Nihad Mujakić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Nihad Mujakić
Glupo je što animozitet prema njemu vodi normalne, objektivne forumaše u prosipanje.
Prešao je u jači klub, jer ovaj finansijski propada.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Zna li se gdje je prešao?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:18Glupo je što animozitet prema njemu vodi normalne, objektivne forumaše u prosipanje.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Gaziantep.
Ide iz raspada u drugi raspad koji je u zadnje dvije utakmice primio 10 golova.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sada i zvanično.
- VibeTribeX
- Kontakt:
prodao se i sada ga mogu prestati zvati u repku
da ga trajno zaboravimo
da ga trajno zaboravimo
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Starter protiv Fenerbahce.
Nikad nisam pratio ovog Mujakića u klubovima, ajde da vidimo kakav je i od čega je.

Nikad nisam pratio ovog Mujakića u klubovima, ajde da vidimo kakav je i od čega je.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Meni je Mujakic masina u repci bio mada moram priznati da ga nisam nesto u detalje analizirao.
Ovaj lik na klupi. Najpoštenije bi bilo uskratiti mu poziv na WC, pa taman da je i zaslužio nečim, k'o što ničim nije.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuo sam da je bas raja u ekipi, da je dobar momak i dize atmosferu, slicno i s Bazdarom. Ali bez zayebancije, vjerovatno Barbarez i to dosta cijeni jer uvijek prica o tome kako trebamo igrati kao jedan, kao ekipa itd.
Ako je istina, razumijem Barbareza, mora neko i vodu nositi da drugi igraci cvijetaju
Kako god, i da ga izbaci i nekog drugog ubaci, to je sve u 5 deka ko ce ga zamjeniti. Momak je bukvalno peta opcija sto se tice stopera a cetvrta opcija kao ljevi bek.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa jedan je od igrača sa najvećom minutažom od svih reprezentativaca ove sezone. Znaš koliko bi ih trebalo odstraniti prije njega, ako ti je kriterij minutaža.
A da ne govorimo o tome koliko ti iz posta izbija nekakva bespotrebna odbojnost prema njemu ili bilo kojem drugom igraču. Čuj "ovaj lik".
Ljudi misle da su ekipa samo oni sto izadju na teren.Edincapitano je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:10Cuo sam da je bas raja u ekipi, da je dobar momak i dize atmosferu, slicno i s Bazdarom. Ali bez zayebancije, vjerovatno Barbarez i to dosta cijeni jer uvijek prica o tome kako trebamo igrati kao jedan, kao ekipa itd.
Ako je istina, razumijem Barbareza, mora neko i vodu nositi da drugi igraci cvijetaju
Kako god, i da ga izbaci i nekog drugog ubaci, to je sve u 5 deka ko ce ga zamjeniti. Momak je bukvalno peta opcija sto se tice stopera a cetvrta opcija kao ljevi bek.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prijatelju, frajer je klupiran u osrednjem turskom klubu, a mi od sebe hocemo da napravimo nekakvu silu, ne ide brate.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:31Pa jedan je od igrača sa najvećom minutažom od svih reprezentativaca ove sezone. Znaš koliko bi ih trebalo odstraniti prije njega, ako ti je kriterij minutaža.
A da ne govorimo o tome koliko ti iz posta izbija nekakva bespotrebna odbojnost prema njemu ili bilo kojem drugom igraču. Čuj "ovaj lik".
Kakvu odbojnost iskazujem "prema bilo kojem drugom igraču" ako sam za Nihada rekao da je lik?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Koga bi ti zvao umjesto Mujakica? Ali budi realan, nemoj lupati nesto samo. Mujakic igra znaci ljevog stopera i ljevog beka kod Barbareza, znaci odpada odma Jusuf, Malic itd.231983 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:37Prijatelju, frajer je klupiran u osrednjem turskom klubu, a mi od sebe hocemo da napravimo nekakvu silu, ne ide brate.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:31Pa jedan je od igrača sa najvećom minutažom od svih reprezentativaca ove sezone. Znaš koliko bi ih trebalo odstraniti prije njega, ako ti je kriterij minutaža.
Kakvu odbojnost iskazujem "prema bilo kojem drugom igraču" ako sam za Nihada rekao da je lik?
Karic je bio jednom na spisku, ne znam jel igra tamo u Austriji ali eto Barbarez je rekao da je nesto ispao iz forme.
Mujakic je tu od prve utakmice ciklusa, ti mislis da to nista ne znaci? Jesil ikad ti bio dio neke ekipe ili slicno?
Ja ga vala nikad nisam pljuvao, nisam nijednog našeg igrača. Samo kazem da ako ne mozes u fckn turskoj ligi u prosjecnom klubu biti starter, nisi zasluzio mjesto na WC.Edincapitano je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:58Koga bi ti zvao umjesto Mujakica? Ali budi realan, nemoj lupati nesto samo. Mujakic igra znaci ljevog stopera i ljevog beka kod Barbareza, znaci odpada odma Jusuf, Malic itd.231983 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:37Prijatelju, frajer je klupiran u osrednjem turskom klubu, a mi od sebe hocemo da napravimo nekakvu silu, ne ide brate.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:31
Pa jedan je od igrača sa najvećom minutažom od svih reprezentativaca ove sezone. Znaš koliko bi ih trebalo odstraniti prije njega, ako ti je kriterij minutaža.
Karic je bio jednom na spisku, ne znam jel igra tamo u Austriji ali eto Barbarez je rekao da je nesto ispao iz forme.
Mujakic je tu od prve utakmice ciklusa, ti mislis da to nista ne znaci? Jesil ikad ti bio dio neke ekipe ili slicno?
-
Ajdin6697oh
- Kontakt:
Cijele sezone je standardan u Gaziantepu nemoze svaku 90 minuta, covjek moze vrlo solidno da odigra na 2 kriticne pozicije lijevi bek kojeg osim kolasinca pravog nemamo i stoperu a pola reprezentacije igra u ekipama koje nisu nista losije od Gaziantepa231983 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:03Ja ga vala nikad nisam pljuvao, nisam nijednog našeg igrača. Samo kazem da ako ne mozes u fckn turskoj ligi u prosjecnom klubu biti starter, nisi zasluzio mjesto na WC.Edincapitano je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:58Koga bi ti zvao umjesto Mujakica? Ali budi realan, nemoj lupati nesto samo. Mujakic igra znaci ljevog stopera i ljevog beka kod Barbareza, znaci odpada odma Jusuf, Malic itd.
Otkako su izgubili od Fenera prije reprezentativne pauze, a on tu haman najgori bio, izgubio je mjesto u pocetnoj postavi. Mora se dozvati sto prije ako misli zasluziti poziv.Ajdin6697oh je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:07Cijele sezone je standardan u Gaziantepu nemoze svaku 90 minuta, covjek moze vrlo solidno da odigra na 2 kriticne pozicije lijevi bek kojeg osim kolasinca pravog nemamo i stoperu a pola reprezentacije igra u ekipama koje nisu nista losije od Gaziantepa231983 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:03Ja ga vala nikad nisam pljuvao, nisam nijednog našeg igrača. Samo kazem da ako ne mozes u fckn turskoj ligi u prosjecnom klubu biti starter, nisi zasluzio mjesto na WC.Edincapitano je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:58
Koga bi ti zvao umjesto Mujakica? Ali budi realan, nemoj lupati nesto samo. Mujakic igra znaci ljevog stopera i ljevog beka kod Barbareza, znaci odpada odma Jusuf, Malic itd.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nihad i ako ne igra ni jedne sekunde vise do SP, bit ce na spisku.
Isto kao Tahirovic i Bazdar.
Pa sta vam je ljudi, Barbarez na svakom spisku zvao ova tri igraca i sad na SP da se odjednom okrene i ostavi nekog kuci..
Iskreno, kako je Nihad slavio kad smo dobili zabare na penale, meni dovoljno da ide na SP
Radeljica mogu izbaciti sto se mene tice, ustasa na aparatima a kanta od igraca
Isto kao Tahirovic i Bazdar.
Pa sta vam je ljudi, Barbarez na svakom spisku zvao ova tri igraca i sad na SP da se odjednom okrene i ostavi nekog kuci..
Iskreno, kako je Nihad slavio kad smo dobili zabare na penale, meni dovoljno da ide na SP
Radeljica mogu izbaciti sto se mene tice, ustasa na aparatima a kanta od igraca
Vec dvije utakmice klupiran. Odavno je jasno da ovaj momak nije igrac koji moze pomoci repki na bilo koji nacin.
Njemu zapravo treba skinuti kapu za sve sto je uspio u karijeri jer sa pasnjaka BH lige dogurati do turske je ipak ogroman uspjeh. Odrastati I trenirati pod trenerskim neznalicama u jednoj od najgorih( bar tada je bila) liga evrope, igrati utakmice po grbavim pasnjacima sa suigracima amaterima Koji nemaju snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala I doci do ovog nivoa, a ovo mu je treca sezona u turskoj gdje vecinom igra je ipak Nesto. Momak se financijski osigurao do kraja zivota, I sve najbolje mu pozeljeti u daljoj karijeri.
Sa aspekta reprezentacije, ni sam barba ne zna zasto ga poziva. Nazor ga je forsirao na lijevom boku, momak se pogubio jer to nikad u zivotu nije igrao.
Za zadnje okupljanje pozvan je da bude rezervni lijevi bek a koliko barba vjeruje u njegove kvalitete dovoljno govori da je radije izabrao da siluje gigovica na boku nego da ubaci mujakica.
Momku sve najbolje u karijeri I zivotu ali on u repci nema sta traziti, niti nam moze sad pomoci a nece moci ni u buducnosti.
Karic koji je prirodni lijevi bek je za 2 klase bolji igrac sto je uostalom I pokazao protiv austrije.
Na stoperskim pozicijama ima ove mladzarije tipa kospo celik,malic koji su vec sada bolji nego sto ce mujakic ikad biti.
Ovo za mujakica isto vrijedi i za radeljica.
Njemu zapravo treba skinuti kapu za sve sto je uspio u karijeri jer sa pasnjaka BH lige dogurati do turske je ipak ogroman uspjeh. Odrastati I trenirati pod trenerskim neznalicama u jednoj od najgorih( bar tada je bila) liga evrope, igrati utakmice po grbavim pasnjacima sa suigracima amaterima Koji nemaju snage za 30 minuta ozbiljnog fudbala I doci do ovog nivoa, a ovo mu je treca sezona u turskoj gdje vecinom igra je ipak Nesto. Momak se financijski osigurao do kraja zivota, I sve najbolje mu pozeljeti u daljoj karijeri.
Sa aspekta reprezentacije, ni sam barba ne zna zasto ga poziva. Nazor ga je forsirao na lijevom boku, momak se pogubio jer to nikad u zivotu nije igrao.
Za zadnje okupljanje pozvan je da bude rezervni lijevi bek a koliko barba vjeruje u njegove kvalitete dovoljno govori da je radije izabrao da siluje gigovica na boku nego da ubaci mujakica.
Momku sve najbolje u karijeri I zivotu ali on u repci nema sta traziti, niti nam moze sad pomoci a nece moci ni u buducnosti.
Karic koji je prirodni lijevi bek je za 2 klase bolji igrac sto je uostalom I pokazao protiv austrije.
Na stoperskim pozicijama ima ove mladzarije tipa kospo celik,malic koji su vec sada bolji nego sto ce mujakic ikad biti.
Ovo za mujakica isto vrijedi i za radeljica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.