Sto treba li ti neko ako treba ostavi broj javice se neko samo nemoj ko i ovaj iznad da trazis pa da budes na kraju stidan pa neces da se javis.Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:16Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:07Ne iznosi se nista nego se trpi godinama sto pisu po forumima i pljuju momke kojih forum ne zanima(nemojte se ljutiti hh). I ispada da je forum jedino ogledalo svega i da se ovdje saznaje i ostalo. Sto se tice saopštenja za KUP, prvo je to bio plan momaka koji su vodili prije, te su rekli da nije pametan trenutak da se treba sačekati poslije Kupa da se objavi. I ovi momci su rekli objavite nemate sta čekati mi cemo stati uz vas, da bi poslije objave ovi momci sa zapada svi u istom trenutku izasli iz rada grupe i gurnuli ove momke da ostanu sami. Sto se tice samog saopštenja, nosile su se pare za kup jednom menadžeru, taj ko je nosio pare zna se da je nosio, ko treba da zna o tome zna, koliko para se nosilo i to se zna, i taj covjek koji je nosio vise nije u klubu. Tako da sve sto se reklo iza toga se stalo, sad svidjelo se to nekom ili ne, jbg to je sad drugi par cipela.kupus army je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:00Nije ok te stvari iznositi ovdje ni jedna ni druga strana sto pise, pogotovo je debilski imena ovdje pisati. Bile su Horde u padu i prije CF treba biti realan, donekle je CF zaustavio pad tribine do famoznog saopstenja za kup, tu su pucali sebi u noge i izgubili podrsku veceg dijela tribine.
Ps. I ne iznosimo imena to je vec politika ovih sto vole da pljuju i truju ljude, a ne smiju sebe pogledati u ogledalo od sramote.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. de posaljite imena tih cf ili kako se vec zovu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Gangevil111
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne trebaju brojevi ozenjen sam.Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:20Sto treba li ti neko ako treba ostavi broj javice se neko samo nemoj ko i ovaj iznad da trazis pa da budes na kraju stidan pa neces da se javis.Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:16Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:07
Ne iznosi se nista nego se trpi godinama sto pisu po forumima i pljuju momke kojih forum ne zanima(nemojte se ljutiti hh). I ispada da je forum jedino ogledalo svega i da se ovdje saznaje i ostalo. Sto se tice saopštenja za KUP, prvo je to bio plan momaka koji su vodili prije, te su rekli da nije pametan trenutak da se treba sačekati poslije Kupa da se objavi. I ovi momci su rekli objavite nemate sta čekati mi cemo stati uz vas, da bi poslije objave ovi momci sa zapada svi u istom trenutku izasli iz rada grupe i gurnuli ove momke da ostanu sami. Sto se tice samog saopštenja, nosile su se pare za kup jednom menadžeru, taj ko je nosio pare zna se da je nosio, ko treba da zna o tome zna, koliko para se nosilo i to se zna, i taj covjek koji je nosio vise nije u klubu. Tako da sve sto se reklo iza toga se stalo, sad svidjelo se to nekom ili ne, jbg to je sad drugi par cipela.
Ps. I ne iznosimo imena to je vec politika ovih sto vole da pljuju i truju ljude, a ne smiju sebe pogledati u ogledalo od sramote.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. de posaljite imena tih cf ili kako se vec zovu
![]()
Trebaju imena
-
Gangevil111
- Kontakt:
Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:30Ne trebaju brojevi ozenjen sam.Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:20Sto treba li ti neko ako treba ostavi broj javice se neko samo nemoj ko i ovaj iznad da trazis pa da budes na kraju stidan pa neces da se javis.
![]()
Trebaju imena
Znas ti vrlo dobro cim pitas
Ne pisite nikakva imena ni jednih ni drugih, ne kuhajte beze preko foruma za momke koji ga i ne koriste. Admini pazite da se imena ne pocnu pisati ovdje, beze ce biti belaja na sve strane
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Da vam uljepsam malo noc dino ce imati jos 4 koseva da ih zaokruzi na 10...
- napoleon72
- Kontakt:
Jos malo pa ce stadion preimenovat u Olimpijski stadion Dino Merlin. Al glavno da je to "nas dom".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma nemam pojma nego me bas zanimalo ko su kad njih nekoliko ugasi cijeli sjever.Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:38Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:30Ne trebaju brojevi ozenjen sam.Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:20
Sto treba li ti neko ako treba ostavi broj javice se neko samo nemoj ko i ovaj iznad da trazis pa da budes na kraju stidan pa neces da se javis.
![]()
Trebaju imena
Znas ti vrlo dobro cim pitas![]()
Ali nije ni vazno, jebbat ih
-
Gangevil111
- Kontakt:
A vidis kako se izofiras sam, nemoj te politike seljačke molim te, uhvati se zapada kospica i tipkanja po ovome. CaosBrundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:48Ma nemam pojma nego me bas zanimalo ko su kad njih nekoliko ugasi cijeli sjever.
Ali nije ni vazno, jebbat ih
I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
Covjek je najveca zvijezda na balkanu, veca od svih fudbalera koji nastupaju u nasoj ligi zajedno i normalno je da odrzava koncerte na kosevu.
Siguran sam da ce 90% ovih koji to kao osudjuju biti na koncertu.
Covjek je najveca zvijezda na balkanu, veca od svih fudbalera koji nastupaju u nasoj ligi zajedno i normalno je da odrzava koncerte na kosevu.
- napoleon72
- Kontakt:
100%, ove nase qrave sto su pisale saopstenja ce u VIPu bit. Pusti, nasa posla.Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:53I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Meni briga samo zbog terena,ostalo me me zanimaBrundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:53I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
Normalno da ce svi biti tu. I ja bih bio da sam dole.napoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:58100%, ove nase qrave sto su pisale saopstenja ce u VIPu bit. Pusti, nasa posla.Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:53I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
Klub nikada od postanka nije bio u goroj situaciji, navijaci ugaseni, a ovdje se neki uhvatilo merlinovog koncerta
Pa taj merlin jednom objavom ili pozivom moze na utakmicu privuci vise raje nego ove kurrvetine i shrek da pozivaju svaki dan u godini.
Bolje bi im bilo da njegovu slavu iskoriste za reklamu klubu jer je dino veliki pitar.
Vi sto pisete svasta,trebate pokazat malo vise postovanja prema ljudima koji su svoj zivot vise puta stavili na kocku od svoje 16 godine, vi koji pisete sranja,to vam je posao vjerovatno, svi belaji su krenuli od kad su krenula prozivanja uprave kluba,pametnom je isaret dosta… sjever su trebali preuzeti kriminalci koje nam je insatlirao predsjednik, a Pa da nije bilo ljudi koji vode tribinu, koji imaju velika mu.. Pa su smjeli stati na crtu,pitanje st bi bilo.. i ovi sad su instalirani Od tih istih,jer predsjedniku trebaju ljudi koji ce klimat glavom dok se klub godinama bori za trece mjesto… i sto ne kazate,necemo o imenima, da je Kup zavrsen u restoranu na Bjelavama u sobi koja ne moze bit ozvucena,taj jedan u savezu,drugi je nas bivsi uposlenik, i glavni covjek naseg fudbala…dosad su nas je..li Iz vana,sad su usli u nase redove… i ne prozivajte ljude ovdje…
Ne misim ja nista licno i ne primaj to k srcu, a teren ce ionako za godinu biti oranica. Zar ne vidis da to niko ne odrzava.Ammko99 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:03Meni briga samo zbog terena,ostalo me me zanimaBrundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:53I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
Ne znam oko sjevera nista niti sam kad bio na njemu
Mene samo zanima i jos uvijek mi nije jasno, kako se optuzi klub za namjestanje kupa i davanje bodova sirokom a daje se podrska igracima i trenerima?
Mene samo zanima i jos uvijek mi nije jasno, kako se optuzi klub za namjestanje kupa i davanje bodova sirokom a daje se podrska igracima i trenerima?
- luckystrike
- Kontakt:
Opet cu ponoviti da su ovi ljudi koji trenutno vode tribinu ti koji su se suprotstavili kriminalcima (ne navijacima) s druge strane Miljacke i koji su uspjeli vratiti primat na ulici. Da li su sposobni da vode tribinu u smislu organizacije, navijanja, putovanja, koreografija i slicno? Vjerujem da ima sposobnijih, moguce i da su ovi iz UN za taj dio nesto konkretniji. Istina je obicno negdje na pola. Ne treba niko napadati niti prozivati @gangevil, covjek ima pravo i donekle obavezu da iznese svoju verziju price, odnosno verziju momaka koji su trenutno to. Pitam, ako moze odgovor, koliko je vrijedno sada napustati sve iz ugla toga sto se rizikuje eventualno dodatni pad na tribini, a posebno na ulici?! Drugo, bitnije: postoji li mogucnost dogovora i podjele nadleznosti? CF za ulicu i grafite, UN za tribinu i organizaciju.
P.S. Mnogo para se dugovalo od strane udruzenja prema dobavljacima i trecim licima, a sto je CF rijesio, to je isto dobra stvar.
P.S. Mnogo para se dugovalo od strane udruzenja prema dobavljacima i trecim licima, a sto je CF rijesio, to je isto dobra stvar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ljudi koji rade u FKS, na udarnim su pozicijama, lajkuju objave vezane za Dinin koncert na stadionu "njihovog" kluba. Samo ekstremno glup čovjek može pomisliti da klub ne želi koncert.napoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:58100%, ove nase qrave sto su pisale saopstenja ce u VIPu bit. Pusti, nasa posla.Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:53I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jedini problem je teren za koji opet kažu da će se zaštiti po svim propisama tako a i ljeto je vegetacija će biti još uvijek u toku tako da teško da može biti gori nego sad, ostalo je manje više riješivo i ne dotiće se nas.Zutti je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:24Ljudi koji rade u FKS, na udarnim su pozicijama, lajkuju objave vezane za Dinin koncert na stadionu "njihovog" kluba. Samo ekstremno glup čovjek može pomisliti da klub ne želi koncert.napoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:58100%, ove nase qrave sto su pisale saopstenja ce u VIPu bit. Pusti, nasa posla.Brundoo je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:53I ne kontam sta ima lose u tome sto merlin odrzava koncerte na najvecem stadionu u drzavi?
-
Gangevil111
- Kontakt:
Prijatelju prvo pogledaš sadržaj sjevera tipa od 2020-2024, pogledaš kop kako izgleda, pogledaš sadržaj tribine, zastave barjake, pa onda pogledaš marketing unfks pogledaš kakav je sadržaj bio u shopu isto tako prije i kakav je sad, da se svake sedmice izbacuje nova kolekcija, da se napravio shop na nivou mnogo većih grupa, sve to zbog marketinga i dobrih stvari koje se prodaju unutar grupe, od šalova majica dukserica kapa pa sve do privjesaka, gumenih dzidza zajebancija. Onda pogledaš grafite po gradu, prije i sada, da su na svakom cosku grafiti momci crtaju skoro svaki dan. Takodjer ne radi samo CF, tu ima jos ekipa i momaka mladjih koji rade svakodnevno. Sto se tice UN, oni su sami sebi skočili u stomak ima milion stvari koje necemo da iznosimo jer nije lijepo kakvi god da su da se prica, o tome ce se rješiti uzivo s kim treba, nudile su se njima razne opcije u zadnjih godinu dana i pružale ruke samo oni nisu htjeli prihvatiti, nego su ostavili na cjedilu momke koje ginu svaki dan.Napapijri je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:21Opet cu ponoviti da su ovi ljudi koji trenutno vode tribinu ti koji su se suprotstavili kriminalcima (ne navijacima) s druge strane Miljacke i koji su uspjeli vratiti primat na ulici. Da li su sposobni da vode tribinu u smislu organizacije, navijanja, putovanja, koreografija i slicno? Vjerujem da ima sposobnijih, moguce i da su ovi iz UN za taj dio nesto konkretniji. Istina je obicno negdje na pola. Ne treba niko napadati niti prozivati @gangevil, covjek ima pravo i donekle obavezu da iznese svoju verziju price, odnosno verziju momaka koji su trenutno to. Pitam, ako moze odgovor, koliko je vrijedno sada napustati sve iz ugla toga sto se rizikuje eventualno dodatni pad na tribini, a posebno na ulici?! Drugo, bitnije: postoji li mogucnost dogovora i podjele nadleznosti? CF za ulicu i grafite, UN za tribinu i organizaciju.

.png)