Nikola Katić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Leotar
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la Leotar » 08 apr 2026, 21:44

"Povrijedio sam se zbog čega ću biti van terena narednih nekoliko sedmica, koji su za nas vrlo važni. Iako sam imao snažnu volju nastaviti igrati, nisam mogao ignorisati savjete ljekara. Veoma me rastužuje što sam iznevjerio svoju ekipu u ovom ključnom periodu sezone, ali učinit ću sve što je moguće da ih podržim na bilo koji način. Također ću učiniti sve što je u mojoj moći da što prije ponovo budem dostupan. Zajedno možemo napraviti ove posljednje korake."
O kakvoj se povredi radi?

Nakata
Kontakt:

Post Postao/la Nakata » 08 apr 2026, 21:48

Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 21:44
Nesto na meniskusu

Leotar
Kontakt:

Post Postao/la Leotar » 08 apr 2026, 21:56

Virtu4l je napisao/la:
08 apr 2026, 13:24
DamirT je napisao/la:
06 apr 2026, 23:53
Ne opravdavam vrijedjanje porodice, ali neka se zapita zbog cega je uopste dosao u situaciju da ga vrijedjaju.

Shvatam ja ove moraliste koji bi prebacivali krivicu na nekoga drugog ili trećeg, ima ih na svim mogućim temama.

Anel Ahmedhodžić je jasna priča, najjasnija ikada. Dečko je jednostavno pomislio da je neki autoritet, da može da radi što mu je volja, posebno jer smo tada imali loše rezultate, sve je bilo na ivici pucanja i on je tu pokušao da glumi neku igračinu.

Dobio je ono što ga sleduje i ta priča se treba zatvoriti. Ono što on treba da uradi jeste izvinjenje, prvo saigračima pa onda stručnom štabu i navijačima i da onda očekuje poziv za sljedeće kvalifikacije.
Prica je odavno zatvorena. Niti on gdje pominje da zeli igrati za reprezentaciju, niti ga ko od strucnog staba pominje. Samo se po forumima i komentarima hebaje Anelova zena (valjda zato sto je Srpkinja), vrijedja porodica, on, dijete....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 apr 2026, 00:45

Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 21:44
"Povrijedio sam se zbog čega ću biti van terena narednih nekoliko sedmica, koji su za nas vrlo važni. Iako sam imao snažnu volju nastaviti igrati, nisam mogao ignorisati savjete ljekara. Veoma me rastužuje što sam iznevjerio svoju ekipu u ovom ključnom periodu sezone, ali učinit ću sve što je moguće da ih podržim na bilo koji način. Također ću učiniti sve što je u mojoj moći da što prije ponovo budem dostupan. Zajedno možemo napraviti ove posljednje korake."
Meniskus
Treba imati operaciju ali sad radi druge metode da osposobi koljeno za SP . Zato ne igra. Nakon SP ako Bog da ce na operaciju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 13 apr 2026, 14:13

Sestra mu se kandiduje za predsjednistvo BiH ispred HDZ. Nadam se da nece fanatikosi pojedini poistovjetiti njegovu pozrtvovanost i dobrotu sa HDZ-om. Oni ne zele dobro BiH.

Nikolin stil igre je pozrtvovanost i glavom na kopacku(sjekira) nema tu ljubavi i emocije. Tako da ne treba zaboraviti da smo mu mi bili druga opcija, ali hajd nece jos dugo vec je star.

Matterhorn22
Kontakt:

Post Postao/la Matterhorn22 » 13 apr 2026, 14:20

nije sestra nego su rođaci

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 apr 2026, 14:32

A koga boli qrac i da se on sam kandiduje ? Kakva gluposti provlačite ovdje.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 13 apr 2026, 14:38

Pa šta ako se kandidovala? Eto trebala se ispred SDA kandidovati.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 13 apr 2026, 14:39

Ima li moderatora ma temi???
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 apr 2026, 14:58

:rol:

Kao da gledam slijedi cirkus, lesinari samo cekaju na ovakve prilike da unesu nemir.
Kandidovala se sa predsjednistvo u svojoj drzavi, gdje je problem? Plus sto nema nikakve veze sa njim ova stvar.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 apr 2026, 15:00

eleGancy je napisao/la:
13 apr 2026, 14:13
Sestra mu se kandiduje za predsjednistvo BiH ispred HDZ. Nadam se da nece fanatikosi pojedini poistovjetiti njegovu pozrtvovanost i dobrotu sa HDZ-om. Oni ne zele dobro BiH.

Nikolin stil igre je pozrtvovanost i glavom na kopacku(sjekira) nema tu ljubavi i emocije. Tako da ne treba zaboraviti da smo mu mi bili druga opcija, ali hajd nece jos dugo vec je star.
Je li daje sve od sebe? Da. Je li dokazao kvalitet u prvih 11? Da. Sasvim dovoljno. To sa cime se bave njegovi iz rodbine me zaboli. Sta si ocekivao, da ce se kandidovati za SDA ili NiP?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 apr 2026, 15:03

Goalgetter je napisao/la:
13 apr 2026, 14:58
:rol:

Kao da gledam slijedi cirkus, lesinari samo cekaju na ovakve prilike da unesu nemir.
Kandidovala se sa predsjednistvo u svojoj drzavi, gdje je problem? Plus sto nema nikakve veze sa njim ova stvar.
Pritom nije sestra nego rodica neka
Who the f..k cares 🙄
Sestra mu je bila na Bilinom polju i podržavala ga i djevojka mu. Koga briga cim se bave?

