Da igra se, barem tako stoji u propozicijama za ovu sezonu.Zigazaga je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:07Hvala drug.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:59Te "stvari" su i odlučile da sad slave titulu u 28 kolu.Zigazaga je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:49Naša liga je jedina liga na svijetu gdje se ništa nezna. Pravila koja su na papiru nepiju vode. Prošle sezone piše da ispadaju četiri,ono ispanu tri ekipe. Piše da se igra baraž.Nema baraža. Piše da prvaci entitetskih liga ulaze u PL,a ono jedan neudje.Tako da i ove sezone ništa nije izvjesno.
Jedina liga koja ima var koji nema nikakve svrhe. Uzmite samo onu situaciju iz 47 minute sa meča Rudar - Borac. Da neidem još dalje u prošlost.
I još nešto,Borac je ove sezone za klasu jači od sviju i zasluženo će biti prvak. Iako mu nisu trebale neke stvari na pojedinim utakmicama.
Sretan ti Vaskrs. Živio.
Ima li iko informacije o terminima 30-og kola ?
Ja sam čuo da se igra ono utorak,srijeda...
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa vidi, svacija svijeca se ugasi kad tad...LondonBlues je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:59Mislis na one sto nece da sute i nece da dopuste Borcu da **** i nas klub kako zele? Mislis na one sto vole Zrinjski vise od licnog interesa? Mislis na one sto nece dozvolit da nas se svake godine zakolje pa da se zadovoljimo borbom za europu?Vanja8 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:37Mnogo je razloga, jedan je Jakir i tu skidam kapu, ostalo bolje da te ljude ne nabrajam, znate vi njih odlicno...LondonBlues je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:29
Jel to razlog zasto zadnjih 5 godina zaostajete preko 100 bodova za nama?
Dok je ovih, mozete se ganjati sa Borcem jer ta dva kluba odredjuju pravila PL-e,ali sjahce, nije bitno kad pa cemo onda raspravljati...
Svim Bosancima i Hercegovcima pravoslavne vjeroispovijesti sretan vaskrs.
Hristos Vaskrese
Hristos Vaskrese
-
KosevoZove
- Kontakt:
Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti sretan vaskrs!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Izgleda da su se ovi ispod Šanca opet prodali Vici. Opet će ostati u ligi 
Postao/la Threeplanetrees » 05 mar 2026, 13:05
Ispada Željo to se zna odavno pušten niz vodu i bolje im je kada bude utakmica protiv Sloge prebaciti na Muhabet s Razom nego gledati iživljavanje S/H dželata.
Postao/la Threeplanetrees » 02 mar 2026, 23:31
Pa idu onim mesarima u Bijeljinu. Gdje ćeš najtežu utakmicu izostaviti. Ispadaju ove godine 100% ništa ih ne može spasiti
Da se prisjetimo i ovog degenerika i njegovih maloumnih prognozaPost Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 18:04
Ispadaju kao fišek u federalnu. Ništa ih više ne može spasiti
TPT ili ti ga "drveni" = klasični primjer osobe koja je obolila od Edipovog kompleksa.let3 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:06Postao/la Threeplanetrees » 05 mar 2026, 13:05
Ispada Željo to se zna odavno pušten niz vodu i bolje im je kada bude utakmica protiv Sloge prebaciti na Muhabet s Razom nego gledati iživljavanje S/H dželata.Postao/la Threeplanetrees » 02 mar 2026, 23:31
Pa idu onim mesarima u Bijeljinu. Gdje ćeš najtežu utakmicu izostaviti. Ispadaju ove godine 100% ništa ih ne može spasitiDa se prisjetimo i ovog degenerika i njegovih maloumnih prognozaPost Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 18:04
Ispadaju kao fišek u federalnu. Ništa ih više ne može spasiti![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Hajte se vi malo prisjetete svojih postova od jesenas. Većina vas je pisala da Velež seli u niži rang, ne dakle jedan čovjek. I onda i sada isto predviđam-neizvjesno do samog kraja. Kakve samo nebuloze valjate o Kaplanu, Nikšiću, urote razne.. a čitavu sezonu dar mar u klubu, smijene trenera, uprave.. ali jok, sve je kriv mrski Velež. Eto sad se molite gospi da zrinjski prođe radnik, u protivnom uzalud 4 mjesto.let3 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:06Postao/la Threeplanetrees » 05 mar 2026, 13:05
Ispada Željo to se zna odavno pušten niz vodu i bolje im je kada bude utakmica protiv Sloge prebaciti na Muhabet s Razom nego gledati iživljavanje S/H dželata.Postao/la Threeplanetrees » 02 mar 2026, 23:31
Pa idu onim mesarima u Bijeljinu. Gdje ćeš najtežu utakmicu izostaviti. Ispadaju ove godine 100% ništa ih ne može spasitiDa se prisjetimo i ovog degenerika i njegovih maloumnih prognozaPost Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 18:04
Kakve gluposti pises.
