Oggi la requisitoria di Narducci e Capuano

Heh...Beck???
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89 je napisao/la:
Heh...Beck???
neznam brate, kako igra danas ne vrijedi ni pola toga sto si napiso,, jos smo imali srece pa se nije povredio a inace zna biti na povredama cesto,,sarajlija89 je napisao/la:Ma eto...moje procjena nekih 12 miliona i na 2-3 godine..i to je to...
Aquillani ne treba L'poolu, jer imaju Meirelesa, tako da ce ga pokusat prodat..znaci nekih 12 miliona, u 2-3 rate..i to je to...svi zadovoljni.
Jesi gledo onaj domaci film "Optimisti"..pogledajOptimista sam sada, koda gledam da cemo osvojiti to 4 mjesto
Ja vec ne racunam Udinesa jer imaju tezak raspored , i kontam mozda bi bilo bolje da dobiju Lazija to bi bilo bolje nego X...sarajlija89 je napisao/la:Jesi gledo onaj domaci film "Optimisti"..pogledajOptimista sam sada, koda gledam da cemo osvojiti to 4 mjesto![]()
Ma realno...3 kola do kraja, 3 ekipe ispred nas i sve u prosjeku moraju 2x kiksat..a da mi dobijemo nase tekme.
Jedino neka luda sreca...ali, ko sad u to vjeruje..pa nismo manchester ili bayern![]()
Za Aqullanija....izmedju 10 i 12 miliona jbg...to je to..
Ma eto rekoh ti...dogovorit ce se..i njima ja u cilju da ga prodaju...sta ce, onaj Meireles im je glavni igrac jbt...Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam pročitao kako Marotta planira ponuditi 10 miliona € za Aquilanija plus neki bonusi...
JuveSissoko je napisao/la:Most European finals: Barcelona 16 - Real Madrid 16 - AC Milan 14 - Juventus 14 - Liverpool 11 - Bayern Munich 10
veoma lose smo predstavljali Italiju u Europi
Jel to znaci da necemo odkupiti Aquilanija???JuveSissoko je napisao/la:prva dva "pojacanja" ce izgleda da budu Andreas Beck i Ricardo Montolivo(6 mil + Martinez), obojica su veoma blizu, Monto je skoro pa "igrac Juventusa", oba prosjecna igraca, al eto to je danasnji Juve, moramo se s tim pomirit,al polako treba mlade igrace dovodit, mozda se ubode neki od njih pa ispadne novi Nedved hihihih, smijem sanjati
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 1 gost.