Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jel neko našao neki video na YouTubeu gdje se vidi malo taj Ćatović, ja nisam nešto posebno uspio? Ja sam se na Ličinu nahajpao jer mu redovno kače highlightse iz Juventusa.
Nekako se za Pejčinovića najmanje sekiram jer mislim da će, dok Demirović i Tabaković budu za staro željezo, biti dovoljno vremena da se to pitanje riješi. Ako i ne pristane Dženan, uzdam se da će od Deketa ili Jakupovića biti bar jedan pristojan napadač, a možda i Baždar preokrene karijeru ili se pojavi neko skroz deseti. Da je samo napuniti taj vezni red i naći perspektivnog lijevog beka, i prst u uho do SP 2034.
Nekako se za Pejčinovića najmanje sekiram jer mislim da će, dok Demirović i Tabaković budu za staro željezo, biti dovoljno vremena da se to pitanje riješi. Ako i ne pristane Dženan, uzdam se da će od Deketa ili Jakupovića biti bar jedan pristojan napadač, a možda i Baždar preokrene karijeru ili se pojavi neko skroz deseti. Da je samo napuniti taj vezni red i naći perspektivnog lijevog beka, i prst u uho do SP 2034.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 11 apr 2026, 23:41, ukupno mijenjano 5 puta.
Momak nije medju 10 napadaca u Njemackoj a ne da bude pozvan u Elf. Covjek ulazi sa klupe u ekipi koja ce vjerovatno ispasti iz Bundeslige a nije mu 18 godina nego 21.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:47Mislim da on svakako nema šanse za Njemačku. Ono što bi ipak bilo dobro kod eventualnog ispadanja jeste što bi dobio šansu da pod ozbiljnim pritiskom, a na ipak nižem nivou takmičenja, stekne rutinu koju u Bundesligi neće lako dobiti. Sa 20 golova u Cvajti prebolio bi dječije bolesti i postao solidan špic.
Mislim da se uveliko umislio da ce bit top tier igrac za Elf, ako su tacne izjave sto sam citao prije par godina o njemu, ali ko jos vjeruje medijima.
Ma pejcinovic je nas, u to nemam sumnje.
Ne treba mu se ta nespretna izjava uzimati za zlo, momak igra za u21 njemacke i daje izjavu za njemacki medij, neozbiljno je da ocekivati da u tom kontekstu prica o nasem dresu.
Sto se ostalih potencijalnih tice: Licina i Busuladzic sigurno su strucnom stabu u vrhu prioriteta. S njima zajedno vjerovatno je tu i Mahmic.
Ne treba zaboraviti jednu jako bitnu stvar, a to je da, iako nema informacija o angazmanu strucnog staba oko ovih igraca, sada mozemo sa sigurnoscu reci da stab itekako zna za ove igrace i vrlo vjerovatno su vec kontaktirani
Ne treba mu se ta nespretna izjava uzimati za zlo, momak igra za u21 njemacke i daje izjavu za njemacki medij, neozbiljno je da ocekivati da u tom kontekstu prica o nasem dresu.
Sto se ostalih potencijalnih tice: Licina i Busuladzic sigurno su strucnom stabu u vrhu prioriteta. S njima zajedno vjerovatno je tu i Mahmic.
Ne treba zaboraviti jednu jako bitnu stvar, a to je da, iako nema informacija o angazmanu strucnog staba oko ovih igraca, sada mozemo sa sigurnoscu reci da stab itekako zna za ove igrace i vrlo vjerovatno su vec kontaktirani
naprijed rejal
Ne bi bio ni prvi ni zadnji, odmah mi padne na pamet Begovic i Kanada koji je isto slične izjave dao dok je igrao za njihovu mladu ekipu
Bazdar je isto uradio
BašČelik!🖤❤️
Bukvalno. Nece niko (osim ako nije budala) otici na razgovor za posao pa pricati kako bi radije otisao u neku drugu firmu raditi. Uvijek se tu laze i pricaju gluposti.Sveti je napisao/la: ↑12 apr 2026, 01:30Ma pejcinovic je nas, u to nemam sumnje.
Begović je izjavio da se je nadao nastupu protiv Jamajke kad je Kanada gostovala tamo u oficijalnoj utakmici i da mu nije bilo jasno što ga Kanada nije osigurala. Rijetki su kao Amar Dedić, Alajbegović…
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ima i onaj Duro iz Spanije.
Da li je istina da Busuladziic ne zna pricati bosanski jezik?
To sam procitao na twitteru.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Begovic je bio pozvan na okupljanje seniorske reprezentacije Kanade ali nije nikad debitirao. Mislim da je bio u rosteru dvije, tri utakmice ali nije dobio minute. Poslije smo ga mi zvali i kaparisali ga tako sto smo ga ubacili par minuta protiv Estonije.
-
General505
- Kontakt:
Bas i ja sinoc naletio na ovog malog, na ovu pricu o njemu iznenadio se otkud tamo.
Mali djeluje pravo dobar, talentian i vecga spanci selektiraju ali nemam pojma otkud je porijekom.
NoDi spavas, ove u11 kategorije su tvoj teren
Nemoj da se desavaju ovako veliki propusti
Spahicu, reaguj!

Sta je ovo jbt vec i popularan, tim ljudi uz njeg
https://www.instagram.com/dino.hodovic? ... FjbWUwcGk0
600 hiljada lajkova
https://www.instagram.com/dino.hodovic? ... FjbWUwcGk0
600 hiljada lajkova
Tako je. Moramo iskoristiti ovaj momenat. A poznavajuci rad Spahica, vjerujem da hocemo.Beduin je napisao/la: ↑11 apr 2026, 23:20Treba jednostavno iskoristiti ovaj momentum i kaparisati jos tih par imena koja se najvise ovdje prizivaju i povezuju sa nama. Ne sumnjam da struka radi na tome, vidili smo po ostalim igracima, vidili smo i po onimq koji su nas odbili a donedavno se vjerovalo kako ih niko nije kontaktirao ili uopste pratio.
Kad su uspjeli dovesti sve ove momke kad smo bili u najgovorj situaciji rezultatski i organizaciono, onda tek vjerujem da ce dovesti jos par momaka koji bi mogli biti igracine u skorije vrijeme, poput Catovica ili Busuladzica, sigurni ih ima jos. Zasto ne i Pejcinovic, ako uopste zeli igrati za nas, a bice da i dalje vaga jer sigurno Spahic nista ne prepusta slucaju i vrbuje ga kao i ostale.
Za razliku od prijašnjih vremena, siguran sam da stručni štab zna za sve potencijalne i radi sve što može da ih dovede. Siguran sam i da znaju posložiti prioritete. Ostalo je na igračima. Plasman na SP je svakako veliki plus na tom polju.
Ja koliko se sjećam nekad davno dok je još Mika biereth bio aktuelan, neko je pitao Spahića za Pejcinovica i Miku na nekoj pressici gdje je Spahić rekao da je Mika ekspresno odbio i rekao da nema nikakav interes za bih i zahvalio mu se na tome što ih nije zavlačio, a onda prešao na Pejcinovica i rekao samo da su u kontaktu.
Da nas je Dženan odbio vjerovatno bi Spahić iskoristio priliku i rekao isto što je rekao i za Miku u tom trenutku.
Ovako sve što mediji objave, naročito njemački treba sve uzeti sa rezervom i ne zamjeriti nikome.
Da nas je Dženan odbio vjerovatno bi Spahić iskoristio priliku i rekao isto što je rekao i za Miku u tom trenutku.
Ovako sve što mediji objave, naročito njemački treba sve uzeti sa rezervom i ne zamjeriti nikome.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Sinoc sam vidio prvi put kad je d97 objavio i mogu ti reci impresionirao me jeGeneral505 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 10:25
Bas i ja sinoc naletio na ovog malog, na ovu pricu o njemu iznenadio se otkud tamo.
Mali djeluje pravo dobar, talentian i vecga spanci selektiraju ali nemam pojma otkud je porijekom.
NoDi spavas, ove u11 kategorije su tvoj teren![]()
Nemoj da se desavaju ovako veliki propusti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], Iceplayer, Kaunas, lol89, MiranGlasnic, random11, Sheyi i 94 gosta.