Nikad nisam pomenuo Kaplana, Niksica i te politicare. Ne podmeci tu pricu meni bogati.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako koji dio prvenstva prolazi tako se mijenja postovi o ispadanju Veleža i Željezničara, iako je na Počeku sezone Velež bio u dosta goroj situaciji nego Željezničar.let3 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:06Postao/la Threeplanetrees » 05 mar 2026, 13:05
Šanse da Željezničar nekad ispadne su gotovo nikakve a za Velež je malo drugaćija jer su već ispadali, razlika je u tome što kad nekad kola krenu nizbrdo na grbavici se uvjek nekako to konsoliduje pa se to nekako pozitivno završi dok u Veležu to se raspada do federalne lige.
Evo i sad u nastavku prvenstva iako Velež ima 6 bodova prednosti šanse za to četvrto mjesto su 50-50 i zbog manjeg broja utakmica i što Velež dolazi na Grbavicu možda i blaga prednost za Željezničar.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovaj nesretni govedar još nije skontao da mi je 90% postova trolanje i loženje. Onda se ovako još izblamira sa kopanjem po profilu čega se ni sam ne sjećam da sam pisao. Ali eto bar sam njemu urezao znači da sam postigao što sam želio 
Degenerik sa pijace prvo napravi budalu od sebe sa maloumnim prognozama, a onda okrene pricu da se ko biva zayebavo 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakvo četvrto mjesto ne mlatite gluposti. Velež osvaja kup ove godine. Ne budite djeca
Sretan vaskrs i opstanak milosevicima
Vico vaskreše
Vico vaskreše
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Papcino kako ne kontas da se popisas sam po sebi, ispadnes totalni idiot, a onda lafo okrenes na zayebancijuThreeplanetrees je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:33I mene bi bila sramota da sam naletio kao papak na trolanje kao ti![]()
Evo ne mogu ostat od srama jer ste ostali u ligi i dobili Radnik![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa nije Zrinski dobojska Sloga da sa njima dogovarate utakmice i dajete bodove za Kup.Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:31Kakvo četvrto mjesto ne mlatite gluposti. Velež osvaja kup ove godine. Ne budite djeca
Kakvi ste vi navijači slavite finale dogovoren Kup-a
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ko je dogovorio kup šta mlatiš gluposti. To je Sarajevo uradilo prošle godine sa prijateljima iz Širokog za bodove koje su im dali da ostanu u ligi. Mi ćemo Zrinjski uzeti poštenoDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:36Pa nije Zrinski dobojska Sloga da sa njima dogovarate utakmice i dajete bodove za Kup.Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 apr 2026, 15:31Kakvo četvrto mjesto ne mlatite gluposti. Velež osvaja kup ove godine. Ne budite djeca
Kakvi ste vi navijači slavite finale dogovoren Kup-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.
.png)