English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Gospodin, doktor Cherki - već se sada nameće kao jedan od najboljih igrača u svjetskim okvirima.
- napoleon72
- Kontakt:
Ima nas koji navijamo za Arsenalove rivale al svejedno nam je City odvratniji klub.dzemil je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:14Ne znam da li ima neki klub koji je nepopularniji od Arsenala među navijačima u premiershipu. Recimo večina navijača drugih klubova ako ne svi će navijati za City da uzme titulu. Nije to navijanje za City nego protiv Arsenala. Isto bi bilo da je Forest ili Liverpool na poziciji Sitija.
Luzeri su i Arteta je Tony Pulis sa boljim PR-om, al svejedno bih volio da izguraju do kraja i uzmu ligu. Nek se malo promijeni i ta slika na vrhu, 9 godina gledamo dva kluba kako se mijenjaju na tronu, kao da pratim Bundesligu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Wilshere10
- Kontakt:
Za Citya navijaju isti oni koji tvrde da je City osvajao titule zbog 115. Beskičmenjaci. 
Bas me zanima hoce li navijati za City kad im spucaju kaznuWilshere10 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:00Za Citya navijaju isti oni koji tvrde da je City osvajao titule zbog 115. Beskičmenjaci.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Ne samo 115, nego i Rodrijeva ruka, high kick Dokua itd. Niko im ne spori da su najbolja ekipa u Engleskoj u zadnjih 6-7 godina al imali su i jako pristrasno sudjenje veci dio vremena. Arsenal bi s bilo kojim drugim trenerom i ranije dosao do titule, al et ovaj beskicmenjak na klupi i Guardiola s Temua je na dobrom putu da svom mentoru gurne jos jednu titulu u ruke, ni krivom ni duznom.Wilshere10 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:00Za Citya navijaju isti oni koji tvrde da je City osvajao titule zbog 115. Beskičmenjaci.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Burki, sta vas ovo prozivaju da ste karna od ekipe?DamirT je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:01Bas me zanima hoce li navijati za City kad im spucaju kaznuWilshere10 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:00Za Citya navijaju isti oni koji tvrde da je City osvajao titule zbog 115. Beskičmenjaci.![]()
![]()
Pa dobro, prozivaju ovi sto ce jedva zakacit LP. Ne obazirem se na te komentarePSV je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:19Burki, sta vas ovo prozivaju da ste karna od ekipe?DamirT je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:01Bas me zanima hoce li navijati za City kad im spucaju kaznuWilshere10 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:00Za Citya navijaju isti oni koji tvrde da je City osvajao titule zbog 115. Beskičmenjaci.![]()
![]()
![]()
E sad zamisli kakva su oni karna kad su ispod Arsenala.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
Recimo ja Liverpool i United mrzim više nego Mladića i Karadžića ali uvijek bih za njih navijao nego za FC 115 koji sistemski piša po ligi i narušava pravila kojih se ostali moraju pridržavat.
I uvijek bih volio da oni uzmu titulu nego ovi **** bez obzira kakav fudbal igrali i koliko antipatične pojedince imali.
I uvijek bih volio da oni uzmu titulu nego ovi **** bez obzira kakav fudbal igrali i koliko antipatične pojedince imali.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najači klub u posljednoj deceniji u Engelskoj i taj trend će se ako Bog da i nastaviti. Sva pisanja Arsenalovih fanova i spominjanje arapa, nekakvih brojeva i milijardi su samo pokazivanje nemoći, agonije i očaja pred činjenicom da je City sve što je osvojio da je osvojio na terenu, fudbalskom.
Možete prizivati šta god hoćete, iznositi koje god podatke, ali džaba krečite.
Ma ja ba, sve cisto posteno.dzemil je napisao/la: ↑13 apr 2026, 13:39Najači klub u posljednoj deceniji u Engelskoj i taj trend će se ako Bog da i nastaviti. Sva pisanja Arsenalovih fanova i spominjanje arapa, nekakvih brojeva i milijardi su samo pokazivanje nemoći, agonije i očaja pred činjenicom da je City sve što je osvojio da je osvojio na terenu, fudbalskom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kakvi luzeri londonski samo jos da sporting odradi svoje
A tacno i na igracima vidis da im je ofirno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Daj nek penali odlucujuArsenal je imao obje ruke na trofeju, a sada se mora žestoko, jednom rukom, držati za njega!
Nakon subotnjeg, domaćeg poraza od Bournemoutha, Topnici su Manchester City opet vratili u igru i pobjednika engleskog prvenstva mogao bi odlučiti upravo njihov međusobni susret na Etihadu ove subote.
Momčad Pepa Guardiole izraženi je favorit u toj utakmici i u slučaju njihovog slavlja, prvaka Premier lige odlučit će najverojatnije gol razlika Arsenala i Manchester Cityja.
Ako ona bude izjednačena, gledat će se broj postignutih golova u Premier ligi ove sezone, a 3. kriterij bit će međusobni omjer koji je trenutno izjednačen jer je 1. utakmica na Emiratesu završila 1:1.
Upravo zato, trenutnu prednost u 4. kriteriju - golovi u gostima u međusobnim utakmicama, ima Manchester City, dok će u slučaju sva 4 izjednačena kriterija, 5. kriterij biti nova utakmica - takozvana majstorica na neutralnom terenu, koja se u slučaju neriješenog rezultata produžuje na produžetke, a ako bude potrebno i na raspucavanje s bijele točke!
Pred nama je svakako lud završetak najjače nogometne lige svijeta!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nejasan je ovoliki hejt prema Arsenalu.
Ili mozda raja zeli da City osvaja titule svake godine, sto bi bilo dobro za imidz EPL
Ili mozda raja zeli da City osvaja titule svake godine, sto bi bilo dobro za imidz EPL
To ti je klasika u ovoj ligi još od kako je osvojena titula bez poraza, još tad je čitava liga se digla da bilo ko pobjedi Arsenal. Na kraju je to morao riješiti savez tako što su pokrali Arsenal kontra Uniteda.
Ne znam cime se Arsenal toliko zamjerio i odakle ovoliki hejt. Nije sad da su nesto dominirali godinama, pa da su raji dokurchili vise.
Valjda je logika da se gleda detronizacija Citya koji je uzjahao citavu zadnju deceniju, a ne hejt prema onim koji ih zele svrgnuti
I kakva je liga u kojoj jedan (City) ili dva kluba (Liverpool) osvajaju titule. To dođe ko i spanska liga, gdje treci uleti svake 10,15 godine
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 apr 2026, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.