Nikola Vasilj

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: Nikola Vasilj

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 apr 2026, 19:36

Pa doprinijeli su, ali nije Šehić veliki krivac što nismo igrali prvenstva ranije, kao što nije ni Vasilj u prvom redu zaslužnih što ćemo igrati ovo.

Mislim, rasprava po ovom pitanju je svakako bespotrebna jer Vasilja, barem do iza idućeg Evropskog prvenstva, nema ko skinuti sa gola.

Hoće li dotad neko od trojca Karić/Jurkas/Šiljević postati seniorski golman na solidnom nivou, ostaje da se vidi.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 apr 2026, 19:49

izdzezveubrazil je napisao/la:
13 apr 2026, 19:36
Pa doprinijeli su, ali nije Šehić veliki krivac što nismo igrali prvenstva ranije, kao što nije ni Vasilj u prvom redu zaslužnih što ćemo igrati ovo.

Mislim, rasprava po ovom pitanju je svakako bespotrebna jer Vasilja, barem do iza idućeg Evropskog prvenstva, nema ko skinuti sa gola.

Hoće li dotad neko od trojca Karić/Jurkas/Šiljević postati seniorski golman na solidnom nivou, ostaje da se vidi.
Nisam ni mislio da je Šehić isključivi krivac za to što nismo ostvarili plasman dok je on branio, ali snosi dio odgovornosti. Isto kao što bi i Vasilj snosio da nismo.

Što se tiče novih golmana, iskreno, nisam upoznat ni s jednim koji trenutno djeluje kao da bi mogao biti solidan na seniorskom nivou. Ne znam ni šta se očekuje od Šiljevića, njega sam upratio samo zato što su ga drugi spominjali.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 apr 2026, 05:39

Ibrahim Šehić nikad u reprezentativnoj karijeri nije imao utakmicu poput one koju je Vasilj imao u Bukureštu, pa čovjek nam je sam donio možda i najvažnija 3 boda u tim kvalifikacijama. Također, protiv Italije je skinuo Di Marcu u produžecima onaj pokušaj glavom pred kraj, tu da smo primili bilo bi gotovo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 14 apr 2026, 06:33

Jel neko fakat moze biti ozbiljan I pisati o sehicu? Pa ljudi on kad je branio svaki centarsut je bio pola gola. Lik bio zakovan za liniju.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 14 apr 2026, 08:04

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
12 apr 2026, 23:25
NoDi80 je napisao/la:
12 apr 2026, 23:02
Edincapitano je napisao/la:
12 apr 2026, 22:57

Sehic najjaci kad uci fatihu pred svaki penal protiv Sjeverne Irske, a nije ni blizu ni jednog penala :rol:
Ne zna braniti penale i puno je bolji Vasilj u penalima
Ne zna on ništa,najveći glupan i tokmak koji je stao na gol reprezentacije.Sta sam se puta ogriješio kad vidim samo da starta a kamoli sta više.
I znamo da ga gurate vi pojedini jer vam je poveznica Željezničar.
Sta bih ja sad trebao reci,da je Vrsajevic nas najbolji desni bek ikad u reprezentaciji zato sto je dao gol na svjetskom prvenstvu.
A pozadina price je ta sto je Čelikovac,pa ne ide brate i nadam se da ce ovo guranje igraca zbog kluba u kojem je igrao prestati nekad makar.
Avdija jedan od rijetkih Bosanskih sinova koji je dao gol na SP. Vedo, Edin, Mire i Avdija znaci cojek je u odabranom društvu nase reprezentacije.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 apr 2026, 16:55

Ma previse se sere i na sehu realno. U tim godinama nisi ni imo kvalitetniju opciju, osim prirodnog srbina mozda u nekim momentima, no i to je upitno. Imao je kikseva, ali nije nikad bio razlog zasto smo bili katastrofalni u tom periodu.

Kako god Vasilj je odlican golman za nase uslove, Bundesligaski igrac, i smijesno je u ovom momentu govorit o nekom boljem sa nasim pasosem
naprijed rejal

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 14 apr 2026, 17:16

Sveti je napisao/la:
14 apr 2026, 16:55
Ma previse se sere i na sehu realno. U tim godinama nisi ni imo kvalitetniju opciju, osim prirodnog srbina mozda u nekim momentima, no i to je upitno. Imao je kikseva, ali nije nikad bio razlog zasto smo bili katastrofalni u tom periodu.

Kako god Vasilj je odlican golman za nase uslove, Bundesligaski igrac, i smijesno je u ovom momentu govorit o nekom boljem sa nasim pasosem
To je to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, LeCoq i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []