Dennis Hadžikadunić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

DeeWa
Kontakt:

Re: Dennis Hadžikadunić

Post Postao/la DeeWa » 12 apr 2026, 20:15

Blago nama. Barišić u bolnici, Katić će igrati s povredom pa onda ići na operaciju, Dennis isto povrijedjen pa se mora štediti u drugoj ligi da odigra kako tako SP...

Drago bi mi bilo da ode u Sasuolo, ali ja ovim špekulacijama ništa ne vjerujem. Kod njega svake sezone špekulacije za deset svjetskih klubova i onda ode u neki skroz drugi najlošiji mogući klub.

Ne vidim na osnovu čega bi ga Sasuolo uopće htio dovesti jer ima sezonu za zaborav, ali bi mi svakako bilo jako drago da se to desi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 12 apr 2026, 20:20

Da ne trošite bezveze vrijeme, SportSport.ba je izmislio ovu glasinu. Odmah mi je bilo sumnjivo kad su u članku napisali "prema pisanju stranih medija" a nisu naveli ni ime medija niti tweet niti bilo šta drugo. Izguglam Sassuolo i Hadžikadunić i naravno nema ništa.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 12 apr 2026, 21:10

I on je razocarao u karijeri. Mislim da ga je kostala puno situacija sa ruskim klubom i stalno se selio po posudbama. Zato je vazno za mlade igrace izbor kluba i izbjegavanje ovakvih nestabilnih sredina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Cwirek, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], LeCoq, meecko i 71 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []