Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Biscione
-
Kontakt:
tiffoso je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:46
Penal za Como teski kriminal po meni. Sudija nerealan, trazi nacin da ih vrati u zivot.
Zadnjih 10 min, nece covjek ni opasnu igru dzonom da dosudi a vidi se iz aviona. No dobro, Interu su je li navlaci, a istina je suportnost totalna.
Da dodam:
Kad je igrac Atalante nabio Frattesija nakon sto je ovaj izmaknuo loptu nije dosudjen penal, a ovo veceras je penal za Como.
Ok ok, sudije ocito pokusavaju da vrate u zivot Napoli i ucine trku za titulu zanimljivom. Tome svjedoci i danasnji penal za Parmu koji nije dosudjen.
Nek i ovi milanisti i juventini, koji su večeras navijali za Inter, vide kako se protiv nas sudi. Jer navijači imaju tu osobinu da samo primjećuju greške u svoju štetu a u svoju korist ne primjećuju a kad je rival u pitanju onda obrnuto. Sudije nas izje*ale u 10 utakmica a samo u jednoj (protiv Juveta) u našu korist i ta jedna ispade važnija od onih drugih 10.
Ova titula bi bila osvojena još prije par kola da su sudije pošteno sudili svima. Ali eto opet će abd biti nekoliko kola prije kraja, nismo mi loši prvaci koji osvajaju titulu ma guzove u zadnjem kolu kao Napoli i Milan

.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
obagol
-
Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:26
Penal za Como teski kriminal po meni. Sudija nerealan, trazi nacin da ih vrati u zivot.
Zadnjih 10 min, nece covjek ni opasnu igru dzonom da dosudi a vidi se iz aviona. No dobro, Interu su je li navlaci, a istina je suportnost totalna.
Da dodam:
Kad je igrac Atalante nabio Frattesija nakon sto je ovaj izmaknuo loptu nije dosudjen penal, a ovo veceras je penal za Como.
Ok ok, sudije ocito pokusavaju da vrate u zivot Napoli i ucine trku za titulu zanimljivom. Tome svjedoci i danasnji penal za Parmu koji nije dosudjen.
Nek i ovi milanisti i juventini, koji su večeras navijali za Inter, vide kako se protiv nas sudi. Jer navijači imaju tu osobinu da samo primjećuju greške u svoju štetu a u svoju korist ne primjećuju a kad je rival u pitanju onda obrnuto. Sudije nas izje*ale u 10 utakmica a samo u jednoj (protiv Juveta) u našu korist i ta jedna ispade važnija od onih drugih 10.
Ova titula bi bila osvojena još prije par kola da su sudije pošteno sudili svima. Ali eto opet će abd biti nekoliko kola prije kraja, nismo mi loši prvaci koji osvajaju titulu ma guzove u zadnjem kolu kao Napoli i Milan

.
Al nije stvar samo penala sinoć, zanimljivo je kako je sudija promijenio kriterij nakon trećeg gola Intera, kakve je nepostojeće faulove svirao za Como u opasnim zonama. Razumijem da se dese greške ali mi je ono sinoć izgledalo kao tendencija da se utakmica usmjeri u nekom drugom pravcu.
-
milanist
-
Kontakt:
Izasao iz rupe, kakav lik. Nigdje ga ne mozes naci kad im ne ide......

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Padovan
-
Kontakt:
Lupate gluposti, džaba se pokušavate oprati. Interu je sreća jer imaju klasne pojedince, Lautaro, sinoć Thuram koji su im iz ničega donijeli prijeko potrebe bodove u zadnje dvije utakmice, inače bi sad plakali i hebavali sve Rumunu.
-
UmjetnikZijad
-
Kontakt:
Postao/la UmjetnikZijad » 13 apr 2026, 12:09
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:06
Svaka čast za navijače Koma protiv ovog besramnog monstruma
Parmak je dobio sto zasluzuje.
-
Biscione
-
Kontakt:
milanist je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:56
Srećom pa nisam navijač Milana jer ne bih izašao iz rupe još 10 godina

. Proslavili ljudi 2 pobjede nad Interom i Interovo ispadanje iz CL i sezona im za poželjet

.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
ronaldo99
-
Kontakt:
Ma stari dzaba ti ciji si navijac, kad si obica p, ljude te ovdje prozivaju mjesec dana ne smijes ni prismrditi i onda se upalis odjednom kao kutnjak.
Samo kad mu klubu ide dobro on je hrabar inace je manji od makova zrna.
-
J1897
-
Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:26
Da dodam:

.
Cuj Navijali za Inter?
Vala nema sanse i ako bi ispali iz top 4.
A to drugo da se interisti saké Na sudije mi je malo smjesno.
Ali otom potom , neda mi se sad otvarati neku Temu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Biscione
-
Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:50
Ma stari dzaba ti ciji si navijac, kad si obica p, ljude te ovdje prozivaju mjesec dana ne smijes ni prismrditi i onda se upalis odjednom kao kutnjak.
Jarane ako me neko hoće prozvat nek me citira nešto da mi dođe notifikacija. Ne čitam ja sve teme na forumu svakodnevno, na Interovoj temi sam stalno i kad pobjeđuju i kad gube pa me mogu tamo naći uvijek.
Inače zašto me slabo ima u zadnje vrijeme na ovoj jer me takvi kao ti i Juventinissimo spustite na svoj nivo pa kažem i što ne treba. Tebe sam npr par puta nazvao glupim i izvinjavam ti se ovdje javno.
-
Imp
-
Kontakt:
Da se kojim slučajem ruka sa utakmice Parma - Napoli dogodila sinoć u Interovu korist, a da je Parmi sviran penal kao što je Comu, nebi sad ovdje mogao ostati od natpisa "Marotta League". Ovako kad je sudac progledao kroz prste Napoliju, a oštetio Inter, niko ništa.
Inače (valjda jučer) netko napisa "Inter večeras stavlja jednu ruku na trofej", Inter je jednu ruku stavio na trofej prije 5-6 kola kad su prvi put otišli na +10 od prvog pratitelja, te +14 od Napolia koji je realno bio najozbiljnija prijetnja. Ovo sinoć je bila 2. ruka na trofej.
Šteta će biti ako Como ne izbori LP. Igraju odlično.
-
milanist
-
Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:25
milanist je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:56
Srećom pa nisam navijač Milana jer ne bih izašao iz rupe još 10 godina

. Proslavili ljudi 2 pobjede nad Interom i Interovo ispadanje iz CL i sezona im za poželjet

.
Ne mozes ni biti navijac Milana, jer kod nas nema takvih skrivaca

Mi pisemo i kad nam ide i kad ne ide. Ne bjezimo i ne krijemo se po rupama

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
milanist
-
Kontakt:
Italian football is in the middle of an overhaul at the top, but it seems Inter’s most important figure will pick the new head of the Federation.
After failing to qualify for a third straight World Cup, it was always a certainty that heads would have to roll. Gabriele Gravina is no longer the president, so now new leadership is needed, while the search for a head coach is underway after Gennaro Gattuso’s resignation.
The future of Italian football will be written in the coming weeks and the new leader of the FIGC could be Giovanni Malagò. As reported in La Gazzetta dello Sport (via MilanPress), the former head of CONI is in fact the favourite of most Serie A clubs to take Gravina’s place as president of the federation.
As Calciomercato.com add, 11 yes votes are enough for a majority, but Inter president Beppe Marotta has already collected signatures from at least 14 clubs for the letter of commitment on the federal forms.
Verona, Sassuolo, Torino, Pisa, Parma and Lazio are still missing in giving their approval. Senator Claudio Lotito – the president of Lazio – opposes the proposal, partly because the Meloni government would prefer a commissioner rather than a president.
La Gazzetta go on to add that Milan tried to propose Adriano Galliani initially, before he declared himself out: “I’ve thought about it for a long time and I’m grateful to those clubs who considered me as a Lega Serie A candidate for the presidency of the federation, but I won’t accept the invitation. In fact, I believe that the best possible FIGC president is Giovanni Malagò.”
Gura Marota svog pulena, trebat ce mu kaze, zlu ne trebalo

-
ronaldo99
-
Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑13 apr 2026, 13:57
Jarane ako me neko hoće prozvat nek me citira nešto da mi dođe notifikacija. Ne čitam ja sve teme na forumu svakodnevno, na Interovoj temi sam stalno i kad pobjeđuju i kad gube pa me mogu tamo naći uvijek.
Inače zašto me slabo ima u zadnje vrijeme na ovoj jer me takvi kao ti i Juventinissimo spustite na svoj nivo pa kažem i što ne treba. Tebe sam npr par puta nazvao glupim i izvinjavam ti se ovdje javno.
Ne znam kakav to nivo ja imam? Nemas se ti sta izvinjavati mozes me zvati kako god zelis tvoja stavr. Ovo je prijatelju forum, krijemo se iza nekih nikova svi, ne poznajemo se niti znamo ko je ko. Ovo ti dodje kao razonoda i ponekad izvor nekih informacija, zavisi u koju svrhu ga koristis. E sad ti nakon poraza intera od milana se nisi udostojio ni cestitati niti ista, vec nestanes po mjesec dana. Pa jbt ovo je forum, zajebancija nemoj stvari shvatati ozbiljno.
Vidis recimo ja sam vec sinoc cestitao na titulu, zasluzeno jer slozices se nema nezasluzenih prvaka??
Zivot ide dalje niti tebi niti meni ni u dzep niti iz dzepa.
-
Biscione
-
Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 15:15
Biscione je napisao/la: ↑13 apr 2026, 13:57
Ne znam kakav to nivo ja imam? Nemas se ti sta izvinjavati mozes me zvati kako god zelis tvoja stavr.
Zivot ide dalje niti tebi niti meni ni u dzep niti iz dzepa.
Mislio sam da odgovaram @milanistu, na poslu nešto radim na računarumi usput bacam pogled na mob a i on je pisao slično nešto.
-
milanist
-
Kontakt:
Citira ronalda a misli na mene. What a love story

oprosteno ti je ba sve. Znamo mi da je tesko voditi firmu i svadjati se po forumu

-
akisarajevo92
-
Kontakt:
Postao/la akisarajevo92 » 13 apr 2026, 17:08
kad vidim kako talijani renoviraju stadione mozda je ipak bolje da ne diraju nista
a ono u Firenzi je najveci cirkus koji sam vidio za svog zivota sto se tice rekonstrukcije nekog stadiona na ovoj kugli zemaljskoj
Don't believe the hype.
-
BocaJuniors1905
-
Kontakt:
Postao/la BocaJuniors1905 » 13 apr 2026, 17:23
Jedini ispravan izbor za Predsjednika FIGC je Maldini ili Del Pijero. Ovog Gravininog malog otjerati zoljama i dronovima, grobar kao i on.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
BocaJuniors1905
-
Kontakt:
Postao/la BocaJuniors1905 » 13 apr 2026, 17:27
akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:08
kad vidim kako talijani renoviraju stadione mozda je ipak bolje da ne diraju nista
a ono u Firenzi je najveci cirkus koji sam vidio za svog zivota sto se tice rekonstrukcije nekog stadiona na ovoj kugli zemaljskoj
Oni isto kao da su bili kod komunizmom kao i mi 50 godina pa sve u vlasništvu države ili grada. Oronuli im stadioni kao Koševo kod nas, sablasno izgledaju. Ono u Firenci je neko pranje para, ono je zločin protiv civilizacije šta rade u obnovi. Juve i Udineze jedini vlasnici stadiona u Seriji A.
Turska je 200 godina ispred Italije što se infrastrukture tiče, ljudi hladno sami mogu organizovati Svjetsko i Evropsko ne treba im niko.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Biscione
-
Kontakt:
milanist je napisao/la: ↑13 apr 2026, 14:40
Gura Marota svog pulena, trebat ce mu kaze, zlu ne trebalo
Zar nisu Milan, Juve i Napoli također glasali za tog Marottinog čovjeka? Marotta haman kupio i njih

-
jasmin10
-
Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:08
I ovi debili nas ismijavaju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []