Pa da pogledamo.
Na kraju kad zavrsimo 3. i pocnemo dizati u nebesa kellya, cabala, davida i ostale
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa budimo realni, svako bi prihvatio da dobije ovakve poslove. Ovo vise govori o onima koji mu ponude posaoUmjetnikZijad je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:19Al kakva gnjida je Igor Tudor, zamisli da u istoj sezoni doprineses Juventosovom neigranju LP i Tottenhamovom Premier Lige. Kakav smetljar moras biti i u kakvim talovima da ponovo dobijes i prihvatis bilo kakav posao u fudbalu.
Da citiram rahmetli raiolu: zasto nisam halanda doveo u juventus? Zato sto bi ga prvo poslali u seriju b pa onda godinu i po u b tim pa klupa pa sa 23 bi dobio priliku.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:26Ovog malog čuvati kao oči u glavi i povesti na pripreme![]()
Logicno.GIBRA je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:46Problem je što se Muharemović, Huijsen, Soule i ostala kompanija mladih igrača prodaje da bi se uzeli likovi poput Koopmeinersa, Zhegrove, Opende itd
I na kraju ispadne da su i Huijsen i Muharemović kvalitetniji od trenutnih igrača Juventusa i da isti imaju kvalitet za prvi tim...
To je problem, ne u samoj prodaji
Ne znam sjecate li se, nije tako davno bilo, ovo je smijesno sta je Moise Kean radio u mladjim kategorijama. I na sta kasnije izadje? Ne moze niko reci da nije dobio sansu, nego jednostavno to je bas prerano za procijeniti kojim ce putem igrac ici, pogotovo mentalno.dinoo je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:21Da citiram rahmetli raiolu: zasto nisam halanda doveo u juventus? Zato sto bi ga prvo poslali u seriju b pa onda godinu i po u b tim pa klupa pa sa 23 bi dobio priliku.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:26Ovog malog čuvati kao oči u glavi i povesti na pripreme![]()
Ja davno se predao da mi imamo slifa za te stvari.
Prima inekcije i trenira individualno, sutra će odraditi trening sa ekipom, kažu da će biti u sastavu ali neće biti starter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.