Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Bravo Boga on je nas dzoker, bas zahvalan igrac.
Teska pobjeda. Ova 3 boda se moraju potvrditi protiv Bologne, nema opustanja
Kenan je odigrao najlosiju utakmicu, treba nam njegova magija u finisu sezone.
Holm odlican veceras, jak u odbrani i duelu.
Teska pobjeda. Ova 3 boda se moraju potvrditi protiv Bologne, nema opustanja
Kenan je odigrao najlosiju utakmicu, treba nam njegova magija u finisu sezone.
Holm odlican veceras, jak u odbrani i duelu.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba otkupiti Bogu i Holma dobiješ dva provjerena igrača koji znaju Ligu za 20 miliona ukupno. Beton igrači za rotacije.
Protiv Bolonje u nedjelju imaju dosta vremena da se odmore, nema opuštanja samo rokati u ovih zadnjih šest kola.
Nadam se da budala neće nastavljati sa ovom odvratnom formacijom.
Protiv Bolonje u nedjelju imaju dosta vremena da se odmore, nema opuštanja samo rokati u ovih zadnjih šest kola.
Nadam se da budala neće nastavljati sa ovom odvratnom formacijom.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
3 boda ko kuca.
Ali i dalje tranzicija ,prostor se nudi, mi bacamo lopte koda su kamenicama napunjene.
Sreca nas je pogledala (5 puta nas ne pogleda pa 1 pogleda, pa je i to valjda za ocekivati vcr bilo,konacno).
Ato neko rece sta nam vrijedi ako se sad udje medji 4 i svi se ubijede da je to to, da su gatti, kostic, david i kompanija vrijedni dresa....nadam se da ima neko oko iznas i da ce konacno resetovati klub, kao sto se to desilo 2010.
Daj mi jedan transfer ko vidal, 1 a ne 20 kolko ih je bilo u tih 5,6 godina prije nego smo poceli plavati igrace po 100.000.000 (onih, to je sad 150M).
Daj mi jednog lichta, jednog vidala, jednog asamou, jednog samo i da ovo sto stojeci gledam tekme ima nekog smisla, jbm ti sunce
Ali i dalje tranzicija ,prostor se nudi, mi bacamo lopte koda su kamenicama napunjene.
Sreca nas je pogledala (5 puta nas ne pogleda pa 1 pogleda, pa je i to valjda za ocekivati vcr bilo,konacno).
Ato neko rece sta nam vrijedi ako se sad udje medji 4 i svi se ubijede da je to to, da su gatti, kostic, david i kompanija vrijedni dresa....nadam se da ima neko oko iznas i da ce konacno resetovati klub, kao sto se to desilo 2010.
Daj mi jedan transfer ko vidal, 1 a ne 20 kolko ih je bilo u tih 5,6 godina prije nego smo poceli plavati igrace po 100.000.000 (onih, to je sad 150M).
Daj mi jednog lichta, jednog vidala, jednog asamou, jednog samo i da ovo sto stojeci gledam tekme ima nekog smisla, jbm ti sunce
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Digre je odlucio s onom strasnom odbranom. LIk nema sredine, ili ulazi sve ili imas osjecaj da se igra 2 dana da ga ne mogu savladati.
Vise sreca nego pameti sinoc ali sta je tu je 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jednom u 6 utakmica nas pogleda sreca. Oni jesu imali stativu i onu šansu glavom (tad smo vec vodili) koju je Di Gregorio učinio atraktivnijom vise nego sto je bila jer je nizak sto je naravno neprihvatljiva karakteristika za golmana koji se ce se morati dovesti na ljeto. Nakon losih 35 minuta mec je bio u balansu koji smo onom sansom i stativom Thurama (na usporenom snimku se vidjelo da je zakacila) mogli zaključati u 67 minuti već. Osim toga je privid neke dominacije Atalante dosao jer smo bili statični i anemicni prvo kod branjenja kornera, ali i samim dopustanjem 13 kornera rivalu gdje ni sami ne znamo kako jedna nije zavrsila prostom vjerovatnocom.
Palladino place kao da su imali 20 zicera, a pri tome zaboravlja kako smo ih raznijeli prvo poluvrijeme u kupu i kako su dobili upitan penal pa završilo abnormalnih 3-0 tada.
Sad još teških mečeva, Bologna i Milan koji fakticki odlučuju poziciju uz jako bitan mec veceras koji se nadam da ce inter dobiti.
Protiv Bologne smo tamo odigrali bas zrelu partiju i dobili onim skokom Cabala i i tad je bila to jako bitna pobjeda, ali slicno je bio protiv Sassuoloa pa smo u uzvratu kuci zeznuli.
Palladino place kao da su imali 20 zicera, a pri tome zaboravlja kako smo ih raznijeli prvo poluvrijeme u kupu i kako su dobili upitan penal pa završilo abnormalnih 3-0 tada.
Sad još teških mečeva, Bologna i Milan koji fakticki odlučuju poziciju uz jako bitan mec veceras koji se nadam da ce inter dobiti.
Protiv Bologne smo tamo odigrali bas zrelu partiju i dobili onim skokom Cabala i i tad je bila to jako bitna pobjeda, ali slicno je bio protiv Sassuoloa pa smo u uzvratu kuci zeznuli.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koliko god smo sinoć bili loši, dva najgora igrača na terenu bili su Zapakosta i Kolašinac, e to je problem sa Serijom A da ova dva mrtvaca igraju prvu postavu u jednom ozbiljnom i uređenom klubu kao što je Atalanta.
Reče Spaleti da Kenan i Kefren nisu na 100 posto sinoć bili sa malim povredama su igrali, pa im se može i progledati kroz prste.
Bolonja ima revanš protiv Aston Vile u četvrtak, pa će biti još umorniji, izgovora nema mora se dobiti.
Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali vraća nam se Debeli nakon suspenzije, pa će se igrati normalna formacija 4-2-3-1. Lik je naš najbitniji igrač od kako je Spaleti trener uz Kenana naravno.
Večeras jedan x najbolji mada mi neće biti ni mrksa pobjeda Koma iako gubimo četvrto mjesto njiovom pobjedom
Reče Spaleti da Kenan i Kefren nisu na 100 posto sinoć bili sa malim povredama su igrali, pa im se može i progledati kroz prste.
Bolonja ima revanš protiv Aston Vile u četvrtak, pa će biti još umorniji, izgovora nema mora se dobiti.
Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali vraća nam se Debeli nakon suspenzije, pa će se igrati normalna formacija 4-2-3-1. Lik je naš najbitniji igrač od kako je Spaleti trener uz Kenana naravno.
Večeras jedan x najbolji mada mi neće biti ni mrksa pobjeda Koma iako gubimo četvrto mjesto njiovom pobjedom
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sretan rođendan uz Trapatonija našem najvećem i najboljem treneru svih vremena. Don Lipi
MANIJACI JUG 1987
Vrlo lahko je moguće da Milan ispadne iz prvih 4, jer su u užasnoj formi, a imaju dvije teške domaće utakmice (Juventus i Atalanta), kao i dva potencijalno teška gostovanja (Genoa, i tradicionalno za njih nezgodni Sassuolo)
Ma ne bi rekao da cemo na kraju propustiti top4.
Imamo 6 boba vise od Rome i moguce 5 od Coma.
S tim da Roma ima uzasan raspored do kraja, Como tu i tamo. Milan po obicaju lakse rijesavo vece momcadi, mucio se sa malim. Vi kao i mi, slican raspored. Imate nas, Bolognu, Viole i derbi sa Torinom, sto su moguce utakmice za gubitak bodova.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Povesti ga odmah na ljetne pripreme bolji šut ima od svih igrača iz prvog tima, osim Kenana. Njega i onog lijevog beka Davida što je dao 10 golova ove sezone za NextGen., nije gori od Kambijaza sigurno.
MANIJACI JUG 1987
Pratim sve highlightse od dolaska, mali baca na Olisea dosta. Definitivno bi valjalo isprogramirati njegovu budućnost inače će izgubiti godinu ili dvije kao Adžić zbog manjka vizije i manjka stručnosti u Juventusu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ako kojim slucajem Como danas pobjedi...bice gutavo i za Milan i za Juventus...derby bi mogao odluciti ko ce biti ispred...znaci Allegri ce nas oderati sa 1:0milanist je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:36Ma ne bi rekao da cemo na kraju propustiti top4.
S tim da Roma ima uzasan raspored do kraja, Como tu i tamo. Milan po obicaju lakse rijesavo vece momcadi, mucio se sa malim. Vi kao i mi, slican raspored. Imate nas, Bolognu, Viole i derbi sa Torinom, sto su moguce utakmice za gubitak bodova.
Milan u zadnjih 5 ima tri poraza, bas kao i Roma...forma je upitna..
Ko bi rekao da "navijamo" za 5ektase danas..
Como ima jacu utakmicu protiv Napolija(kuci)...ostale su sve "lakse", ali spremda je tim mlad, imaju i dodatni pritisak..
Milan i Juve imaju nekako podjednak raspored do kraja..Roma puno tezi...iskreno, ne vidim Romu u top 4...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovi što su zaduženi za rad mladih selekcija, prave odličan posao, poslije Atalante imamo najbolju selekciju ovih mladih igrača.
Čak smo i tu negdje po zaradi od prodaje u zadnjih nekoliko godina. Doveli su onog Durmišija iz Kopra u Primaveru, pa Ličinu u NextGen, nakog iz Sitija napadača, pa tu su mlađi onaj crnjo Destini, onaj Turčin Esad koji samo trpa i još nekog mladog štopera koji kažu da je najbolji potencijal u Italiji još od Kjelinija, ima 16 godina.
Eh sad problem je što niko ne igra za prvi tim osim Kenana, ne da ne igraj nego nikad nisu ni dobili pravu šansu, Hojsen, Muharemović., Sule, Baraničea.... i još njih dosta. Tu i tamo Ličina i Destini treniraju sa prvim timom.
Nekako ne znaju procijeniti ili uklopiti igrača da stasa za prvi tim osim ako nisi neki nenormalan talenat kao Kenan.
Čak smo i tu negdje po zaradi od prodaje u zadnjih nekoliko godina. Doveli su onog Durmišija iz Kopra u Primaveru, pa Ličinu u NextGen, nakog iz Sitija napadača, pa tu su mlađi onaj crnjo Destini, onaj Turčin Esad koji samo trpa i još nekog mladog štopera koji kažu da je najbolji potencijal u Italiji još od Kjelinija, ima 16 godina.
Eh sad problem je što niko ne igra za prvi tim osim Kenana, ne da ne igraj nego nikad nisu ni dobili pravu šansu, Hojsen, Muharemović., Sule, Baraničea.... i još njih dosta. Tu i tamo Ličina i Destini treniraju sa prvim timom.
Nekako ne znaju procijeniti ili uklopiti igrača da stasa za prvi tim osim ako nisi neki nenormalan talenat kao Kenan.
MANIJACI JUG 1987
Pa zato sam i napisao da imamo moguci 5 bodova vise od Coma. Da, biti ce bas guravo ako kojim slucajem dobiju inter. Mada eto treba i interu jos koja pobjeda pa ne vjerujem da ce olako uci u susret.Juventinisimo je napisao/la: ↑12 apr 2026, 14:54Ako kojim slucajem Como danas pobjedi...bice gutavo i za Milan i za Juventus...derby bi mogao odluciti ko ce biti ispred...znaci Allegri ce nas oderati sa 1:0milanist je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:36Ma ne bi rekao da cemo na kraju propustiti top4.
S tim da Roma ima uzasan raspored do kraja, Como tu i tamo. Milan po obicaju lakse rijesavo vece momcadi, mucio se sa malim. Vi kao i mi, slican raspored. Imate nas, Bolognu, Viole i derbi sa Torinom, sto su moguce utakmice za gubitak bodova.![]()
Milan u zadnjih 5 ima tri poraza, bas kao i Roma...forma je upitna..
Ko bi rekao da "navijamo" za 5ektase danas..![]()
Como ima jacu utakmicu protiv Napolija(kuci)...ostale su sve "lakse", ali spremda je tim mlad, imaju i dodatni pritisak..
Milan i Juve imaju nekako podjednak raspored do kraja..Roma puno tezi...iskreno, ne vidim Romu u top 4...
Romu sa ovakvim rasporedom i ne vidim bas u top 4.
Milan, Juve i Como izgleda do kraja da ce se boriti. Mi josmo u losoj formi ali eto za nadati se da ce stati uskoro. Sreca pa smo imali tu bodovnu prednost, inace bi sad tesko do LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Smetljari pustaju Komu namjerno, vidi se iz aviona da nisu izasli da igraju.
Como za mjesec dobije juventusa, romu, napolija i intera....nema dalje
Kakvo pustanje Inter je ocajan, sreca njihova pa je Napoli previse zaostao, Como je mnogo bolji trenutno, Chivu je prevara.
kakvo pustanje
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dobro je ovo ispalo, sad se moze u naredna dva kola prelomiti 4. mjesto, utakmica protiv Bologne je sad i vaznija utakmica, da se potvrdi ovaj kiks Coma, dobro je sto Bologna ima i utakmicu u cetvrtak u Britaniji, bice umorniji, ali bice to preteska utakmica, sa njima je uvijek zeznuto bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.