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 13 apr 2026, 15:08

A nisu problem svakodnevna prepucavanja oko polovnjaka u repki, ja jednom spomenem validnu stvar. Zenska za govornicom drzi Nikolin dres, cista suplja prica i pokusaj ubiranja poena na njemu. Nisam jedini koji je spomenuo da je Katic polovnjak, da smo mu druga opcija.
A evo vam i dokaza zasto perun brani svakog hrvata u repki i pokusava ga izdignuti kao i dosta drugih forumasa koji indirektno prosipaju sovinizam.
I svi koji pokusavate sad mene popljuvati radi tog posta pristajete na njihovu igru. Svi mi ovdje volimo BiH, ali neko voli vise Hrvatsku od BiH...

Najmanje je bitna politicka stranka ovdje, govorim samo da je decko plod politicarske familije i da se ne nasjeda na emociju prema ovoj drzavi..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 apr 2026, 15:29

eleGancy je napisao/la:
13 apr 2026, 15:08
Najmanje je bitna politicka stranka ovdje, govorim samo da je decko plod politicarske familije i da se ne nasjeda na emociju prema ovoj drzavi..
I sta ti hoces sada od njega?
Svaku utakmicu daje 100% za reprezentaciju, medju najzasluznijim je za ovaj plasman na SP, respektuje ovu drzavu i ovaj tim, lojalan je prije svega prema selektoru i svojim saigracima. Vjerovatno da i voli Hrvatsku vise od BiH; ali sta sad to mjenja u toj prici?
Ne vidim da je negdje on glumio laznu neku emociju prema drzavi, niti da je prosipao neku suplju, ne sjecam se da ima neka izjava na taj fazon.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 apr 2026, 15:37

13 apr 2026, 15:29
eleGancy je napisao/la:
Svaku utakmicu daje 100% za reprezentaciju, medju najzasluznijim je za ovaj plasman na SP, respektuje ovu drzavu i ovaj tim, lojalan je prije svega prema selektoru i svojim saigracima. Vjerovatno da i voli Hrvatsku vise od BiH; ali sta sad to mjenja u toj prici?
Ne vidim da je negdje on glumio laznu neku emociju prema drzavi, niti da je prosipao neku suplju, ne sjecam se da ima neka izjava na taj fazon.
Upravo ovo. Dečko je sve transparentno rekao.
Pritom gine na terenu za nas.
Momak kaze da je za 29 godina prvi put zaplakao zbog utakmice posle Italije. Al neee ima tamo negdje neka rodica koja se kandiduje za predsjedništvo.
Ljudi nikako da shvate da u sportu nema mjesta za politiku. Da se on kandiduje pa hajd. Al neka rodica tamo Bog zna odakle. I ko zna dal on nju uopste podrzava u svemu tome?
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 13 apr 2026, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 13 apr 2026, 15:42

Nikola Katić: "Ne diraju nas priče o proteklim baražima, ova ekipa je puno jača".
slika
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 apr 2026, 15:43

Ma ništa, odyebat Nikolu, vratit Anela ipak je njegov babo bio u ratu. Nema veze sto će nas Anel odyebat svako drugo okupljanje.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 13 apr 2026, 15:47

@eleGancy

gIup si, bolje da nisi nista napisao

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 13 apr 2026, 16:16

soccerfan je napisao/la:
13 apr 2026, 15:37
13 apr 2026, 15:29
eleGancy je napisao/la:
Upravo ovo. Dečko je sve transparentno rekao.
Pritom gine na terenu za nas.
Momak kaze da je za 29 godina prvi put zaplakao zbog utakmice posle Italije. Al neee ima tamo negdje neka rodica koja se kandiduje za predsjedništvo.
Ljudi nikako da shvate da u sportu nema mjesta za politiku. Da se on kandiduje pa hajd. Al neka rodica tamo Bog zna odakle. I ko zna dal on nju uopste podrzava u svemu tome?
Nema mjesta za politiku, sav kriminal u premijer ligi je vezan za politiku. Sav kriminal vezan za menadzerske pozive je takodjer vezan za politiku.
Ja govorim ovo samo direktno ljudima koji vole samo Bosnu i nijednu drzavu prije nje, nemojte pristajat na igre koje oni serviraju.
Covjek sasvim dobro igra, to je cinjenica. Ali logicno da ce igrat i ginut kad je digao sebi karijeru iz propasti uz pomoc nastupa u repki. Logicno da ce rizikovati uz povredu i zavrsiti ranije sezonu u cvajti za nastup protiv Italije koji ce ti dignut vrijednost.

Standardno do prosle utakmice ste ga pljuvali da je panj u igri sa loptom. Jedna utakmica ne mijenja sve..

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 13 apr 2026, 16:22

jasmin10 je napisao/la:
13 apr 2026, 14:32
A koga boli qrac i da se on sam kandiduje ? Kakva gluposti provlačite ovdje.
Baš tako. Koji debili se miješaju u fudbal, pa to je nevjerovatno. Uostalom, puno sreće njegovoj rodici/sestri, kome god, na kandidaturi. Treba će samo zbog Nikole imati moj i ženin glas, baš ovdje u Novom Sarajevu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: B1988K, General505, kakarut, Napapijri, Proximic i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []