kako ce bit slatka ova titula, jos malo..
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
kakvo sudjenje u finisu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Uh dobro je. Penal je za Haaga ali boli me i kur.ac sad. Prebitna pobjeda koja će se izučavati na fakultetima po pitanju sportskih nelogičnosti ali ko te pita. Titula je pred vratima i to je najvažnije.
1921
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Kakav penal majku mu je bem covjek ga hladno nabi nogom ni pipno ga boni nije ali var samo gledo jel unutra nije bitno bilo je faul znaci po ovoj logici udji u kazneni nabij loptu i pomogucnosti poslije suta nabij i protivnickog igraca i imas penal
Bravo momci, koliko god tesko sve izgledalo jednostavno treba ih i razumjeti poslije prosle sezone i svega sto je bilo nije lako igrati, jos ovo sve uz italijane iz reprezentacije.
Prevelik je pritisak na njima poslije svega...Chivu mudonja, barem mijenja kad ne ide i evo drugu utakmicu prebacuje na 4 nazad i nije to lose s obzirom da nikad nisu igrali...
Somer i Acerbi moraju biti bivsi na ljeto i Lautaru dati sve sto hoce i trazi i da ga zdravlje sluzi
Prevelik je pritisak na njima poslije svega...Chivu mudonja, barem mijenja kad ne ide i evo drugu utakmicu prebacuje na 4 nazad i nije to lose s obzirom da nikad nisu igrali...
Somer i Acerbi moraju biti bivsi na ljeto i Lautaru dati sve sto hoce i trazi i da ga zdravlje sluzi
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Al kako su se vjezbali prekidi sve neki noviteti ne znam jel iko primjetio
Pa i Chivu nakon utakmice reče da su jučer ujutro vježbali samo prekide jer je procijenio da na takav način mogu ugroziti Como.ElPrincipe je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:47Al kako su se vjezbali prekidi sve neki noviteti ne znam jel iko primjetio
Ali šta Chivu izvuče kad se gotovo cijela Italija nadala da će Inter pući pod pritiskom...Roma 5 komada, Como kao najbolja odbrana lige 4 komada
Nevjerovatan comeback. Kontao sam da je gotovo nakon drugog gola Coma. Sad sam uvjeren da se scudetto nece prokockati. 
Kodni naziv Flying DutchmanElPrincipe je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:47Al kako su se vjezbali prekidi sve neki noviteti ne znam jel iko primjetio
I ovo je najveća prednost DD u odnosu na LH. Lik je konstantna opasnost na drugoj, što iz prekida, što u igri.
Nek smo i mi jednu dobili gdje smo bili lošiji, kod Napolija i Milana je pola pobjeda takvih a mi uvijek moramo dobro izgazit protivnika da bi dobili. Jučer prba 4 šuta u okvir i 4 gola
Jel vrijeme da Sommer odleprša na klupu? Josep je valjda zaslužio barem ovih zadnjih 6 tekmi da se dokaže a bio bi puno bolji od Sommera siguran sam
Jel vrijeme da Sommer odleprša na klupu? Josep je valjda zaslužio barem ovih zadnjih 6 tekmi da se dokaže a bio bi puno bolji od Sommera siguran sam
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Ili njihovom Alvaru Moratti koji je u prošlom kolu gore simulirao od Bastonija ali nisam čuo da su i njemu zviždali. Sve lažni moralisti
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.