Alo fukarescino nisi neki dan bio glasan kad onaj vas seljacina udara sakom u glavu protivnickog igraca u sesnestercu a ni faul nije bio, pa ono je za robije.Ali to moze tako kod vas jel tako ugasenituzlanskinacin je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:07Jel ta logika i u saobraćaju ako je mn i pješaku zeleno ja sam kolima cisto proso kroz zeleno a to sto je nastrado pjesak pa jbg mora neko i nastradat... bzs.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:00Nema potrebe za raspravom sa ljudima kojih vise ima na forumu nego na stadionu za vrijeme utakmice.
Sto se tice loma noge, nije bio ni faul. Hocemo jacu ligu, ali da se ne ide 100% na loptu. Nema tog. Nazalost, nastradao je igrac Bratstva, ali je Horic cisto prvo odnio loptu.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Bruka. Smradovi su toliki licemjerni da i faul negiraju.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 17:55Ma ja garant start na loptu a ovaj sam sebi slomio nogu na dva mjestaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:00Nema potrebe za raspravom sa ljudima kojih vise ima na forumu nego na stadionu za vrijeme utakmice.
Sto se tice loma noge, nije bio ni faul. Hocemo jacu ligu, ali da se ne ide 100% na loptu. Nema tog. Nazalost, nastradao je igrac Bratstva, ali je Horic cisto prvo odnio loptu.![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Nama dovoljno 9 bodova do kraja matematicki da rjesimo titulu, crkni pacijentusvrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:16
I još Čelik nije obezbjedio prvo mjesto na tabeli
I pored milion maraka od Grada i 700 000 maraka od Ze-do kantona
Kakva li se sad sprema lakrdija u mom Olovu od strane ovih koji nemaju grijanja to ćemo tek da vidimo
Ako izgube u Olovu oni ce se potuc između sebe
Brini se ti za Saninove milione,a o lakrdijama vi znate najbolje iz doba morzasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:16
I još Čelik nije obezbjedio prvo mjesto na tabeli
I pored milion maraka od Grada i 700 000 maraka od Ze-do kantona
Kakva li se sad sprema lakrdija u mom Olovu od strane ovih koji nemaju grijanja to ćemo tek da vidimo
Ako izgube u Olovu oni ce se potuc između sebe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ironija je da je gif starta odmah iznad tvog posta. Nije te sprijecilo da lazes. Obraz dakle ne postoji.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 17:55Ma ja garant start na loptu a ovaj sam sebi slomio nogu na dva mjestaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:00Nema potrebe za raspravom sa ljudima kojih vise ima na forumu nego na stadionu za vrijeme utakmice.
Sto se tice loma noge, nije bio ni faul. Hocemo jacu ligu, ali da se ne ide 100% na loptu. Nema tog. Nazalost, nastradao je igrac Bratstva, ali je Horic cisto prvo odnio loptu.![]()
![]()
Celik!3,2,2.
Kad čitaš ove postove, zaključak se sam nameće:
Svi su loši momci, samo je federalni boyac oličenje poštenja.

Svi su loši momci, samo je federalni boyac oličenje poštenja.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne vidi se to kroz postove, vec recimo u utakmici gdje imas priliku uzeti pare i izbaciti jednu ekipu, a to ne uradis. Vidis u takvim situacijama se vidi sta je postenje. Druge ekipe u ligi prodaju utakmice kad osiguraju opstanak ili igraju prelaze iz 1 u 2 kada je jedan vlasnik u obje ekipe.
Celik!3,2,2.
- sagitarius
- Kontakt:
Neko je iz zenice posteno **** svrakinu zenu dok je on bio na poslu, kakva mrznja prema Zenici 
Svrakino nije Bosna od bascarsije do cengice vile!
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 13 apr 2026, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
Nulatridva
- Kontakt:
Ma to ti je došlo iz Olova njemu su Hadžići u Sarajevu!!!sagitarius je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:35Neko je iz zenice posto svrakinu **** zenu dok je on bio na poslu, kakva mrznja prema Zenici
Klub mu spašavaju svi nivoi vlasti, novi se zakoni usvajaju, dužni ni sami to nisu svjesni, a dokaz je broj blokiranih računa u bankama. Naštimano utakmice, očigledno naštimano, kupljene sudije, era Osima itd...
Ovi drugi, njemu komšije iz Tuzle, samo što starica ne umre, nemaju lijeka ne pomažu istoj što je žalosno, al jbg ko ih ovdje predstavlja ostadoše samo jedan mali seljački klub!
I takvi počnu ovdje pljuvati klub koji je od kantona i duga od 16 Mil, došao na nivo jednog solidnog premijer ligaša..
I na to dodaš dvorsku ludu, koja sama sebi replicira na forumu, i onda shvatiš, dobro se kod nas igra fudbal kakvi bolidi prate isti...
Meni ste gori vi sto se pravdate i obajsnjavate nesto ovim umobolnicima.
Da su malo normalniji ovo pucanje cireva i silna frustracija bi mozda cak bili i zanimljiivi, ovako kad znas o kakvim se likovima radi tacno ti zao bude.
Da su malo normalniji ovo pucanje cireva i silna frustracija bi mozda cak bili i zanimljiivi, ovako kad znas o kakvim se likovima radi tacno ti zao bude.
Srce, čast i ponos!
Pucanje cireva sto lizete pakas Vici pa vas uvodi raznim igrankama u PL. Kao da u LP trebate igrati.
