La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Smiješno je išta prigovarati Flicku. Čovjek nije nikakav genijalac, ali je odličan trener. U Bayernu je bio u specifičnoj situaciji, jer je gasio požar koji su prouzrokovali tzv.treneri, ali je imao sjajan roster. Ovdje ima odriješene ruke, ali je ograničen sa materijalom. A što je najvažnije, doslovce je shvatio ono "više od kluba" i igru "za gol više" - tako da uprava nema nijednog razloga da ga tjera. U korist mu ide i to što će dolasci velikih imena i dalje biti limitirani, tako da osim što ima alibi, i dalje se može oslanjati na ono što javnost u Kataloniji hoće, a to je škola. Problem bi bio da forsira dolaske "svojih" igrača, nekoga iz Bundeslige, što je dvosjekli mač: ako ideja uspije, igrač se pokaže, trofeji i dalje dolaze, sve je ok. Ako se to ne desi, on je na tapetu - zato i ide oprezno. BIće zanimljivo koga će predložiti za zamjenu Lewandowskom, jer tu se neće pitati samo Deco. A njegovi rezultati govore sve; klošarija može pokušati uniziti njegove uspjehe, ali to je sviranje qurcu: čovjek je izdominirao dvije sezone u neprijateljskoj atmosferi kakva je Španska liga, postavio nove standarde u samoj igri, maksimalno iskoristio sve što je imao na raspolaganju na papiru, pokupio skoro sve plehove koje štanca LFP. Ne ide mu u prilog što je tek sad pokazao emocije, ne sjedi ko panj na klupi ko u Bayi - ali to samo znači da je iskreno ušao u Barsinu ideologiju. Nek nam je živ i zdrav, a Iniesta nek dolazi na svaku utakmicu i nek pozove Fabregasa da mu se pridruži, samo je pitanje kada će pasti Evropa, pa da neko od njih dvojice preuzme kormilo.
Džeri Drejk
Pa budite dosljedni i postavite. Cekaj ti stvarno vjerujes u pricu kako se Madrid gura, Perez otac lige i onda na njihovom stadionu, u sami kraj utakmice onako ih se pokrade ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 06:07Ma ja. Sad je to kriterij sta oni kazu, a tokom citave sezone nije bio jel?![]()
![]()
Mislio si reci, ovo je druga godina zaredom gdje se Real gura vecinu sezone i opet ne mogu osvojiti titulu. Realno, barem pola klubova je se zalilo na sudjenje u utakmicama protiv Reala. Sta je archivo var govorio nakon Realovih utakmica protiv Barcelone, Getafea, Celte, Seville, Osasune, Elchea? Bilo je toga jos ali ovih sam se prvo sjetio
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trebas se dogovoriti sa sobom. Jel sada treba vjerovati stranici archivo var ili ne treba? Ili vjerujes samo onda kada tebi odgovara? Zasto ne bi vjerovao da se Real gura nakon svega sto sam vidio u utakmicama Reala i ove sezone? Pa i na toj stranici... A vjerujem da ce se uskoro pojaviti i par videa o tome jer ima materijala za to i to poprilicno...godrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:06Pa budite dosljedni i postavite. Cekaj ti stvarno vjerujes u pricu kako se Madrid gura, Perez otac lige i onda na njihovom stadionu, u sami kraj utakmice onako ih se pokrade ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 06:07Ma ja. Sad je to kriterij sta oni kazu, a tokom citave sezone nije bio jel?![]()
![]()
Mislio si reci, ovo je druga godina zaredom gdje se Real gura vecinu sezone i opet ne mogu osvojiti titulu. Realno, barem pola klubova je se zalilo na sudjenje u utakmicama protiv Reala. Sta je archivo var govorio nakon Realovih utakmica protiv Barcelone, Getafea, Celte, Seville, Osasune, Elchea? Bilo je toga jos ali ovih sam se prvo sjetio
A Real ni u jednoj utakmici ove sezone nije pokraden kao Barcelona prosle sezone u odlucujucem El Clasicu. Niti ce vise ikada iko biti ostecen na takav nacin.
Prvo je sporan bio penal jer je Mbappe bio u ofsajdu. Barci vise puta ponistavani golovi ove sezone za iste stvari. Pa onda onaj faul na Yamalu prije gola Reala. Pa oprosten crveni Tchuomeniju (zadnji igrac odbrane). Pa ono igranje rukom u 16ercu. I na kraju vrhunac. Krsenja pravila koristenja VARa. Ponisten gol Barce zbog igranja rukom iako je poslije tog igranja rukom uslijedila nova akcija. Atleticu za istu stvar, iste sezone priznat gol protiv Barce jer VAR po pravilu (nove akcije) nije smio reagovati ali eto u El Clasicu se i ta pravila mogla prekrsiti.
Nego se zahvalite Bogu sto je Barca dobila tu utakmicu i osvojila titulu i sto je igrac Reala masio onu priliku kada je izasao sam u 87 minuti. O ovoj kradji bi se pisalo narednih 50 godina. Ovako rijetko ko spomene samo zato jer je Barca pobjedila
Teske degeneracije…
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nebitna liga, godina je svjetskog prvenstva.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Valja vam opet kmečat na sudije ako osvoji Argentina.
Do jucer se ku.rcio i ovdje i na temi UCL, sad kao sve nebitno. Znaci shvatili su da nece osvojiti nista ove sezone. Luzeri.
Muriqi je masina 
Prvi dio posta, apsolutno isto vazi i za tebe jel tako ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:56Trebas se dogovoriti sa sobom. Jel sada treba vjerovati stranici archivo var ili ne treba? Ili vjerujes samo onda kada tebi odgovara? Zasto ne bi vjerovao da se Real gura nakon svega sto sam vidio u utakmicama Reala i ove sezone? Pa i na toj stranici... A vjerujem da ce se uskoro pojaviti i par videa o tome jer ima materijala za to i to poprilicno...godrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:06Pa budite dosljedni i postavite. Cekaj ti stvarno vjerujes u pricu kako se Madrid gura, Perez otac lige i onda na njihovom stadionu, u sami kraj utakmice onako ih se pokrade ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 06:07
Ma ja. Sad je to kriterij sta oni kazu, a tokom citave sezone nije bio jel?![]()
![]()
A Real ni u jednoj utakmici ove sezone nije pokraden kao Barcelona prosle sezone u odlucujucem El Clasicu. Niti ce vise ikada iko biti ostecen na takav nacin.
Prvo je sporan bio penal jer je Mbappe bio u ofsajdu. Barci vise puta ponistavani golovi ove sezone za iste stvari. Pa onda onaj faul na Yamalu prije gola Reala. Pa oprosten crveni Tchuomeniju (zadnji igrac odbrane). Pa ono igranje rukom u 16ercu. I na kraju vrhunac. Krsenja pravila koristenja VARa. Ponisten gol Barce zbog igranja rukom iako je poslije tog igranja rukom uslijedila nova akcija. Atleticu za istu stvar, iste sezone priznat gol protiv Barce jer VAR po pravilu (nove akcije) nije smio reagovati ali eto u El Clasicu se i ta pravila mogla prekrsiti.
Nego se zahvalite Bogu sto je Barca dobila tu utakmicu i osvojila titulu i sto je igrac Reala masio onu priliku kada je izasao sam u 87 minuti. O ovoj kradji bi se pisalo narednih 50 godina. Ovako rijetko ko spomene samo zato jer je Barca pobjedila
Dalje ove gluposti sam poceo samo i neda mi se. Fazon je svi guraju Reala i onda im u kljucnom dijelu sezone ocitu al ocitu stvar ne sviraju. Ima logike nema sta.
Ono je sinonim za kradju ili ocit sudijski previd. Najsvjezije.
Nekoliko puta sam pisao, Madrid je imao bas losih intervala i nisu bili nimalo uvjerljivi i dominantni ali opet da bi se titula izgubila definitivno desio se onaj previd.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Izgubili bi je i mnogo ranije da se nije desio onaj previd u korist Reala npr. Protiv Celte ili onaj previd na stetu Barce npr. Protiv Girone gdje se ne sudi cist faul na Kundeu kod gola... Sudije su citavu sezonu davale sve od sebe da ih odrze u borbi za titulugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:40Prvi dio posta, apsolutno isto vazi i za tebe jel tako ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:56Trebas se dogovoriti sa sobom. Jel sada treba vjerovati stranici archivo var ili ne treba? Ili vjerujes samo onda kada tebi odgovara? Zasto ne bi vjerovao da se Real gura nakon svega sto sam vidio u utakmicama Reala i ove sezone? Pa i na toj stranici... A vjerujem da ce se uskoro pojaviti i par videa o tome jer ima materijala za to i to poprilicno...
