De Winter mozel se noga makar poturit da se proba izblokirati....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Basmuha milanez je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:33![]()
![]()
Opet tjeraj trenera, mijenjaj pola ekipe. Rekonstrukcija na ljeto![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vidim da je 0-3 dobro sto ne gledam 
Znaci navijamo jel za atalantu i inter ovo kolo
Grdne moje rane necemo ni top4 biti
Znaci navijamo jel za atalantu i inter ovo kolo
Grdne moje rane necemo ni top4 biti
Treba ostavit Maxa, ipak izvlači maksimum iz ekipe. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ljudi samo gledajte pozicije igrača na terenu i gdje ko trci i sve vam je jasno.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Strasno sta uradi ovako iskusan covjek od ekipe, straasno.
Prvi put odlucio postaviti normalnu formaciju naspram igraca koje ima i odmah ostavi na klupi sva 3 napadaca, a krilo opet nabije na CF.
Koliko god sam kriticar Leaoa i jedva cekam da ide iz kluba, da se uzmu solidne pare (jer vise ni ne mozes uzeti velike kao ranije), ipak i ono malo lucidnosti i prodornosti mu je Alegri unistio ovom sezonom i formacijom. Skoro pa cijela sezona je prosla i jedan iskusan trener poput Maxa nije mogao uviditi, prepoznati da Leao ne moze igrati napadaca. Bezobrazluk i neznanje u jednom.
Prvi put odlucio postaviti normalnu formaciju naspram igraca koje ima i odmah ostavi na klupi sva 3 napadaca, a krilo opet nabije na CF.
Koliko god sam kriticar Leaoa i jedva cekam da ide iz kluba, da se uzmu solidne pare (jer vise ni ne mozes uzeti velike kao ranije), ipak i ono malo lucidnosti i prodornosti mu je Alegri unistio ovom sezonom i formacijom. Skoro pa cijela sezona je prosla i jedan iskusan trener poput Maxa nije mogao uviditi, prepoznati da Leao ne moze igrati napadaca. Bezobrazluk i neznanje u jednom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro je samo 3 gola u mrezi. Dobar samar da se vidi kakvih sve ameba ima u ekipi.
Da je rukovodstva, pljustali bi otkazi i prije kraja sezone, ovako suti i trpi......
Da je rukovodstva, pljustali bi otkazi i prije kraja sezone, ovako suti i trpi......
Kao sto sam vec napisao
samo dva igrača iz postojećeg rostera imaju mjesta u ekipu naredne sezone.
i sta kazete ljepotani dobro je ovo sve ? Ljepotani mene je stid da Milan igra ligu prvaka s ovom ekipom..
Vidjeh i prva dva gola. Ako je Barthesaghi ktiv za prvi sto ga je napucala lopta onda je De Winter krivac za 2 i 3 gol. Kakvo postavljanje samo. Lik sluzio samo kao broj u tim situacijama. cak je David mogao zabiti i 4 za Udine koji bi bio preslikan kao 3 gol, gdje Koni i ne pomislja da blokira sut, nek sr zahvali Mikeu sto je uspio to i skinuti.
Pa govorim ti sve su to neki poluigraci , a nama igraju u prvoj postavi. Vidis recimo kako inter pametno radi, oni su fakticki vec kaparisali Muhareomovica, a mi cemo i dalje imati neku de zimu i tomorija kao stopere. Guho bilo.
I da da kazem ovom kolegi opet gore iznad, Max je izvukao i vise nego maksimum od ove ekipe, pa jel ti vidis kakve on poluigrace ima a drzi se citavu sezonu u vrhu?
I da da kazem ovom kolegi opet gore iznad, Max je izvukao i vise nego maksimum od ove ekipe, pa jel ti vidis kakve on poluigrace ima a drzi se citavu sezonu u vrhu?
Ma dovode i nasi te talente ali samo izgleda nikako da ubodu. Evo sad recimo Jashari, lik se ne vidi nigdje a placen previse, takodje Ricci, nista posebno. Da ne idemo dalje, nama Modric glavni igrac, toliko onda o tome koliko ovi mladi doprinose.
Nabijem ih na kur onda. Ne mogu se onda ni buniti sto zele Lewu, Goretzku ili Silvu. Kad od ovih omladinaca nema hajra, barem ne ovi sto nama dodju.......
Nabijem ih na kur onda. Ne mogu se onda ni buniti sto zele Lewu, Goretzku ili Silvu. Kad od ovih omladinaca nema hajra, barem ne ovi sto nama dodju.......
