FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako su ove igre Adema dobre onda smo mi pali na jadan level
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Na utakmicu dođe 3 milje navijača a dobijemo kaznu 10 milja. I onda se žale na cijenu karata.
Uzas je sta se sa sjeverom desava, i gora situacija nego kad je bila podjela na sjever i zapad. Nadajmo se da ce zlikovci nestat sto prije i da ce se ujediniti momci koji vole klub a nisu tu radi interesa. Strasno ko je preuzeo sve..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Gdje su danas oni likovi sto su 2006/07 prešli sa sjevera na zapad iz nekog revolta ? Predstavljali su se na sve strane, da su gradska djeca, duh starog Sarajeva, da žele da urede sjevernu tribinu po evropskim standardima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
jedan moj poznanik je bio na probi u Akademiji i niko ga nije fermo ni 5%. otisao u zrinjski i ljudi ga prihvatili. igra devetku.
ima jos jedan koji je trebao u prijedor, kadet mislim, mozda i najbolji igrac Krajine, nuhic, ali nezz jel igdje isao na probe, trenutno igra za prvi tim.
ima jos jedan koji je trebao u prijedor, kadet mislim, mozda i najbolji igrac Krajine, nuhic, ali nezz jel igdje isao na probe, trenutno igra za prvi tim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
to su likovi koji danas imaju 40/50 godina nece oni sad ici na sjever da se ganjaju sa revolverasima. Ljudi imaju porodice djecu, dosla je smjena generacija odavno. Ja nisam na sjeveru ima 15 godina evo, al buraz jest i dalje i kaze da je sve najgore ostalo tamo. Da sad ne pisem previse, ko je cuo cuo je
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Imaš ne dobrog, nego odličnog desnog beka u Rudaru (P) Grbića, bolji je od Begana i Hujbera zajedno, a višestruko jeftiniji i još k tome zaštićeno je godište, mislim da ima 18-19 godina. Dovesti odmah, ili kaparisati za ljeto.adoado je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:56Dobra utakmica što se tiče našeg postavljanja u srednjem bloku bez presinga na njihovu zadnju liniju, realno niko ti neće sem Živkovića istrčati na igrača s loptom. Drugo, preloša pas igra kroz sredinu - previše nekih prizemnih centaršuteva gledam pa Kera pošalje jedan da valja i uđe u gol. Mujkić ove sezone ko da je hokejaš, a ne fudbaler neka mu neko objasni da se fudbal igra nogom u kombinaciji s mozgom. Ne valja nikog izdvajati da je odigrao dobro, jednostavno utakmica za zaborava što se tiče prenosa igre gdje se ne znamo snaći i tih nepravovremenih pasova. Moliti Boga da dođe dobar desni bek, a ja bih rado vratio Kadušića, također kreativna krila, a ne neki koji se uvlače u sredinu i traže šut.
Grbić
lik ima 22. ako je bolji od naših igrača na poziciji RB onda više nikada neću gledati fudbal
... ili sam ja pogriješio u imenu?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ako nekog interesuje Gulijašvili AS3. Derbi sezone, utakmica protiv drugog na tabeli za ulazak u prvu ligu.
jarane koliko frajer trci sta je ovo hahahah kakvog smo mi igraca imaliDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:59Ako nekog interesuje Gulijašvili AS3. Derbi sezone, utakmica protiv drugog na tabeli za ulazak u prvu ligu.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ako bude igrao do kraja, vidjet ćeš trči istim tempom u 90 minuti kao da je tek počela utakmica.plisek je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:17jarane koliko frajer trci sta je ovo hahahah kakvog smo mi igraca imaliDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:59Ako nekog interesuje Gulijašvili AS3. Derbi sezone, utakmica protiv drugog na tabeli za ulazak u prvu ligu.
Evo poravaše, dobro je.
odlican je haman svaku tekmu sto sam gledo, cudno ga je vidjet ko spica ovakoDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:26Ako bude igrao do kraja, vidjet ćeš trči istim tempom u 90 minuti kao da je tek počela utakmica.plisek je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:17jarane koliko frajer trci sta je ovo hahahah kakvog smo mi igraca imaliDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:59Ako nekog interesuje Gulijašvili AS3. Derbi sezone, utakmica protiv drugog na tabeli za ulazak u prvu ligu.
Evo poravaše, dobro je.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Guši li i Santander Guli?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Čudno će ga burazeu biti gledati na Bernabeu i Kamp Nou.plisek je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:30odlican je haman svaku tekmu sto sam gledo, cudno ga je vidjet ko spica ovakoDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:26Ako bude igrao do kraja, vidjet ćeš trči istim tempom u 90 minuti kao da je tek počela utakmica.
Evo poravaše, dobro je.
eto i docekao je i proigrasmo boga mi
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Laganini1986 i 32 gosta.

.png)