Ova zadnja utakmica je najbolji dokaz tome - covjeku nogu slomili, ni faul nije dosudjen. I naravno penaltik za prciju da se osigura bod. Nije ni cudo sto nemate poraza kad ste zasticeni kao polarni medvjed - Real vas ne bi mogao dobiti. Osim svega toga, pokazujete iz dana u dan kakvi ste klosari kao ljudi. Ona frka na tribinama, svakodnevne psovke i ciganluk - nije ni cudo sto vas niko u drzavi ne moze ocima. Zivotna kazna je biti zenicanin i zivjeti u Smogovici.
Izrodi ove drzave. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma kakvo pravdanje? Uzivamo sto smo na vrhu. 365+ dana bez poraza u ovoj ligi. Ovo je prva ekipa koja moze osvojiti ligu bez poraza, vidjeti cemo do kraja hoce li i biti tako.
Celik!3,2,2.
Al kakav je ovo potop klubova iz TK u ovoj ligi u zadnje dvije godine? Prosle godine od pet klubova koji su ispali, 4 su iz TK. Ove godine (srecom) ispada samo jedan ili dva kluba, a u opasnoj zoni tri kluba iz TK (TC, Bratstvo, Buducnost). Jedino je Sloboda koliko toliko sigurna za svoj status.
Za najmnogoljudniji kanton u drzavi, nimalo ruzicasta situacija.
Molio bih trolove da ne me ne citiraju i ne odgovaraju na ovaj post.
- svrakino1921
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:35Neko je iz zenice posteno **** svrakinu zenu dok je on bio na poslu, kakva mrznja prema Zenici

a nekad je pola lige bilo iz TK, skoro sve veće opštine su u jednom trenutku igrale 1.federalnu. Presudile su sujete, umjesto da pomognu jedni drugima da svi ostanu u ligi (jer ti je najdalje putovanje na kantonu sat vremena) oni jedni drugima klizece praviliphillies je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:58Al kakav je ovo potop klubova iz TK u ovoj ligi u zadnje dvije godine? Prosle godine od pet klubova koji su ispali, 4 su iz TK. Ove godine (srecom) ispada samo jedan ili dva kluba, a u opasnoj zoni tri kluba iz TK (TC, Bratstvo, Buducnost). Jedino je Sloboda koliko toliko sigurna za svoj status.
Idemo dalje, Bratstvu zelim svu srecu u borbi za opstanak.
Stupcanica u gostima, Jedinstvo kuci, Vitez u gostima, pa Tosk kuci, trebali bi rijesit poslije Toska plasman u Pl.
Godinu dana bez poraza ( mada ce i to doci nekada, sto se tice ove lige), racun odblokiran, sponzori sami dolaze, nude se. Vidi se da transparentan rad daje pozitivan ucinak i itekako se isplati.
BP ce se renovirati ako Bog da, izgradit ce nam gospodin Zeljkovic novi stadion
mada i ovakav trenutno kakav jeste je svemirski brod za 99,99% stadiona u nasoj domovini.
Top 3 po posjeti u cijeloj drzavi, u Pl to moze samo biti bolje i jace.
Pa kud ces bolje vijesti za sve navijace, velika privilegija je biti navijac velikog Čelika
Stupcanica u gostima, Jedinstvo kuci, Vitez u gostima, pa Tosk kuci, trebali bi rijesit poslije Toska plasman u Pl.
Godinu dana bez poraza ( mada ce i to doci nekada, sto se tice ove lige), racun odblokiran, sponzori sami dolaze, nude se. Vidi se da transparentan rad daje pozitivan ucinak i itekako se isplati.
BP ce se renovirati ako Bog da, izgradit ce nam gospodin Zeljkovic novi stadion
Top 3 po posjeti u cijeloj drzavi, u Pl to moze samo biti bolje i jace.
Pa kud ces bolje vijesti za sve navijace, velika privilegija je biti navijac velikog Čelika
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nastavljamo dakle dokazivati koliko nisko mozes ici. Svaka cast, samo tako nastavi.KimJongEsmer je napisao/la: ↑13 apr 2026, 13:33Mrš u pi.č.ku materinu keru ozračeniAllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:56Ironija je da je gif starta odmah iznad tvog posta. Nije te sprijecilo da lazes. Obraz dakle ne postoji.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 17:55
Ma ja garant start na loptu a ovaj sam sebi slomio nogu na dva mjesta![]()
![]()
Celik!3,2,2.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Jeste et nokaut, al aj ja ti kazem ja se sramota Slobode sramim i o njima sutim ne ponosim se ne pravdam ih, dok je problem sa vama koji kada vam se kaze sta je bilo vi to zivotom branite, umjesto da il presutite il priznate svoju sramotu. To je svima prob sa vama sve znate u sve se razumijete i jos ste svetci.convict35 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:01Alo fukarescino nisi neki dan bio glasan kad onaj vas seljacina udara sakom u glavu protivnickog igraca u sesnestercu a ni faul nije bio, pa ono je za robije.Ali to moze tako kod vas jel tako ugasenituzlanskinacin je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:07Jel ta logika i u saobraćaju ako je mn i pješaku zeleno ja sam kolima cisto proso kroz zeleno a to sto je nastrado pjesak pa jbg mora neko i nastradat... bzs.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:00Nema potrebe za raspravom sa ljudima kojih vise ima na forumu nego na stadionu za vrijeme utakmice.
Sto se tice loma noge, nije bio ni faul. Hocemo jacu ligu, ali da se ne ide 100% na loptu. Nema tog. Nazalost, nastradao je igrac Bratstva, ali je Horic cisto prvo odnio loptu.
#CarsijaOdjebi
Svima vama koji krvnički start i prelom noge na dva mjesta opravdavati kao slučajnost i eto desilo se, da isto tako se desi vašem djetetu i da drugi to opravdavaju kao slučajnost. Pošteno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.