Kakav hajvan ybt
Nije ni bitno da li je izvalio ili nije, ali skidam kapu koliko je ideja debilna
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Kakav hajvan ybt
Napokon, iščekivao sam ga danima da objavi i za Italiju video
Video je spektakularan.BajevicCehoSlovacka je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:45Hvala od srca na divnim komentarima, sto nas jako motivise i da nastavimo s takvim radom.Predali smo sve potrebno FIFA-i, kako bi dobili pristup na njihov Media Hub, a preko saveza nebi trebali imati problem se akreditovati za utakmice SP. Bice aBd i takvih snimaka u Americi. <3
Jbt tek sad vidim da je Donaruma skinuo dzeki ovaj sut,,,,nevjerovtne dvije odbrane u dvije utakmie, prvo Darlow sad ovaj
Najbolji video i edit ikada u historiji svih utakmica na svijetu.
Ovo je dobro,njihovi navijaci gledaju uzivo i komentarisu na engleskom.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 apr 2026, 13:37Ima li gdje snimak ili highlightsi s talijanskim komentatorom? Da se malo naslađujem
Svaka castBajevicCehoSlovacka je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:45Hvala od srca na divnim komentarima, sto nas jako motivise i da nastavimo s takvim radom.Predali smo sve potrebno FIFA-i, kako bi dobili pristup na njihov Media Hub, a preko saveza nebi trebali imati problem se akreditovati za utakmice SP. Bice aBd i takvih snimaka u Americi. <3
Ako si ti iz produkcije - svaka čast. Ovo je nivo iznad i stvarno osvježenje u video produkciji.BajevicCehoSlovacka je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:45Hvala od srca na divnim komentarima, sto nas jako motivise i da nastavimo s takvim radom.Predali smo sve potrebno FIFA-i, kako bi dobili pristup na njihov Media Hub, a preko saveza nebi trebali imati problem se akreditovati za utakmice SP. Bice aBd i takvih snimaka u Americi. <3
Slažem se za muziku, meni isto bi se više sviđalo bez ikakve muzike i sound efekata/ambijentalne muzike, bukvalno da se čuje zvuk sa tribina i terena samo. Mogli biste i uploadovat drugu verziju bez muzike pa nek raja bira. Inače respekt za predobar posaoErosViverosViv je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:49Ako si ti iz produkcije - svaka čast. Ovo je nivo iznad i stvarno osvježenje u video produkciji.
Sam publish date pokazuje koliko vremena i truda nakon utakmice treba da se svaki frejm poveže u jednu cjelinu.
Ako bih tražio dlaku u jajetu, to je ubacivanje ovih pjesama. Mislim da svi više uživaju u zvukovima realnog ambijenta i luđačke atmosfere.
I ja bih volio vidjeti snimak ako neko ima link. Koliko sam pratio ovdje temu nije postavljan, samo naš i engleski sam našao. Gledao sam jedan dio prvog poluvremena na hrvatskom sportklubu jer mi je BHT pravio probleme i svidjeli su mi se komentatori.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:49ps. Ima li neko snimak utakmice sa hrvatskim komentatorom, je li neko to već postavio? Čuo sam da je istinski navijao.