Nego se zahvalite Bogu sto je Barca dobila tu utakmicu i osvojila titulu i sto je igrac Reala masio onu priliku kada je izasao sam u 87 minuti. O ovoj kradji bi se pisalo narednih 50 godina. Ovako rijetko ko spomene samo zato jer je Barca pobjedilaJel relevatan ili nije ?
Dalje ove gluposti sam poceo samo i neda mi se. Fazon je svi guraju Reala i onda im u kljucnom dijelu sezone ocitu al ocitu stvar ne sviraju. Ima logike nema sta.
Nekoliko puta sam pisao, Madrid je imao bas losih intervala i nisu bili nimalo uvjerljivi i dominantni ali opet da bi se titula izgubila definitivno desio se onaj previd.
Evo ih slave ko Srbi.
Majko mila, kakav kukolj. Najjaci PR medju fudbalskim klubovima.
Remember, remember the 5th of November.
A što ne pričaš o previdima ranije na osnovu kojih je Barsa došla na čelo tabele, kad su npr Realu davali golove igrači koji su trebali dobiti crveni karton zbog divljačkih startova sa leđa, Belingem dobijao nekakve crvene zbog gluposti, jer sudija ne zna engleski, sviran kraj utakmice nakon što lopta leti prema golu isl.Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:52Izgubili bi je i mnogo ranije da se nije desio onaj previd u korist Reala npr. Protiv Celte ili onaj previd na stetu Barce npr. Protiv Girone gdje se ne sudi cist faul na Kundeu kod gola... Sudije su citavu sezonu davale sve od sebe da ih odrze u borbi za titulugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:40Prvi dio posta, apsolutno isto vazi i za tebe jel tako ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:56
Trebas se dogovoriti sa sobom. Jel sada treba vjerovati stranici archivo var ili ne treba? Ili vjerujes samo onda kada tebi odgovara? Zasto ne bi vjerovao da se Real gura nakon svega sto sam vidio u utakmicama Reala i ove sezone? Pa i na toj stranici... A vjerujem da ce se uskoro pojaviti i par videa o tome jer ima materijala za to i to poprilicno...
Nego se zahvalite Bogu sto je Barca dobila tu utakmicu i osvojila titulu i sto je igrac Reala masio onu priliku kada je izasao sam u 87 minuti. O ovoj kradji bi se pisalo narednih 50 godina. Ovako rijetko ko spomene samo zato jer je Barca pobjedilaJel relevatan ili nije ?
Real je zakinut za barem 5 bodova prije nego je barsa došla na čelo tabele, a taj el klasiko je bio nakon što je fešta završena. Real ne bi bio prvak čak ni da ga je pobijedio, to je možda La liga htjela zakuhati da ostane praćeno do zadnjeg kola.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
Ma jok, guraju RealZeko87 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:06A što ne pričaš o previdima ranije na osnovu kojih je Barsa došla na čelo tabele, kad su npr Realu davali golove igrači koji su trebali dobiti crveni karton zbog divljačkih startova sa leđa, Belingem dobijao nekakve crvene zbog gluposti, jer sudija ne zna engleski, sviran kraj utakmice nakon što lopta leti prema golu isl.Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:52Izgubili bi je i mnogo ranije da se nije desio onaj previd u korist Reala npr. Protiv Celte ili onaj previd na stetu Barce npr. Protiv Girone gdje se ne sudi cist faul na Kundeu kod gola... Sudije su citavu sezonu davale sve od sebe da ih odrze u borbi za titulugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:40
Prvi dio posta, apsolutno isto vazi i za tebe jel tako ?Jel relevatan ili nije ?
Real je zakinut za barem 5 bodova prije nego je barsa došla na čelo tabele, a taj el klasiko je bio nakon što je fešta završena. Real ne bi bio prvak čak ni da ga je pobijedio, to je možda La liga htjela zakuhati da ostane praćeno do zadnjeg kola.

Sad ce to tebi Petarda objasniti.
Koševo Zapad
IstinaPetardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:52
Izgubili bi je i mnogo ranije da se nije desio onaj previd u korist Reala npr. Protiv Celte ili onaj previd na stetu Barce npr. Protiv Girone gdje se ne sudi cist faul na Kundeu kod gola... Sudije su citavu sezonu davale sve od sebe da ih odrze u borbi za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.