Upravo. Nisu se ni začešljali da pogledaju lakat Calverta kod prvog gola. Nikakvig standarda. Očaj od govora tijela prvenstveno kod sudije pa sve ostalo.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Umjesto da su osigirali 3 boda, Lids ce lagano ostati bez 2, a mozda i sva 3.
Sebicnost i glupost, i trebaju ispasti.
Sebicnost i glupost, i trebaju ispasti.
CPOJ
ma sudije kolju United vec par sezona samo sto to slijepci ovdje ne vide. I proslu utakmicu diskutabilan crveni karton za Megvajera je bio
-
celikmilan
- Kontakt:
Samo da se nadovežem i ispravim da su Italijanske sudije gore ali fakat ne kontam ovaj crveni karton. Jeste ga ovaj uhvatio za rep ali nije ga povukao i veoma brzo ga je pustio. Da ne lažem drago mi je da mu je dao crveni ali da ga je zaslužio nisam siguran.Poligon10 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:19U ovoj ligi više ništa smisla nema. Naravno najviše sudije nemaju smisla. Ovdje se nije gledalo da li je čovjek slučajno povukao dugu kosu protivničkog igrača, nego samo eto što je prošao rukom malo kroz kosu bilo je dovoljno za crveni. Kako? Što? Objasnit će nekim pravilom i to je to. Yebe se njima. Utd je svakako ovu utakmicu katastrofa, ali sudije i VAR su najgore u Evropi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
da su bolji u cuvanju vodstva sad bi se borili za top 6 umjesto za opstanak, izgubili su oko 12-15 bodova iz pozicije u kojoj vode
Don't believe the hype.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko bitna pobjeda
Sa ovih 36 bodova mogu zavrsiti posao kod kuce protiv Wolvesa i Burnleya, da se ne pravi drama na gostovanjima kod Spursa i West Hama
Sa ovih 36 bodova mogu zavrsiti posao kod kuce protiv Wolvesa i Burnleya, da se ne pravi drama na gostovanjima kod Spursa i West Hama
Don't believe the hype.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Yoro15 ispade sve u pravu po pitanju Carricka
Ja sam priznajem podlego utisku onog njegovog niza kad je tek preuzeo, proglasih ga haman novih Fergusonom
nije to bas tako.
Ja sam priznajem podlego utisku onog njegovog niza kad je tek preuzeo, proglasih ga haman novih Fergusonom
Prvo bez vredjanja, pogledaj igru protiv ovih zklj ekipa od kada je Kerik dosao..
Stil igre koji nema ime,opis...
Protiv mnogih zklj ekipa , desavalo se da naprave ekipe gresku u dodavanju ili (crveni,penal) u trenutku kada su oni bolji ili kada se tekma lomi.
+ Dosta golova u 90+ gdje je tekma mogla otici na jednu ili drugu stranu a United je dobio na kraju...
U konacnici sve pokazano o Keriku nocas u porazu 1:2 od Leedsa..
Samo je bila trka igra u dvije tekme kako sam napisao,ovo ostao je pisi propalo...
- JayCatwright
- Kontakt:
United je mozda i najzabavnija ekipa za gledati kada jure rezultat, steta sto ne mogu tako uvijek igrati.
Na kraju cemo im uvaliti tricu na Traffordu, zavrsiti treci, osvojiti ligu prvaka i imati deset puta bolju sezonu od Cringe F.C.
Na kraju cemo im uvaliti tricu na Traffordu, zavrsiti treci, osvojiti ligu prvaka i imati deset puta bolju sezonu od Cringe F.C.
Utdu je sad faza kad 1-2 igrača iz prve postave fale, problem je. Popunjeni smo naprijed i na stoperima, ali i to je naravno frka koji pojedinac je zdrav. Mainoo nije najbolja osmica lige sigurno, ali je za Ugartea lično Pedri. Tako da se tu najviše osjeti kad ne igra normalan igrač. Leeds je danas 11 na 11 bio puno bolja ekipa, ali sam siguran da bi bez crvenog došli minimum do neriješenog. Lisandro svakako znači dosta u build-upu i onda za ono bude crveni.
