Mozes li?

Mozes li?

Šta će dokazivat, sam si rekao neregularan gol je poništen nema se tu šta više dokazivati bilo to u toku utakmice ili deset dana kasnije ishod je isti.Rahatlokum je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:42Ne, predlozit cemo ceferinu da u obzir uzima naknadne slike koje se pojave 10 dana nakon utakmice, strasnoDoktorXabaras je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:32Predloži Čeferinu da izbaci povlačenje VAR linija jer imaju linije od pokošene traveRahatlokum je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:05
Evo jos preciznije frejm sa prenosa, ne moze bolje lopta skroz uz nogu igraca zelje i opet isto, kakve veze imao ugao posmatranja sa tim sto je ocito da je vas igrac blize liniji koja je 100% paralelna, a da ti ne kazem koga sam ti...
![]()
![]()
kakava inteligencija.
Evo ti još još jednom isti frejm koji si ti objavio, nevjerovatno šta radiš sam sebi, tvrdiš suprotno a dokazuješ ono što pokušavaš osporiti, antologijski života mi.
![]()
Na kraju krajeva gol je svakako ponisten, a ako je TOLIKO vazno nek arena ponovo detaljno analizira u emisiji sa svim dostupnim snimkama pa eto prvi cu reci izvini, bio si upravu
Rudar je u toku ove sezone direktno oštećen za 6 bodova i indirektno još koji bod.bojamora je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:28Od početka prvenstva pratim na Areni emisiju sa Harisom Kaljancem o sudjenju. Redovno upisujem na osnovu zaključka u emisiji a ne mog ličnog, koliko je koji klub oštečen bodova ili mu je poklonjeno od strane sudija. Kad se sve sabere i oduzme stanje je ovakvo :
Klubovi koji su oštečeni
Željezničar 8 bodova
Rudar 5 bodova
Sarajevo 4 boda
Posušje 1 bod
Klubovi kojima su poklonjeni bodovi
Radnik 7 bodova
Sloga 3 boda
Zrinski 2 boda
Kao ni bombe na Koševu
Ja nezz ko kmeci, klub se povodom ovoga nije uopste oglasio, likove koje znam da idu redovno na utakmice samo dan poslije derbija jednom spomenuli ovu situaciju da smatraju da je bio gol, ako je to kmecanje onda ok, ili izjednacavas par likova sa foruma sa svakim navijacem? Vece je vase kmecanje unaprijed bilo kad je objavljeno da gigovic sudi protiv zrinjskog pa eto na kraju ni zutog za 90 min dobili niste...DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 apr 2026, 18:50Šta će dokazivat, sam si rekao neregularan gol je poništen nema se tu šta više dokazivati bilo to u toku utakmice ili deset dana kasnije ishod je isti.Rahatlokum je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:42Ne, predlozit cemo ceferinu da u obzir uzima naknadne slike koje se pojave 10 dana nakon utakmice, strasnoDoktorXabaras je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:32
Predloži Čeferinu da izbaci povlačenje VAR linija jer imaju linije od pokošene trave![]()
![]()
kakava inteligencija.
Evo ti još još jednom isti frejm koji si ti objavio, nevjerovatno šta radiš sam sebi, tvrdiš suprotno a dokazuješ ono što pokušavaš osporiti, antologijski života mi.
![]()
Na kraju krajeva gol je svakako ponisten, a ako je TOLIKO vazno nek arena ponovo detaljno analizira u emisiji sa svim dostupnim snimkama pa eto prvi cu reci izvini, bio si upravu
Ovde se radi o vašem kmečanju kako ste oštećeni i kako su vam ukradena dva boda koja su bitna za Europu.
Nemaš se ti šta izvinjavat, pa nisi nikom stao na nogu da se izvinjavaš.
Paša moj solidni, poslije tvoje majke s merakom podrignem.
Pa navijači sa foruma su jedini pravi čije je mišljenje bitno, ovi što idu na utakmice su obićni sendvičari kako kod vas tako i kod nasRahatlokum je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:37Ja nezz ko kmeci, klub se povodom ovoga nije uopste oglasio, likove koje znam da idu redovno na utakmice samo dan poslije derbija jednom spomenuli ovu situaciju da smatraju da je bio gol, ako je to kmecanje onda ok, ili izjednacavas par likova sa foruma sa svakim navijacem? Vece je vase kmecanje unaprijed bilo kad je objavljeno da gigovic sudi protiv zrinjskog pa eto na kraju ni zutog za 90 min dobili niste...DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 apr 2026, 18:50Šta će dokazivat, sam si rekao neregularan gol je poništen nema se tu šta više dokazivati bilo to u toku utakmice ili deset dana kasnije ishod je isti.Rahatlokum je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:42
Ne, predlozit cemo ceferinu da u obzir uzima naknadne slike koje se pojave 10 dana nakon utakmice, strasno
Ovde se radi o vašem kmečanju kako ste oštećeni i kako su vam ukradena dva boda koja su bitna za Europu.
Nemaš se ti šta izvinjavat, pa nisi nikom stao na nogu da se izvinjavaš.
Pa bombe nadjose, ali Sanina jok...f16 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:33Kao ni bombe na Koševu![]()
Pitaj majku i seku.
A jel ti zato majka na škrge diše ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.