Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
ja ne znam odakle ljudima zivci da prate premijer ligu bih i prvu ligu fbih
kvalitet na nivou litvanske lige
kvalitet na nivou litvanske lige
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
tuzlaci nesto pričaju
Jel naredio Aza da pustite Tuzli
De tišina krmci neotesani a ovaj retard PSV prica za sebe al čestitam ti kralju svakakvih budala sam se nagledo i nacuo al ovaj je dosad pobjednik.
Jel naredio Aza da pustite Tuzli
De tišina krmci neotesani a ovaj retard PSV prica za sebe al čestitam ti kralju svakakvih budala sam se nagledo i nacuo al ovaj je dosad pobjednik.
Saketam vas i ubijam u pojam. Miran budi.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 23:17tuzlaci nesto pričaju![]()
![]()
![]()
Jel naredio Aza da pustite Tuzli![]()
![]()
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma koga ba ubijaš u pojam vidis da te svi ignorišu,samo jeb.iga moram naglasiti da si poseban debil.PSV je napisao/la: ↑11 apr 2026, 23:45Saketam vas i ubijam u pojam. Miran budi.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 23:17tuzlaci nesto pričaju![]()
![]()
![]()
Jel naredio Aza da pustite Tuzli![]()
![]()
De tišina krmci neotesani a ovaj retard PSV prica za sebe al čestitam ti kralju svakakvih budala sam se nagledo i nacuo al ovaj je dosad pobjednik.![]()
Ne mogu to zaobići,za tebe ne vrijedi ono homosapiens,al sta ćeš mozda nisi ti kriv,mozda si ispo nekom iz ruku kad si bio malan.
-
Nulatridva
- Kontakt:
Promjeni nick, ugasi se kao što ti se i grupa ugasila, ismijavaš tuču sa policijom i zaštitarima, gdje se linija drži bez povlačenja...
Smeće tuzlansko!!!
Onaj vas klosar slomi covjeku nogu na ocima sudije, ni prekrsaj nije dosudjen. Jos kasnije penaltik da mozete izjednacit. Pisam vam se na celo, kad obraza nemate.Nulatridva je napisao/la: ↑11 apr 2026, 23:51Promjeni nick, ugasi se kao što ti se i grupa ugasila, ismijavaš tuču sa policijom i zaštitarima, gdje se linija drži bez povlačenja...
Smeće tuzlansko!!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Alo Zenicani jel se bodete??? Ne svi, pojedini niko vam nista licno nije reko al činjenica je da ova utakmica nije bas cista e sad ko je i sta je nije bitno al nije čista... Naravno niste jedini u ligi ima prva Sloboda brda bisera ali nemojte onda ni glumit svetice. Sudija navlaci malo je rec... Dalje sta da vam kazem sem da je tuča ona sramota... da ste gosti pa da se i skonta ali navijaci se tuku sa policijom na BP i to u trenucima kada je Celik u hajpu, braco nije nista drugo nego sramota...
#CarsijaOdjebi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Za tucu sa policijom treba imati navijace. Treba doduse i hajp imat.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 apr 2026, 00:03Alo Zenicani jel se bodete??? Ne svi, pojedini niko vam nista licno nije reko al činjenica je da ova utakmica nije bas cista e sad ko je i sta je nije bitno al nije čista... Naravno niste jedini u ligi ima prva Sloboda brda bisera ali nemojte onda ni glumit svetice. Sudija navlaci malo je rec... Dalje sta da vam kazem sem da je tuča ona sramota... da ste gosti pa da se i skonta ali navijaci se tuku sa policijom na BP i to u trenucima kada je Celik u hajpu, braco nije nista drugo nego sramota...
Puno toga vi nemate za pametovanje navijacima i klubovima koji to imaju.
Celik!3,2,2.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
E moj ti, jado jadni... znas za priznati svoju sramotu treba imati muda, a toga vama najviše fali, a jos gore je kad se svojom sramotom ponosite... Ja znam gdje Sloboda i gdje su Fukare i sta je nasa sramota i mn je tog sramota, al kad se ponosis onime sto je sramota e onda si Bogme bas bas jadan.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 apr 2026, 00:12Za tucu sa policijom treba imati navijace. Treba doduse i hajp imat.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 apr 2026, 00:03Alo Zenicani jel se bodete??? Ne svi, pojedini niko vam nista licno nije reko al činjenica je da ova utakmica nije bas cista e sad ko je i sta je nije bitno al nije čista... Naravno niste jedini u ligi ima prva Sloboda brda bisera ali nemojte onda ni glumit svetice. Sudija navlaci malo je rec... Dalje sta da vam kazem sem da je tuča ona sramota... da ste gosti pa da se i skonta ali navijaci se tuku sa policijom na BP i to u trenucima kada je Celik u hajpu, braco nije nista drugo nego sramota...
Puno toga vi nemate za pametovanje navijacima i klubovima koji to imaju.
#CarsijaOdjebi
50 ih na tribinama, loze se kao da su zuti zid. 
Uvijek ima budala i tuce bez potrebe, a Celik kao klub nije nastimao niti ce se to desiti u buducnosti.
Elem, bod blize, eto nas
Elem, bod blize, eto nas
BašČelik!🖤❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je najgora povreda na našim terenima u historiji fudbala - nogometa
I to sve zbog lošeg terena
Nije Hora ništa kriv ovdje jednostavno teren
Čelik ne bih trebao dobit licencu za ligu 10 - ne ispunjavaju uslove ni finansijske - iako su dobili milion maraka od Grada i tako ugrozili grijanje u Gradu za narednu grejnu sezonu i od Ze- do kantona 700 000 maraka i opet im se sudi penal za 3:3
Ne znaju ljudi pa ni naopako zato Grad Zenica i nema nijednog prvoligaša ni u jednom sportu
ŽALOSNO
Čelik ne bih trebao dobit licencu za ligu 10 - ne ispunjavaju uslove ni finansijske - iako su dobili milion maraka od Grada i tako ugrozili grijanje u Gradu za narednu grejnu sezonu i od Ze- do kantona 700 000 maraka i opet im se sudi penal za 3:3
Ne znaju ljudi pa ni naopako zato Grad Zenica i nema nijednog prvoligaša ni u jednom sportu
ŽALOSNO
PL je cirkus, od suđenja pa nadalje, al tek kad dođe federalni boyac bit će sprdačina samo takva.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 06:37Ovo je najgora povreda na našim terenima u historiji fudbala - nogometa
ŽALOSNO
-
Convicts1988
- Kontakt:
1.Borac
2.Zrinjski
3.Čelik
S Vicom u evropu
2.Zrinjski
3.Čelik
S Vicom u evropu
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Mesar slomi nogu momku na dva mjesta a sudija ni faul ne svira a kamoli crveni karton

Kako PL klubovi prolaze s boycem, tako mi prolazimo sa boyčevim federalnim isprtkom.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:45Mesar slomi nogu momku na dva mjesta a sudija ni faul ne svira a kamoli crveni karton![]()
![]()
cirevi pucaju:-)
ovom svrakinom retardu ce bilino polje skratiti 15 godina zivota, a bubuljicar psv vise ne zna ni ko je, ni sta je, niti za koga navija zbog celika i opsesije. Bice da je sinoc ispushio keshovinu od cijelih 20 KM zbog 3-3:-).
Celik-Bratstvo, svakakvih tekmi sam se nagledao na BP, ali ovo sinoc je nenadyebivo. Stoperi spavaju 90 min, nakon 45 izbaci jednog, udje novi i jedno 3 lopte dade gostima u noge:-)
Od veznjaka, na poluvremenu izbaci najboljeg a ubaci Jenjica, premijerligasko pojacanje, okretan ko motokultivator.
Zenicka djeca, Babic i Palackic...realno, svi oni koje smo otjerali, igracine za njih dvojicu. Nece se hljeba od lopte najesti. Da sam leptir kao Palackic, vec bih upisao dodatne skole, ono ne moze biti igrac.
Celik svakako rutinski u BHPL, ali sta nas tamo ceka jos niko ne zna. Ovdje nema 3 igraca za taj rang, moze li se i kako skuckati ekipa koja bi bila bolja od 2 tima, moguce, ali bice yebeno.
ovom svrakinom retardu ce bilino polje skratiti 15 godina zivota, a bubuljicar psv vise ne zna ni ko je, ni sta je, niti za koga navija zbog celika i opsesije. Bice da je sinoc ispushio keshovinu od cijelih 20 KM zbog 3-3:-).
Celik-Bratstvo, svakakvih tekmi sam se nagledao na BP, ali ovo sinoc je nenadyebivo. Stoperi spavaju 90 min, nakon 45 izbaci jednog, udje novi i jedno 3 lopte dade gostima u noge:-)
Od veznjaka, na poluvremenu izbaci najboljeg a ubaci Jenjica, premijerligasko pojacanje, okretan ko motokultivator.
Zenicka djeca, Babic i Palackic...realno, svi oni koje smo otjerali, igracine za njih dvojicu. Nece se hljeba od lopte najesti. Da sam leptir kao Palackic, vec bih upisao dodatne skole, ono ne moze biti igrac.
Celik svakako rutinski u BHPL, ali sta nas tamo ceka jos niko ne zna. Ovdje nema 3 igraca za taj rang, moze li se i kako skuckati ekipa koja bi bila bolja od 2 tima, moguce, ali bice yebeno.
Oci krvare od postova ovog bolida iznad. Jel moguce da su ozraceni zaista ovako nepismeni?
Ući ćete u PL, ali samo ne serite o poštenju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.