Odmorili jos igrace za ove teze utakmice sto nam slijede
Carlos Cimirot Krdzalic Kupresak Beganovic
Tehnicki mozemo reci sa drugom postavom smo ih dobili.
Odmorili jos igrace za ove teze utakmice sto nam slijede
Kakva crna šteta? Mogli su naći 15 igrača iz Prijedora i okoline pa ispasti. Inače su katastrofalna pravila o broju stranaca u ligi, iz više razloga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 apr 2026, 09:01Steta za Rudar sto najvjerovatnije ispadaju. Prelijep fudbal su igrali sa onim strancima. Nevjerovatno da su dosli u ovu situaciju.
Sto je steta za strance, samo kod nas to pravilo ja mislim da ima josTuce11 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 10:56Kakva crna šteta? Mogli su naći 15 igrača iz Prijedora i okoline pa ispasti. Inače su katastrofalna pravila o broju stranaca u ligi, iz više razloga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 apr 2026, 09:01Steta za Rudar sto najvjerovatnije ispadaju. Prelijep fudbal su igrali sa onim strancima. Nevjerovatno da su dosli u ovu situaciju.
Naša liga može biti samo razvojna. Ovo što sad imamo je put u propast bh fudbalabvsic je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:05Sto je steta za strance, samo kod nas to pravilo ja mislim da ima josTuce11 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 10:56Kakva crna šteta? Mogli su naći 15 igrača iz Prijedora i okoline pa ispasti. Inače su katastrofalna pravila o broju stranaca u ligi, iz više razloga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 apr 2026, 09:01Steta za Rudar sto najvjerovatnije ispadaju. Prelijep fudbal su igrali sa onim strancima. Nevjerovatno da su dosli u ovu situaciju.
I ovo U21 bi ja ukinuo, omladinske reprezentacije je vicko syebo sa svojim haverima da se komotno mogu ugasit. Nikakve koristi nema od njih
Na njima se mijenjaju treneri koji su blizu borca i vicka
Mario Cvitanovic : "Procijenio sam da nam za danasnju tekmu Cimirot nije potreban, Kupresaka i Beganovica sam kaznio zbog disciplinskih prekrsaja, Krdzalica sam odmorio jer je igrao za repku, a Carlos je cistio kartone..."
Jel to razlog zasto zadnjih 5 godina zaostajete preko 100 bodova za nama?Vanja8 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:24Mario Cvitanovic : "Procijenio sam da nam za danasnju tekmu Cimirot nije potreban, Kupresaka i Beganovica sam kaznio zbog disciplinskih prekrsaja, Krdzalica sam odmorio jer je igrao za repku, a Carlos je cistio kartone..."
Sta reci, ovako rascistis neke stvari kad igras u Kupu protiv Moscanice ili Zrinjskog u Prvenstvu...![]()
![]()
![]()
Mnogo je razloga, jedan je Jakir i tu skidam kapu, ostalo bolje da te ljude ne nabrajam, znate vi njih odlicno...LondonBlues je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:29Jel to razlog zasto zadnjih 5 godina zaostajete preko 100 bodova za nama?Vanja8 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:24Mario Cvitanovic : "Procijenio sam da nam za danasnju tekmu Cimirot nije potreban, Kupresaka i Beganovica sam kaznio zbog disciplinskih prekrsaja, Krdzalica sam odmorio jer je igrao za repku, a Carlos je cistio kartone..."
Sta reci, ovako rascistis neke stvari kad igras u Kupu protiv Moscanice ili Zrinjskog u Prvenstvu...![]()
![]()
![]()
Niko ne tjera klubove da uzimaju.Mozes ti igrati sa 11 bh igraca niko ti ne brani.Velika je glupost ono pravilo koje je vazilo do prije 3-4 godine da su i ex yu igraci stranci.Tuce11 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:08Naša liga može biti samo razvojna. Ovo što sad imamo je put u propast bh fudbalabvsic je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:05Sto je steta za strance, samo kod nas to pravilo ja mislim da ima jos
I ovo U21 bi ja ukinuo, omladinske reprezentacije je vicko syebo sa svojim haverima da se komotno mogu ugasit. Nikakve koristi nema od njih
Na njima se mijenjaju treneri koji su blizu borca i vicka
Te "stvari" su i odlučile da sad slave titulu u 28 kolu.Zigazaga je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:49Naša liga je jedina liga na svijetu gdje se ništa nezna. Pravila koja su na papiru nepiju vode. Prošle sezone piše da ispadaju četiri,ono ispanu tri ekipe. Piše da se igra baraž.Nema baraža. Piše da prvaci entitetskih liga ulaze u PL,a ono jedan neudje.Tako da i ove sezone ništa nije izvjesno.
Jedina liga koja ima var koji nema nikakve svrhe. Uzmite samo onu situaciju iz 47 minute sa meča Rudar - Borac. Da neidem još dalje u prošlost.
I još nešto,Borac je ove sezone za klasu jači od sviju i zasluženo će biti prvak. Iako mu nisu trebale neke stvari na pojedinim utakmicama.
Mislis na one sto nece da sute i nece da dopuste Borcu da J**+ i nas klub kako zele? Mislis na one sto vole Zrinjski vise od licnog interesa? Mislis na one sto nece dozvolit da nas se svake godine zakolje pa da se zadovoljimo borbom za europu?Vanja8 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:37Mnogo je razloga, jedan je Jakir i tu skidam kapu, ostalo bolje da te ljude ne nabrajam, znate vi njih odlicno...LondonBlues je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:29Jel to razlog zasto zadnjih 5 godina zaostajete preko 100 bodova za nama?Vanja8 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:24
Mario Cvitanovic : "Procijenio sam da nam za danasnju tekmu Cimirot nije potreban, Kupresaka i Beganovica sam kaznio zbog disciplinskih prekrsaja, Krdzalica sam odmorio jer je igrao za repku, a Carlos je cistio kartone..."
![]()
![]()
Zidovska politikaLondonBlues je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:59Mislis na one sto nece da sute i nece da dopuste Borcu da **** i nas klub kako zele? Mislis na one sto vole Zrinjski vise od licnog interesa? Mislis na one sto nece dozvolit da nas se svake godine zakolje pa da se zadovoljimo borbom za europu?Vanja8 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:37Mnogo je razloga, jedan je Jakir i tu skidam kapu, ostalo bolje da te ljude ne nabrajam, znate vi njih odlicno...LondonBlues je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:29
Jel to razlog zasto zadnjih 5 godina zaostajete preko 100 bodova za nama?
Vidjecemo utakmicu po utakmicu
Hvala drug.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:59Te "stvari" su i odlučile da sad slave titulu u 28 kolu.Zigazaga je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:49Naša liga je jedina liga na svijetu gdje se ništa nezna. Pravila koja su na papiru nepiju vode. Prošle sezone piše da ispadaju četiri,ono ispanu tri ekipe. Piše da se igra baraž.Nema baraža. Piše da prvaci entitetskih liga ulaze u PL,a ono jedan neudje.Tako da i ove sezone ništa nije izvjesno.
Jedina liga koja ima var koji nema nikakve svrhe. Uzmite samo onu situaciju iz 47 minute sa meča Rudar - Borac. Da neidem još dalje u prošlost.
I još nešto,Borac je ove sezone za klasu jači od sviju i zasluženo će biti prvak. Iako mu nisu trebale neke stvari na pojedinim utakmicama.
Sretan ti Vaskrs. Živio.