Ja i još nekoliko prijatelja nećemo da idemo na utakmice jer nam Ismir Mirvić i skupina nesposobnjakovića u kopačkama udaraju na inteligenciju evo već šestu godinu. Kakvu opasnost ta primitivna rulja predstavlja tebi na istoku ili zapadu? Ne razumijem.Bajroni je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:41Vala bas. Smoriste sa tim obracunima unutar HZ. Za mene su oni jedna primitivna rulja i zbog njih mnogi normalni navijaci i ne idu na utakmicebordobijeli je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:12E jeste našli gdje pisati o sjeveru i hz. Na ovom forumu nema 5 ljudi koji idu na sjever. Problemi se ne rješavaju na forumu nego na tribini i udruzenju . Da ima pameti sjelo bi se i rijesilo al posto nema cirkus se nastavlja .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Podlo, hinjasto, bezobrazno i anonimno, samo tako i mogu. Da su ikada derali grlo za Sarajevo znali bi stav grupe o forumima i piskaranju.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 00:49Dajte ba raja, koji vam je qurac, o grupi i internim problemima u istoj nemojte ovdje laprdati.
I ja sam čuo da će Cvitanovića "šutnuti" na kraju sezone. Čudno.
PS.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Maroon1946
- Kontakt:
Nista tu nije cudno, izgubio je dva trofeja koje je mogao osvojiti. A ko god da nam dodje ubijedjen sam da cemo i u ovo vrijeme dogodine biti u istoj situaciji.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma kad bismo Murinja doveli, nema od nas kluba. Necija kletva nas je stigla, nemam drugog objasnjenja. Testirali smo sve mitove:
- Dovedi perspektivnog domaceg trenera i daj mu odrijesene ruke - BUSTED
- Dovedi modernog trenera iz regiona sa savremenom tehnologijom za monitoring svega - BUSTED
- Dovedi SDa bivseg reprezentativca - BUSTED
- Dovedi energicnog i dokazanog trenera iz regiona i pusti ga da radi bez petljanja - odlicno smo krenuli al ipak BUSTED
- Dovedi trofejnu legendu na klupu - BUSTED
- Dovedi tri znalca na teren a ostali nek smetaju - BUSTED
- Dovedi Mamica kao last resort - BUSTED
Ne ide ocito, imam feeling da je samo Mirvicevo prisustvo u klubu sidro koje nas gura ka dnu. Covjek je hodajuca katastrofa kad je sport u pitanju.
- Dovedi modernog trenera iz regiona sa savremenom tehnologijom za monitoring svega - BUSTED
- Dovedi energicnog i dokazanog trenera iz regiona i pusti ga da radi bez petljanja - odlicno smo krenuli al ipak BUSTED
Ne ide ocito, imam feeling da je samo Mirvicevo prisustvo u klubu sidro koje nas gura ka dnu. Covjek je hodajuca katastrofa kad je sport u pitanju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Treba vratit Mirzu al samo ako će povesti Maka i Dala
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
pa kako nije do trenera, Zekic je osvojio kup gdje je imao puno tezi raspored do finala.
Ok bilo je losih utakmica ali da se stalo iza njega sad bi sigurno imali jos jedan trofej.
Ok bilo je losih utakmica ali da se stalo iza njega sad bi sigurno imali jos jedan trofej.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Cuo sam da je ljajic jedan od njih
Ovo je suština svih naših problema. Da se ovaj trener ispoštovao (i da mu se nije mješalo u posao) sad bi druga priča bila skroz.napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 10:38Ma kad bismo Murinja doveli, nema od nas kluba. Necija kletva nas je stigla, nemam drugog objasnjenja. Testirali smo sve mitove:
Hiljadu ispisanih postova protiv ovog čovjeka to ne mogu promijeniti. Izvolite sad me napadajte.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Evo ga s proljecem i beharom dolazi prica o novom treneru.. Dje su nam braca da spomenu kako je Dudic prava opcija

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- teamnorth1989
- Kontakt:
Samo jedan može biti trener FKS.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Novi trener je prava bomba
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
vratiti Dudica, sportski direktor Musemic, Mirza da njih obojicu nadgleda.
Vratiti Dala na 10tku
Turkovic akademiju preuzima
Vratiti Dala na 10tku
Turkovic akademiju preuzima
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Novi trener će doći samo u slučaju da je Mamić već završio/spremio igračku križaljku za narednu sezonu, do tad mislim da smo osuđeni na Cvitanovića.
Sad ako predpostavimo da je to završeno gotovo sigurno da će to biti neko iz Hrvatske, analizom prije svega klubova i imena koja tamo obitavaju može se reći da je tamo sezona pa gotovo završena i skoro svi klubovi su zadovoljni urađenim poslom do sad, osim možda Istre, koja je u vlasništvu onih španaca pa tako malo je vjerovatno da će neki im neki hrvat biti trener.
Tako od imena koja su već popriličan period bez posla teško da će biti mjesta za njih u klubovima iz HNL-a.
Neka od imena koja se nameću su:
Nenad Bjelica, skup (neki kažu ovde da u klubu nema prebijenog dinara), sukob sa Mamićima, popriličan nazadak u njegovoj karijeri (ne mislim na klub nego na ligu), teško ostvarivo.
Silvio Čabraja, ters, stara škola, možda i najrealniji ali mislim da je on već sa Zrinskim sve dogovorio, tako da teško.
Samir Toplak, trener sa malih ekrana, poznato ime koje ništa značajno nije napravilo, stručnjak u fazonu Nedima Jusufbegovića ili ako bi kod nas došao Citanović umjesto Cvitanovića.
Zoran Zekić, obzirom da se trenutno zna ko pije a ko plača ne bi bilo iznenađenje a i poznato je da se vračao u klubove i nakon većih nesuglasica nego što su bile kod nas, problem bi bila liga na koji je kukao, ima podršku velikog broja navijača što klupskoj administraciji savršeno odgovara.
To je neko moje viđenje opet ponavljam ako bi bila tačna prva rečenica iz mog posta.
Sad ako predpostavimo da je to završeno gotovo sigurno da će to biti neko iz Hrvatske, analizom prije svega klubova i imena koja tamo obitavaju može se reći da je tamo sezona pa gotovo završena i skoro svi klubovi su zadovoljni urađenim poslom do sad, osim možda Istre, koja je u vlasništvu onih španaca pa tako malo je vjerovatno da će neki im neki hrvat biti trener.
Tako od imena koja su već popriličan period bez posla teško da će biti mjesta za njih u klubovima iz HNL-a.
Neka od imena koja se nameću su:
Nenad Bjelica, skup (neki kažu ovde da u klubu nema prebijenog dinara), sukob sa Mamićima, popriličan nazadak u njegovoj karijeri (ne mislim na klub nego na ligu), teško ostvarivo.
Silvio Čabraja, ters, stara škola, možda i najrealniji ali mislim da je on već sa Zrinskim sve dogovorio, tako da teško.
Samir Toplak, trener sa malih ekrana, poznato ime koje ništa značajno nije napravilo, stručnjak u fazonu Nedima Jusufbegovića ili ako bi kod nas došao Citanović umjesto Cvitanovića.
Zoran Zekić, obzirom da se trenutno zna ko pije a ko plača ne bi bilo iznenađenje a i poznato je da se vračao u klubove i nakon većih nesuglasica nego što su bile kod nas, problem bi bila liga na koji je kukao, ima podršku velikog broja navijača što klupskoj administraciji savršeno odgovara.
To je neko moje viđenje opet ponavljam ako bi bila tačna prva rečenica iz mog posta.
Trener se ne može tjerati jer čovjek tek pravi ekipu, to je proces koji se ne može završiti za 6 mjeseci.
Petev bi bio dobar...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

.png)