English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Samo se naslađujte..da Bogda vam Amerikanci došli za gazde pa da vidite kako je.Zezam se naravno...jbg.naš pad je počeo kada su Romanu na silu oteli klub...došli ljudi koji vole bejzbol,nba itd.ko da ih je Trump namjerno poslao,a hoće na silu da budu pametni kada je u pitanju evropski fudbal..ne ide to tako..jbg..žao mi je Arsenalovci ...vadite se sada..
Bravo City!
Uz Andersona i još jednog veznjaka City će iduće sezone osvojiti titulu, ove sezone šta god da bude dobro je jer je dosta novih igrača.
Uz Andersona i još jednog veznjaka City će iduće sezone osvojiti titulu, ove sezone šta god da bude dobro je jer je dosta novih igrača.
U jednom trenutku im je citav prvi tim bio pod povredom i tada su nanizali poraza, kad kazem prvi tim mislim doslovno svaki igractuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 apr 2026, 17:34Moze mi neko ko prati ovu ligu redovno da objasni ovaj fenomen Spursa?
Najgore od svega je to sto radi povreda nisu na raspolaganju imali glavne kreatore igre (Maddisona i Kulusevskog) i na to sve kad dodas odlazak Sona ljudi bukvalno nemaju nikoga da im daje ili kreira golove.
Epski choke u najavi.
Jedva cekam da vidim kako ce se Arteta postavit iduci vikend.
Jedva cekam da vidim kako ce se Arteta postavit iduci vikend.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jel ovo slonic poceo da pada
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ja počinjem da imam tremu, mogu mislit kako je njima.
Arteta budi jednom muškarac i izađi na Etihad napadački i osvoji titulu sa stilom.
Arteta budi jednom muškarac i izađi na Etihad napadački i osvoji titulu sa stilom.
Pa nije da vam se nije govorilo od pocetka. Imate kriminalnu hobotnicu koja koristi sportski klub za pranje para u milijardama.aqarius je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:25Samo se naslađujte..da Bogda vam Amerikanci došli za gazde pa da vidite kako je.Zezam se naravno...jbg.naš pad je počeo kada su Romanu na silu oteli klub...došli ljudi koji vole bejzbol,nba itd.ko da ih je Trump namjerno poslao,a hoće na silu da budu pametni kada je u pitanju evropski fudbal..ne ide to tako..jbg..žao mi je Arsenalovci ...vadite se sada..
Pa znamo druže..ali mi smo samo navijači..pa ljudi u kući imaju razne hobotnice i aždahe pa ne mogu ništa uraditiTorres_9 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:35Pa nije da vam se nije govorilo od pocetka. Imate kriminalnu hobotnicu koja koristi sportski klub za pranje para u milijardama.aqarius je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:25Samo se naslađujte..da Bogda vam Amerikanci došli za gazde pa da vidite kako je.Zezam se naravno...jbg.naš pad je počeo kada su Romanu na silu oteli klub...došli ljudi koji vole bejzbol,nba itd.ko da ih je Trump namjerno poslao,a hoće na silu da budu pametni kada je u pitanju evropski fudbal..ne ide to tako..jbg..žao mi je Arsenalovci ...vadite se sada..
Zadnji put arsenal je na etihadu pobjedio 2015 godine, a zadnja dva meca su bila remija. Njima bi remi bio ravan pobjedi.
Kako god ocekujem ultra ofanzivan City od pocetka . Definitivno mec odluke.
Kako god ocekujem ultra ofanzivan City od pocetka . Definitivno mec odluke.
Al bas. Eto vjerovatno svi znamo da ce izaci kao piccka. Izadji druze agresivno odmah, vece sanse ima da dobije, nego sto bi imao da cuva bod.LenyYoro15 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:33Ja počinjem da imam tremu, mogu mislit kako je njima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Arteta ce ih iduci vikend skolovati i oduciti od fudbala i time ce prestati sve price o tituli.
CPOJ
Artetina filozofija je obrana,koja je 1.dio sezone bila odlicna a sad sve puca,city ce krenit jako ofenzivno dok ce arteta jako defanzivno
Pa dobro Pepu je pobjeda moranje dok Arteti nije.
Ali kakve tekme sljedeći vikend.
Forrest i Leeds protiv zadnjeg i predzadnjeg u borbi za opstanak.
Brentford-Fulham direktan meč za Europu.
Merseyside derbi na novom Evertonovom stadionu.
+
Za titulu na Etihadu.

Forrest i Leeds protiv zadnjeg i predzadnjeg u borbi za opstanak.
Brentford-Fulham direktan meč za Europu.
Merseyside derbi na novom Evertonovom stadionu.
+
Za titulu na Etihadu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Njukaš na 14om mjestu u borbi za Europu jbt 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kad se vec ismijava Arsenal, pitanje je koliko je i City zasluzio titulu sa druge strane.
Razumijem da im je tranziciona sezona, ali su odigali za qrc bas mnogo utakmica. Ne vidim po cemu su oni zasluzili titulu nesto vise od Arsenala
Razumijem da im je tranziciona sezona, ali su odigali za qrc bas mnogo utakmica. Ne vidim po cemu su oni zasluzili titulu nesto vise od Arsenala
-
Severina007
- Kontakt:
Ljudi i ovo je namješteno kao i manjak kornera za mali londonski klub,, možda da primjene taktiku auta hahaa
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Arsenal mora napasti, pogotovo sto svako ocekuje ultra defanzivnu postavku, tu nece izdrzati. Jos uvijek imaju blagu prednost, pogotovo sto City ove godine igra kao qurac, nazor, bez ikakvog stila, nisu konstantni. Mislim da se City cak bio i halalio od titule, sad opet imaju sansu. Ne bi to bio Arsenal da ne nudi titulu drugima. City i pored pobjede ima tezak raspored do kraja, mogu sigurno negdje prosuti bodove. Titula se nece rijesti u sljedecem kolu, to je sigurno, bice tu jos klizanja.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.