Alpa, koliko trofeja ima Željo?
Koliko su osvojili ovi sto ga vole?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Alpa, koliko trofeja ima Željo?
Nisi razumio. Govori da nam treba bolji trener, ne znam sta to fali Savi Milosevicu po dosad prikazanom. Mozda bi nekog Guardiolu. I kako nema kombinatorike, pogledaj drugi go. Stvarno kakvi zakljucci..Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:37savo?zeljovac21 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:23Daj Boga ti koji bi ti to trener iz one dubioze digao ekipu.let3 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 16:55Savo je prije svega popravio odbranu i to se odmah vidi.
I dalje nema tu neke igre, neke kombinatorike, mislim da Zelji svakako treba i bolji trener i bolji roster - ali bar ne primamo vise golove ko zadnji amateri, sto je opet zasluga trenera![]()
Da je ostao onaj hajvan Slavisa, ko zna sta bi bilo do kraja.
halali moja greska, a za ovo Savo je sa najgorom ekipom pokazao nesto, i dat mu da on pravi ekipu na ljetozeljovac21 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 14:21Nisi razumio. Govori da nam treba bolji trener, ne znam sta to fali Savi Milosevicu po dosad prikazanom. Mozda bi nekog Guardiolu. I kako nema kombinatorike, pogledaj drugi go. Stvarno kakvi zakljucci..Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:37savo?zeljovac21 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:23
Daj Boga ti koji bi ti to trener iz one dubioze digao ekipu.
Napisao sam da je zategnuo i popravio odbranu, da ne gubimo vise utakmice ko zadnji amateri - sve zahvaljujuci Savizeljovac21 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 14:21Nisi razumio. Govori da nam treba bolji trener, ne znam sta to fali Savi Milosevicu po dosad prikazanom. Mozda bi nekog Guardiolu. I kako nema kombinatorike, pogledaj drugi go. Stvarno kakvi zakljucci..Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:37savo?zeljovac21 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:23
Daj Boga ti koji bi ti to trener iz one dubioze digao ekipu.
Početkom maja se ništa ne stiže napraviti. Kasnimo 2-3 mjeseca.1921boy je napisao/la: ↑12 apr 2026, 13:47Imas sda.Bit ce sve zvanicno kad Sanjin dodje pocetkom maja u grad.Redfire16 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 12:34Za sve to prvo treba naći SD. To je trebalo završiti već prije 1.4. kako bi 1.6. imao gotove igrače.VeteranSA je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:09Hajmo se uozbiljit kakva crna Europa ba. Pa i mi igramo sa svim tim ekipama. Jedina prednost, ako je i to je sto nam velež dolazi na Grbavicu. Matematicki obezbjediti opstanak, i krenuti sa promocijom U21 za slijedecu sezonu, dogovarati igrace, vidjeti na koga se racuna od trenutne ekipe, ako treba produziti koji ugovor.
Sve osim ovog pristupa je cista utopija.
Graditi atmosferu, samopouzdanje, puniti Grbavicu, i to je to. Bajke o Europi ne stanuju na Grbavici trenutno.
RealnoVeteranSA je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:09Hajmo se uozbiljit kakva crna Europa ba. Pa i mi igramo sa svim tim ekipama. Jedina prednost, ako je i to je sto nam velež dolazi na Grbavicu. Matematicki obezbjediti opstanak, i krenuti sa promocijom U21 za slijedecu sezonu, dogovarati igrace, vidjeti na koga se racuna od trenutne ekipe, ako treba produziti koji ugovor.
Sve osim ovog pristupa je cista utopija.
Graditi atmosferu, samopouzdanje, puniti Grbavicu, i to je to. Bajke o Europi ne stanuju na Grbavici trenutno.
Nisi me razumijo.Sd vec sljaka.Izvrsava zadatke koji su mu dodjeljeni.Dat mu je poso.Sa zvanicnim poslom pocet tek krajem maja,pocetkom maja kad Sanjin dodze bit ce podjelito o kom je rijec.Znaći da nekasnimo nista.Milosevic zna sta hoce.
Da je kvalitet kao što si pričao davno bi dobio minutažu, još jedan uhljeb na platnom spisku
Pa tako je i Al Jaber poceo i napravio historijski transferberjan je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:43da budalastina je da bi neki trener isao protiv sebe i ne stavljao dobrog igraca,
nije igrao kod slavise nije igrao kod dine a evo ni kod save, cak i na 0-3 drzi krpica do kraja tekme,
cudno bas ali izgleda huskovic je bas odron bez uvrede, ipak po svemu trebao ga je bar na 0-3 ubaciti znaci da ima neki jak razlog,
hazre govori trenira dobro ali ja msm da krsi neku disciplinu na treningu ili nesto cim se ovo desava nemam drugog objasnjenja
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Emindoks20, MukiBek, Taree i 55 gostiju.