Kad ne igraju, pa da je jedan od tadva dobijao sansu da igra kao Fofana vidjeli bi koliko i sta mogu. Ovako Jasar dobio vcrs sanasu nakon sto u 4 predhodne tekme nije niti minute. I sta ocekivati od njega kad udje kod 0-3 rezulatata?
Evo juve vodi, lagano za 2 kola su ispred nas.
Evo juve vodi, lagano za 2 kola su ispred nas.
Postavlja se pitanje zasto ne igraju. Po Fofani se pljuje po defaultu, a lik i vise nego korektan. Kreira im sanse, ponekad i asistira. Ne sjetim se da su to radili Jashai o Ricci barem ponekad.
Jeste da je uzorak minuta mali, ali ako ne mogu onda tako "loseg" Fofanu izbaciti iz postave o cemu onda da pricamo.
Izmedju ostalog, Max ih prati i na treningu a ne mi, valjda zna i razlog zasto vise ne igraju, i mene bas interesuje
Jeste da je uzorak minuta mali, ali ako ne mogu onda tako "loseg" Fofanu izbaciti iz postave o cemu onda da pricamo.
Izmedju ostalog, Max ih prati i na treningu a ne mi, valjda zna i razlog zasto vise ne igraju, i mene bas interesuje
3tekme 3 bobe. Samo nam potraj zgaravico!edoox je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:57Leao je u pravvu sto se ljuti, on je toliko ogranicen igrac da samo moze igrati lijevo i napadati ako ima duluma ispred sebe( sad je i to u pitanju jer se gega ko rasklimsni ormar). Odmoran je bio jer guzelja i morao je ostati do kraja, a Pulisic zuji a nidje meda napolje.
Davno sam rekao, zgaravica da potraje, moze on izgubiti plasman u top4, to ce smanjiti vrijednost kluba, onda jovo na novo i za godinu dvije ovaj amer uhljub stavi klub na dobos. Zgaravica je spas i samo nam on moze pomoci. U narednih 5 tekmi ce uzeti 4 max 5boba i taman da nas juve uhvati.
Masterclass by misterclass!
Sa ovom ekipom Pioli bi bjezao drugom 10boba.
Odbranu bi drzao Kalulu sa Gabbiom, vezu Luka, Jasari i Ricci. Krila Sale i Leao. Napadaca bi komotno mogao igrati i Pavlovic, jer ovo sto igra u odbrani je kriminal i minute bi mu Mister nasao u napadu. Ovaj mali Atakame je sasvim solidan bek kao i Bartesagi.
Mister bi od njih napavio tim i uzeo lagano.
Odbranu bi drzao Kalulu sa Gabbiom, vezu Luka, Jasari i Ricci. Krila Sale i Leao. Napadaca bi komotno mogao igrati i Pavlovic, jer ovo sto igra u odbrani je kriminal i minute bi mu Mister nasao u napadu. Ovaj mali Atakame je sasvim solidan bek kao i Bartesagi.
Sa Krunicem je uzeo skudeto, sa Modricem bi i LP
- Beduin
- Kontakt:
Bi sigurno, vidjeli smo kad se Ibra penzionisao. Ne znam zasto je otisao Pioliedoox je napisao/la: ↑12 apr 2026, 00:00Sa ovom ekipom Pioli bi bjezao drugom 10boba.
A Max je dao vitre, j3bo klub kojeg on uzme voditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Žalosno, od sigurne top4 pozicije, mi smo otvorili prvenstvo za treću i četvrtu poziciju. Svaka čast.
Ne moze Allegretto bez krimija. Za 2 kola smo trebali zatvorit sezonu, sad strijepi do zadnjeg kola.
Zalosno
Nisam gledao tekmu, i bolje, pa sam pogledao sažetak. Nigdje veze. Mi napada nemamo. Oni apsolutno nemaju pojma kako napadat.
Nadam se da ce Max preuzet repku, jer sa njim slijedeća sezona piši propalo
Ne moze Allegretto bez krimija. Za 2 kola smo trebali zatvorit sezonu, sad strijepi do zadnjeg kola.
Zalosno
Nisam gledao tekmu, i bolje, pa sam pogledao sažetak. Nigdje veze. Mi napada nemamo. Oni apsolutno nemaju pojma kako napadat.
Nadam se da ce Max preuzet repku, jer sa njim slijedeća sezona piši propalo