Evo onaj mali iz Betisa sto su sinoc pisali o njemu igrao mlade Spanije
Nodi bratov
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
https://www.transfermarkt.com/minel-kuj ... er/1061950PeppermintSA je napisao/la: ↑13 apr 2026, 00:39Spominje se neki mali iz Bolonje, 18 godina kao potencijalno buduće rješenje za lijevog beka.
U dobro posloženoj i uigranoj ekipi i neki borbeni Pidro ili bilo koji osrednji igrač u dobroj formi može pristojno odigrati par utakmica.Zglavkar je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:09Ja na lijevom beku ne vidim nekog mladog igrača koji bi bio svjetlo na kraju tunela, s obzirom da čini mi se vlada opće mišljenje da od Avdića nema ništa. Najrealnije mi je kako Memić postaje sve komotniji na desnom beku u klubu, da to popunjava i u reprezentaciji a Dedić da bude lijevo. Imali smo tu postavu na momente u obje kvalifikacione utakmice, doduše nakratko i u trenucima kad smo mi napadali.
Kakav crni Karic, trener ga maknuo iz ekipe. Igra vezni igrac na njegovoj pozicije kao wingback. Jucer nije ni bio u kadru.Sindikat12 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:36Ma uvijek ce biti neki lijevi bek koji moze soldino odigrat, Kola i Karic su tu jos par godina, neko novi ce izletit. Vezni red je kritican ovi trenutni se moraju dobro ”trznut” da to bude na jednom ozbiljnom nivou. Poslje SP:a imat cemo golmana, zadnju liniju, krila, i napad u ligama 5, a za vezni nisam ubjedjen.
Momak je bolestan, zato ga jučer nije bilo u kadru.Hazre je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:05Kakav crni Karic, trener ga maknuo iz ekipe. Igra vezni igrac na njegovoj pozicije kao wingback. Jucer nije ni bio u kadru.Sindikat12 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:36Ma uvijek ce biti neki lijevi bek koji moze soldino odigrat, Kola i Karic su tu jos par godina, neko novi ce izletit. Vezni red je kritican ovi trenutni se moraju dobro ”trznut” da to bude na jednom ozbiljnom nivou. Poslje SP:a imat cemo golmana, zadnju liniju, krila, i napad u ligama 5, a za vezni nisam ubjedjen.
Imo sam druge informacije ali ok ne bitno. Uglavnom sam gledao jucer utakmicu na stadionu. Gazi je totalno van forme haos kako je lose igra trenutno. Cak bi Malic igrao trenutno bolje. Gazi ako se ne probudi uskoro, nema nista od SP.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:07Momak je bolestan, zato ga jučer nije bilo u kadru.Hazre je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:05Kakav crni Karic, trener ga maknuo iz ekipe. Igra vezni igrac na njegovoj pozicije kao wingback. Jucer nije ni bio u kadru.Sindikat12 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:36Ma uvijek ce biti neki lijevi bek koji moze soldino odigrat, Kola i Karic su tu jos par godina, neko novi ce izletit. Vezni red je kritican ovi trenutni se moraju dobro ”trznut” da to bude na jednom ozbiljnom nivou. Poslje SP:a imat cemo golmana, zadnju liniju, krila, i napad u ligama 5, a za vezni nisam ubjedjen.
Dzaba nasem narodu objasnjavati drug, ne kontaju to ljudi.LeCoq je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:38A ako se pogleda s druge strane.
Selektor izađe pred igrače i kaže - Baždar (na primjer) je bio s nama dvije godine, učestvovao u istorijskom plamanu, ali ga ne vodimo na SP. Ne vodimo jer ima jedan Pejčinović u Njemačkoj, ako ga ne povedemo neće igrati za nas.
Dakle nije stvar samo u pozivu, nije to samo dodaj stolicu za sto. Taj poziv povlači i skidanje sa spiska jednog igrača.
On ako ima zelju, igrat ce i u septembru. Najmanji problem je poziv njemu, a da li je pravedno da neko ko citavo vrijeme dolazi na okupljanja bude otpisan za SP? A i taj Pejcinovic nece vidjeti terena pored Dzeke, Tabakovica i Demirovica. Grijat ce klupu isto kao i Bazdar.
Kažu treba misliti na budućnost reprezentacije. I treba, ali za budućnost je najvažnije uspostaviti red, poštovanje.Madal je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:43Dzaba nasem narodu objasnjavati drug, ne kontaju to ljudi.LeCoq je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:38A ako se pogleda s druge strane.
Selektor izađe pred igrače i kaže - Baždar (na primjer) je bio s nama dvije godine, učestvovao u istorijskom plamanu, ali ga ne vodimo na SP. Ne vodimo jer ima jedan Pejčinović u Njemačkoj, ako ga ne povedemo neće igrati za nas.
Dakle nije stvar samo u pozivu, nije to samo dodaj stolicu za sto. Taj poziv povlači i skidanje sa spiska jednog igrača.
Sve ja to razumijem. Al igrače koji ne igraju u klubovima treba motivisati da budu bolji, da se trude, a ne da ne igraju, i misle da će biti pozvani u reprezentaciju. Nadam se da će početi igrati redovnije, jer talenat ima. Baždar je slabo učestvovao , jedino kao navijač sa klupe. Vidimo Austriju, dva igrača koja su bila neodlučna da li igrati za njih, i koji nisu iznijeli teret kvalifikacija, zaigrati će na svjetskomLeCoq je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:38A ako se pogleda s druge strane.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.