29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Nisam nikad na Kosevu nikad da sam dolazi autom. Gdje je najbolje parkirati kad se dodje da bi onda mogao sto prije izaci iz guzve? 
Aria Mall
Pošto će biti baš ogromna gužva tu ti je najbolje. Poslije tekme se samo spustiš do auta. Sigurno će parking iznad i ispod stadiona biti zatvoren.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma ne planiraj autom na stadion jednostavno. Aria Mall ti je kod Predsjedništva i imaš 20 minuta pješke do stadiona. Ali tih 20 minuta je opet brže nego da ideš autom i vraćaš se autom.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Planiram ici na ovu utakmicu. Hoce li se moci kupiti karta na event.ba / kupikartu.ba ili na nekoj drugoj online stranici?
Merlin ovo rasproda za 24 sata
Reprezentaciji ce trebalo malo duze ali nece ovdje ostati mjesto prazno protiv Makedonije
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Aria Mall
Ali racunaj na ogromne guzve ,Sarajevo je uvijek puno a sad dodaj na to jos desetine hiljada navijaca koji dolaze na utakmicu.
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Ostat ce praznih mjesta,Sarajevo je uvijek više gotivilo košarku nego fudbal...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako planiraš ostati još malo u gradu poslije utakmice, onda ti je ovaj BBI što ti spominju tj. Aria najbolja varijanta. Blizu ti je stadion a blizu i čaršija.
Ako si mislio odmah poslije tekme kući onda možda imaš i boljih opcija. Ja npr kad sam par puta išao na zapad na derbi na Koševu ostavljao sam auto na Koševskom brdu, jer to je dosta blizu stadiona a opet je možda i najjednostavije i najbrže za izaći iz grada nakon tekme.
Dobro se sjećam onaj derbi 2015-te na Koševu, kad je bilo čini mi se 25.000 ljudi, baš sam na Koševskom parkirao i znam da sam pravo brzo izletio iz gužve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Dali se zna gdje ce biti prodaja karti, na stadionu,Titova,savez?
Sve preko platforme izgleda.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:11Dali se zna gdje ce biti prodaja karti, na stadionu,Titova,savez?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Po kojoj logici bi karte trebale biti tako jeftine kao što želite? Minimalno 30-40KM treba biti, svakako će biti puno.
-
General505
- Kontakt:
Koji kreteni, onoj ublehi Merlinu dozvolili koncert na stadionu, halalit se sa travnjakom
Sto je idiotizma ovdje je, hajde nek neko odrzi koncert na Maksimiru jos malo ce glupe balje poceti i koride na stadionima odrzavati
Sto je idiotizma ovdje je, hajde nek neko odrzi koncert na Maksimiru jos malo ce glupe balje poceti i koride na stadionima odrzavati
Treba Dinu Merlina angažovat na poluvremenu da se napuni Koševo za ovu utakmicu.
U Splitu poslije Exita(čini mi se da se tako zove festival) organizator finansira promjenu trave na terenu. Merlin sigurno neće?General505 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 08:55Koji kreteni, onoj ublehi Merlinu dozvolili koncert na stadionu, halalit se sa travnjakom
- Maroon1946
- Kontakt:
General505 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 08:55Koji kreteni, onoj ublehi Merlinu dozvolili koncert na stadionu, halalit se sa travnjakom
Najveća zvijezda BalkanaSedmodnevna produkcijska postavka uz više od 40
šlepera opreme svjedoči o razmjerama i zahtjevnosti ovog projekta, dok produkcijski standard na najvišem globalnom nivou potvrđuje i saradnja s vodećim evropskim specijalistima za najsofisticiranije sisteme zaštite travnjaka renomiranom internacionalnom kompanijom koja učestvuje u najvećim svjetskim stadionskim produkcijama, kao što su turneje svjetskih muzičkih zvijezda The Rolling Stones, Metallica, Taylor Swift, Ed Sheeran, Oasis i drugih, na kultnim lokacijama i najprestižnijim stadionima poput stadiona Wembley u Londonu, Olympiastadiona u Minhenu i drugim.
Ništa zaštititi travu ne može od 5 koncerata zaredom, mašine a pogotovo ljudi će uništiti teren...Maroon1946 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 09:18General505 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 08:55Koji kreteni, onoj ublehi Merlinu dozvolili koncert na stadionu, halalit se sa travnjakom
Sto je idiotizma ovdje je, hajde nek neko odrzi koncert na Maksimiru jos malo ce glupe balje poceti i koride na stadionima odrzavatiNajveća zvijezda BalkanaSedmodnevna produkcijska postavka uz više od 40
šlepera opreme svjedoči o razmjerama i zahtjevnosti ovog projekta, dok produkcijski standard na najvišem globalnom nivou potvrđuje i saradnja s vodećim evropskim specijalistima za najsofisticiranije sisteme zaštite travnjaka renomiranom internacionalnom kompanijom koja učestvuje u najvećim svjetskim stadionskim produkcijama, kao što su turneje svjetskih muzičkih zvijezda The Rolling Stones, Metallica, Taylor Swift, Ed Sheeran, Oasis i drugih, na kultnim lokacijama i najprestižnijim stadionima poput stadiona Wembley u Londonu, Olympiastadiona u Minhenu i drugim.![]()
Nek ga unisti, da hoce Bog do, ali ni to nasima ne bi bio znak da se konacno ode sa ovog ukletog mjesta
Pa ono nije pjevo na Kosevu 10 godina,nije realno da nasa najveca zvjezda ne pjeva 20 godina na Kosevu.
Merlin prodaje vise ulaznica nego repka,zeljo i sarajevo zajedno.
Merlin prodaje vise ulaznica nego repka,zeljo i sarajevo zajedno.
Ovo pise Klix:
Određene su i cijene ulaznica za ovaj susret:
tribina Zapad (blokovi A1, A2, A7 i A8) – 40 KM
tribina Zapad (blokovi A3, A4, A5 i A6) – 50 KM
tribina Istok – 40 KM
tribine Sjever i Jug – 30 KM
Ulaznice će biti puštene u pretprodaju 23. aprila gdje će mogućnost kupovine imati svi navijači koji su se registrovali na https://bhff.fans/bs/ platformu.
NS BiH će dostaviti e-mail adrese korisnika zvaničnom distributeru ulaznica event.ba koji će kontaktirati svakog od registrovanih korisnika i pružiti im mogućnost da se u roku od 24 sata izjasne u vezi sa kupovinom ulaznica.
U pretprodaji će biti moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po nalogu. Ukoliko ulaznice ne budu rasprodate u pretprodaji, 25. aprila od 12:00 sati kreće i redovna prodaja ulaznica putem web platforme www.event.ba.
Određene su i cijene ulaznica za ovaj susret:
tribina Zapad (blokovi A1, A2, A7 i A8) – 40 KM
tribina Zapad (blokovi A3, A4, A5 i A6) – 50 KM
tribina Istok – 40 KM
tribine Sjever i Jug – 30 KM
Ulaznice će biti puštene u pretprodaju 23. aprila gdje će mogućnost kupovine imati svi navijači koji su se registrovali na https://bhff.fans/bs/ platformu.
NS BiH će dostaviti e-mail adrese korisnika zvaničnom distributeru ulaznica event.ba koji će kontaktirati svakog od registrovanih korisnika i pružiti im mogućnost da se u roku od 24 sata izjasne u vezi sa kupovinom ulaznica.
U pretprodaji će biti moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po nalogu. Ukoliko ulaznice ne budu rasprodate u pretprodaji, 25. aprila od 12:00 sati kreće i redovna prodaja ulaznica putem web platforme www.event.ba.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.