Na kraju dobro ovo sve ispade sa barazom, ko bi docekao na SP da smo se kvalifikovali u novembru protiv Austrije, ovako bas imamo kratko cekanje, nije moglo bolje.
Na kraju dobro ovo sve ispade sa barazom, ko bi docekao na SP da smo se kvalifikovali u novembru protiv Austrije, ovako bas imamo kratko cekanje, nije moglo bolje.
Tacno bas. A jos je i samopouzdanje poraslo nakon ovih pobjeda, sigurno vise nego da smo dobili u Becu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Tacno bas. A jos je i samopouzdanje poraslo nakon ovih pobjeda, sigurno vise nego da smo dobili u Becu.
A Bgm, i ova je grupa bolja nego što je Austrija ima
Zar ima jos uvek bolesnika koji bi raspalog Ahmedhodzica poveli na SP? Nema sta, stvarno ga treba nagraditi. Pa ja bi prvi da sam Dedic npr. namjerno igrao na prvenstvu preko one stvarke samo da se svetim stabu zbog te nepravde.
Navodno medju igracima su Dedic i Muharemovic glavni protivnici toga da se taj gospodin vrati u repku.
Pišeš gluposti za Dedica i Tarika
Jedini koji se pitaju su Babuka i Sergej.
Ti pises gluposti, Dedic i Tarik jesu protiv, yebiga kako ti dokazati ali 100 posto je tako.
Naravno da Dzeko, Spahic i Barbarez imaju zadnju rijec ali nemoj biti naivan ako ne mislis da niko ne pita kljucne igrace kao Dedic i Tarika.
A Bgm, i ova je grupa bolja nego što je Austrija ima
Kazem ja neki dan..
1. Laksa grupa
2. Bolja satnica sve tekme u 9
3. Ma ko bi ceko od novembra jbt salu na stranu nije ni ovo za podcijenit jer momci idu na SP u hypy na max jer smo se nedavno plasirali
Anel mora prvo da nazove selektora da se izvine, zatim da nazove igrače da se izvine pa onda javno da se izvine navijačima i onda moze opet biti u opticaju za Republiku ali tek od kvalifikacija za EP, bez obzira na ostale igrače i njihove povrede
Anel mora prvo da nazove selektora da se izvine, zatim da nazove igrače da se izvine pa onda javno da se izvine navijačima i onda moze opet biti u opticaju za Republiku ali tek od kvalifikacija za EP, bez obzira na ostale igrače i njihove povrede
Sve da to i uradi neće dobiti poziv, a i ne treba nam.
Evo snimak prije godinu dana. Ovakve p. ne trebaju nikome...
Sa cim je zasluzio Nihad Mujakic da ide na svjetsko prvenstvo ispred Arjana Malica,Hadzukadinuca sta sad ce mi neko rec on pokriva zamjenu za lijevog beka pa ima tu Karic ima Kolasinac a i Burnic to moze igrat tako da nemaaa nikakvog razloga da Mujakic ide bolje nekog kvalitetnog igraca naprijed ubacit
Sumnjam da će dobiti priliku ispred Hadžikadunića, a vjerujem i da će Katić biti spreman za svjetsko.
Treba da bude sretan sa pozivom ako do njega doðe. Hadžikadunić ima prednost za sada. Vidjet ćemo šta će biti do kraja sezone.
Neki dan sam gledao Begovića kako objašnjava koliko je važno poznavanje i veza golmana i stopera. A to je pričao osvrnuvši se na činjenicu da kod Kanaðana nije sigurno ko je prvi golman, te da nije dobro to što ih je trener često mjenjao.
Nečiji debi na tako važnoj poziciji u utakmici sa Kanadom i Švicom bi bio ravan scenariju Čivića protiv Ukrajine.
Karića nema u rosteru nikako, Malić klupa, Jusuf igra.
Sto se tiče spiska za mundijal, mislim da će ovim redom i ići sa Šturmovcima: najveće šanse ima Jusuf, pa Malić, pa Karić.
Očevidno da je Karić pao s formom i da je to na vrijeme uočio Sergej. Bio je neprikosnoven na poziciji LB, a sada šara, čas igra, čas ne igra. Vjerovatno nije džaba.
Neće niko debitovati na Svjetskom prvenstvu Soli. Imamo prije toga dvije prijateljske utakmice i prave pripreme, za razliku od ovih improvizacija od po 3-4 treninga.
to je to....on ako ne shvata da on mora na koljena a ne da se mjega moli onda nece nikad ni bit u opticaju