Slazem se za sve sto si napisao. Zlatan koliko pomogne, toliko odmogne. Sa njim u timu, nema leba u Evropi.dr.feelgood je napisao/la:Ja bih objeručke prihvatio razmjenu Džeko-Ibra, ne zato što nešto posebno gotivim Džeku već zbog toga što je mladji a i mislim da bi se bolje uklopio u naš tim. Ibra je ove sezone bio dobar zato što Milan nije imao veznog reda pa je svaka lopta išla na njega a onda bi to on nekako rješavao. Zbog toga smo ove sezone, s Zlatanom u timu, bili predvidljivi do bola, a to se najbolje pokazalo u LP. Ako bi sljedeće sezone doveli jednog kvalietnog veznog igrača + Tranquartista (Ganso?) Ibra bi nam samo kočio igru, jer je prespor u predaji lopte, stalno se izvlači uz aut liniju gdje nastupa njegovo famozno trzanje ramenima lijevo-desno dok se potivnička odbrana ne posloži.
Ibra je jedan od najzaslužnijih za ovaj scudetto i hvala mu na tome ali ako mislimo da napredujemo kao ekipa, da imamo neku igru, jednostano ga trebamo prodati (ili ne otkupiti). Ne treba zaboraviti da on ulazi u četvrtu deceniju života plus velika plata i još veći ego.
Naravno sve ovo stoji ako dovedemo ta 2 vezna i adekvatnu zamjenu za njega, u ovom slučaju Džeko.
Mozda sam zna donese scudetto, ali za Evropu je cist prosek.
Bold - kaze se trequartista.