Znam samo ovo nije trener koji ce im vjerovat.Ne treba pretjerivat al u ovakvoj sezoni mogao je vise poceti.Cim imamo krila odma i igra lici na nesto a i rezultatski gledano bolje.Bajcetic se uhljebio i ugledao na Thiaga i Keitu.Gakpo nije za krila u Liverpoolu i ostane li Slot nema sumnje da ce se i sljedece sezone forsirat Gakpo.EBSCO je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:19Ma sa Riom ne treba pretjerivati. Zadnje sto ti treba je da radi forsiranja zavrsi kao Bajcetic. Momak svakako ima svoje U21 tekme u toku sedmice i pazljivo mu treba dozirati vrijeme u EPL-u. Naredne sezone se vraca Leoni i dolazi Jaqcuet tako da nece biti zime u odbraniLiverpoolREDS je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:13Rio je u ovakvoj sezoni morao vise igrat,a samim tim bi imali i bodova sigurno vise i nebi visili za LP za sljedecu sezonu.Ako slotara ostane problem ce biti i za mlade stopere jer ce sigurno gulit van dajk,konate i gomez gotovo pa cijelu sezonu
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Joj Gakpa...
Usao Gravenberch i sredina totalni kolaps odmah
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
J*** nas holandezi momacki Slot,Gakpo,Graven ova 2 su produzila uz dobru povisicu ocekujemo i treceg
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kako lose drugo poluvrijeme, dobro je sto smo pobjedili i valjda sutra Chelsea izgubi da se bolje zacementiramo na toj petoj poziciji.
Gledajuci na utorak nista ova tekma nije pokazala da mi imamo i promil šanse
Gledajuci na utorak nista ova tekma nije pokazala da mi imamo i promil šanse
Pa kao i obično, ne možemo održati nivo cijelu utakmicu.
Bitna pobjeda za UCL, ali realno PSG je prevelik zalogaj.
Bitna pobjeda za UCL, ali realno PSG je prevelik zalogaj.
- JayCatwright
- Kontakt:
Prolazimo u utorak
S gegenpressingom bilo manje povreda
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma zaluto covjek u svakom smislu, ne zna ih ni pripremit ni organizovat ni taktiku postavit nit imaju snage za presing.Jedino sto zna je mlatit po presicama.Ajax je njegov najveci domet u buducnosti bilo gdje drugo da dobije posao vec nako mjesec dana ce bit nogiran kao i njegov zemljak u Bayeru ljetos
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Vozdra raja!
Zadnjih cca dvije sedmice nisam bio u mogucnosti, a mozda subliminalno i nisam htio gledati tekme voljenog nam kluba (sto li, Boze?!) - sta da ocekujem veceras, odnosno trebam li uopste imati IKAKVA ocekivanja ili ce nas Parizani razbiti na proste faktore?
Zadnjih cca dvije sedmice nisam bio u mogucnosti, a mozda subliminalno i nisam htio gledati tekme voljenog nam kluba (sto li, Boze?!) - sta da ocekujem veceras, odnosno trebam li uopste imati IKAKVA ocekivanja ili ce nas Parizani razbiti na proste faktore?
Anfield je Anfield iako su nas prošle godine izbacili na Anfieldu. Ali sve dok je revanš kod nas ima nade, čak i sa ćelavim na klupi. Ako bi ponovili igru iz revanša sa Galatom imamo se čemu nadati. Jeste PSG ozbiljniji rival od Galate, ali u prvoj utakmici se nismo pojavili.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma prolazimo ovo, samo je dovoljno vidjeti koja se utakmica igrala na današnji dan prije 10 godina, još kad dodaš Dembeleove promašaje iz prošle utakmice ide prolaz pješke.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Milner za Lovrena i njegovo pljuvanje pri proslavi?JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:26Ma prolazimo ovo, samo je dovoljno vidjeti koja se utakmica igrala na današnji dan prije 10 godina, još kad dodaš Dembeleove promašaje iz prošle utakmice ide prolaz pješke.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Momci ne znam sta trosite ali vas dobro radi roba
vas optimizam proizilazi iz neke nostalgije i sujevjerja jbg. Pricate o timovima koji su nekad radili nesto ali ti timovi su u losim tekmama i periodima imali karakter i muda, pored toga imali su vodje na klupi koji su imali sposobnost da mentalno okrenu trenutak. Velika je razlika.
Ova ekipa je u kanalu i blatu do grla, dok drugi pored njih prolaze autoputem 200 km/h. Treba nekad biti realan.
Ova ekipa je u kanalu i blatu do grla, dok drugi pored njih prolaze autoputem 200 km/h. Treba nekad biti realan.
Nafurat cemo se a ljudi ce nas ugasit golom u prvih 20 minuta i to i bi. PSG je space shuttle za trenutni sastav i igru Liverpoola, nazalost.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mi uvijek izgledamo kao da imamo igraca manje na terenu, ne ocekujem nista novo ni veceras, nadam se normalno nekom cudu ali sumnjam da ce se desiti
- JayCatwright
- Kontakt:
3-0 i potpuna opsada gola gruzijca zadnjih 10 minuta gdje Goncalo Ramos promašuje 2 zicera
A vala red je da i ti nesto pogodisJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:023-0 i potpuna opsada gola gruzijca zadnjih 10 minuta gdje Goncalo Ramos promašuje 2 zicera
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno nisam nista promasio ove sezone osim kad sam se malo šalionerkolfc je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:03A vala red je da i ti nesto pogodisJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:023-0 i potpuna opsada gola gruzijca zadnjih 10 minuta gdje Goncalo Ramos promašuje 2 zicera
Bojim se ja da ne bude ko protiv Reala na Anfieldu kad je Nunez petom zabio, hajc 2:0 nakon 10 minuta pa na kraju trpanje 2:5
I found freedom. Losing all hope was freedom.