Bezobrazno skupe karte i bezobrazno nenormalan termin utakmice. Ja prvi neću doći zbog ovog bezobrazluka u vezi termina, a htio bih.soccerfan je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:44Ovo pise Klix:
Određene su i cijene ulaznica za ovaj susret:
tribina Zapad (blokovi A1, A2, A7 i A8) – 40 KM
tribina Zapad (blokovi A3, A4, A5 i A6) – 50 KM
tribina Istok – 40 KM
tribine Sjever i Jug – 30 KM
Ulaznice će biti puštene u pretprodaju 23. aprila gdje će mogućnost kupovine imati svi navijači koji su se registrovali na https://bhff.fans/bs/ platformu.
NS BiH će dostaviti e-mail adrese korisnika zvaničnom distributeru ulaznica event.ba koji će kontaktirati svakog od registrovanih korisnika i pružiti im mogućnost da se u roku od 24 sata izjasne u vezi sa kupovinom ulaznica.
U pretprodaji će biti moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po nalogu. Ukoliko ulaznice ne budu rasprodate u pretprodaji, 25. aprila od 12:00 sati kreće i redovna prodaja ulaznica putem web platforme www.event.ba.
29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Iste cijene su bile i u kvalifikacijskim sa San Marinom i Luksemburzima. Ko je išao i ranije doći će i sada.
Koji je termin utakmice?
Al sto bas u 18:00 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Da su stavili 100KM bilo bi puno sve. Prevelik je hajp, ocekivalo se da ce bit vece cijene.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Koji tribinu tačnije blok preporučujete? Dajte savjet šta da se uzme 
- GoldenLilies
- Kontakt:
Kako im sporo radi web-stranica, sigurno sad mnogi hoce da se registruju da bi mogli kupiti karte. https://bhff.fans/bs/
Pa vjerovatno.Iceplayer je napisao/la: ↑14 apr 2026, 09:17U Splitu poslije Exita(čini mi se da se tako zove festival) organizator finansira promjenu trave na terenu. Merlin sigurno neće?General505 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 08:55Koji kreteni, onoj ublehi Merlinu dozvolili koncert na stadionu, halalit se sa travnjakom
Sto je idiotizma ovdje je, hajde nek neko odrzi koncert na Maksimiru jos malo ce glupe balje poceti i koride na stadionima odrzavati
Ja ciljam istok ako se rasproda kupujem zapad A7 ili A2Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:54Koji tribinu tačnije blok preporučujete? Dajte savjet šta da se uzme![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ne kontam sta je sa terminom? 18h se top za porodice.aezakmi je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:46Bezobrazno skupe karte i bezobrazno nenormalan termin utakmice. Ja prvi neću doći zbog ovog bezobrazluka u vezi termina, a htio bih.soccerfan je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:44Ovo pise Klix:
tribina Istok – 40 KM
Ulaznice će biti puštene u pretprodaju 23. aprila gdje će mogućnost kupovine imati svi navijači koji su se registrovali na https://bhff.fans/bs/ platformu.
NS BiH će dostaviti e-mail adrese korisnika zvaničnom distributeru ulaznica event.ba koji će kontaktirati svakog od registrovanih korisnika i pružiti im mogućnost da se u roku od 24 sata izjasne u vezi sa kupovinom ulaznica.
U pretprodaji će biti moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po nalogu. Ukoliko ulaznice ne budu rasprodate u pretprodaji, 25. aprila od 12:00 sati kreće i redovna prodaja ulaznica putem web platforme www.event.ba.
30 km je isto dobra cijena a ni 40 km nije skupo.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 14 apr 2026, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Napomena za ovu raju što planira da kupuje preko event.ba, za tekmu protiv Italije (Sj. Irske) su pustili karte u prodaju dan prije nego što je najavljeno, ne znam da li greškom ili ne ali ja sam sasvim slučajno provjerio stranicu i dosta karti je već bilo rasprodano, tako da sam i ja umalo ostao bez karti. Obratite pažnju.
Okej cijene, koliko vidim manje više iste kao i u kvalifikacijama. Ja sam očekivao da će ih podići za 10-20 KM zbog hajpa oko odlaska na SP. Nisam sedam godina otišao na tekmu repke, a prije toga isto tako jedno 6-7, možda je vakat da se sada ode 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa ljudi zele porodicama da omoguce dolazak, nece ljudi sa djecom i koji dolaze iz daleka valjda u 23h ici kuci.
18h je top vrijeme, u 20h je tekma zavrsena dok se izadje i krene kroz guzvu kuci, usput nesto pojede eto 21h i ko ima 2 sata voznje do ponoci je kuci.
Kad su vec stavili 18:00 trebalo je u subotu a ne u petak al haj.
Kad je vec petak trebalo je 20 ili 21:00.
Kad je vec petak trebalo je 20 ili 21:00.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pred svijetsko je puno termina i obaveza, vjerovatno im je samo pasao petak. Mora se puno toga uklopiti.
Al petak 18h je sasvim solidno vrijeme, ne kontam sta fali.
Evo ko ce iz Zenice krenuti, zavrsi sa poslom u 15h, 45 min do Sarajeva, parkira u gradu, pjeske do stadiona i eto ga u 18h.
Poslije tekme je u 22-23h kuci i naspavan za subotu.
Plus Bajram pada,vecina nas nece raditi,sta se zalite na termin
Ako ne živiš u Sarajevu + radiš, kako ćeš doći? Pa nije ovo reprezentacija kantona Sarajevo, već Bosne i Hercegovine.dinoze je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:08Ne kontam sta je sa terminom? 18h se top za porodice.aezakmi je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:46Bezobrazno skupe karte i bezobrazno nenormalan termin utakmice. Ja prvi neću doći zbog ovog bezobrazluka u vezi termina, a htio bih.soccerfan je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:44Ovo pise Klix:
tribina Istok – 40 KM
30 km je isto dobra cijena a ni 40 km nije skupo.
Onda nećeš ni otići na utakmicu.
Pa uzmes slobodno ili si vec slobodan jer je drugi dan Bajrama.aezakmi je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:42Ako ne živiš u Sarajevu + radiš, kako ćeš doći? Pa nije ovo reprezentacija kantona Sarajevo, već Bosne i Hercegovine.
Ne kontam kako inace postupas kada ides negdje, ako u to vrijeme radis.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 14 apr 2026, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.