Sve u svemu ovo je bila prilika da se odlijepimo prema LP, ovako se moramo još kvalitetno boriti. Doduše iduća tekma je za 6 bodova. Ako se dobije Chelsea vjerovatno je puno toga riješeno. Nama opet i x odgovara, ali poraz je već problematičan. Vidjet ćemo.
Sve u svemu ovo je bila prilika da se odlijepimo prema LP, ovako se moramo još kvalitetno boriti. Doduše iduća tekma je za 6 bodova. Ako se dobije Chelsea vjerovatno je puno toga riješeno. Nama opet i x odgovara, ali poraz je već problematičan. Vidjet ćemo.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Sve dok se ne riješimo sve ijednog igrača u i oko kluba koji imaju bilo kakvu vezu sa Fergusonom, ovaj klub neće ni stopu naprijed.
Gledam fudbal i navijam za United 28 punih godina. Nisam stručnjak da znam kako riješiti problem, ali imam savršen osjećaj i znanje za dijagnostiku problema. Carricka sam procjenio nakon 5 utakmica, pri čemu je dobio 4 od njih uključujući i dva derbija.
Gledam fudbal i navijam za United 28 punih godina. Nisam stručnjak da znam kako riješiti problem, ali imam savršen osjećaj i znanje za dijagnostiku problema. Carricka sam procjenio nakon 5 utakmica, pri čemu je dobio 4 od njih uključujući i dva derbija.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
ocekivano je dok god igraju heroball da ce neku ovakvu utakmicu izgubiti. sve se vrti oko brune, danas nije bilo dovoljno. kvalitetna #6 treba biti glavni prioritet uniteda na ljeto
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Andersona bi im legao samo tako. I dalje mislim da su oni sigurni za LP
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- tutankamon1905
- Kontakt:
" S druge strane, Manchester United se ovim porazom dodatno udaljio od mjesta koje vode u Ligu prvaka, čime je pritisak na ekipu i stručni štab dodatno porastao. "
A **** te i novinarstvo, svako vala i moze pisat za portal. I niste ni za sta drugo nego za pisat o dileti i slicnim budalastinama
A **** te i novinarstvo, svako vala i moze pisat za portal. I niste ni za sta drugo nego za pisat o dileti i slicnim budalastinama
- napoleon72
- Kontakt:
Povlacenje za kosu je crveni a saketanje Gabriela nista 
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Preglup crveni za Lisandra iskreno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa i Arsenal ako osvoji biće zasluženo. Ljudi malo Arsenal ismijavaju i umanjuju uspjeh zbog stila igre, ali taj stil je donio najviše bodova i Arsenal su cca 90% sezone bili prvi, i opet ponavljam ako osvoje titulu vjerovatno će značiti da ih glavni konkurent nije uspio pobjediti i to znaci da je titula i vise nego zaslužena. E sad to sto se raspao Liverpool koji je skrsio 500 mil u transfer roku pa navijači govore nikad lošija liga to se oni tješe za neuspjehe klubova za koje navijaju. I plus nije lahko Arsenalu i ovaj pritisak koji imaju, dugo se titula čeka, Arteta je izgubio puno finala, svi čekaju da se oni poskliznu i to treba uzeti u obzir, jer ako izdrže do kraja na prvom mjestu znaci da su i mentalno bili jaki.DamirT je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:32Apsolutno, samo u slucaju da Arsenal osvoji, ici ce price da je liga nikad gora, a u stvarnosti klubovi ciji navijaci to govore su otpad ove sezone. U slucaju Cityevog osvajanja, liga je logicno jaka, zasluzeno osvojeno itd.Sport90 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:10Pa ako je osvoje to znači da su je zaslužili vise od Arsenala jer da bi je osvojili moraju pobjediti Arsenal iduće kolo i samim tim znaci da su je zaslužili vise od Arsenala. Ali generalno gledajući siti je ove godine kao i svaka ekipa koja pravi smjenu generacije ima puno oscilacija i dobrih i loših tekmi bez neke velike konstantnosti, ali na kraju opet su tu u igri.
Naravno, ko god osvoji, osvojit ce zasluzeno. Kraj price.
- Cassano2024
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.