Ma jeste, njega ce ganjati ako Bastoni propadne.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 16:12Mislim da on moze bez problema igrati prvu postavu u Barceloni.
Al takođe mislim da je ovo preskakanje par stepenica,ja bi vise volio godinu/dvije u Interu,a dalje nek fura momak gdje hoce,imat će otvorene puteve.
I da nadodam samo,zar nije bila prica da je Bastoni blizu Barce?
Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemovic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma mislim da bi mogaoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:45Može li iznijeti? U kreaciji je strašan, u svemu je strašan, ali nije najbrži. Flick igra sa suicidalno visoko pozicioniranom zadnjom linijom.
Slazem se.
Samo neroazzuri
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
A jesmo pogan od naroda nasli smo manu i Barceloni.
Idi tamo makar iz nje otisao u CSKA ta se prilika ne pruza svaki dan.
Idi tamo makar iz nje otisao u CSKA ta se prilika ne pruza svaki dan.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tarik je savršen igrač za Barselonu. Nema teoretske šanse da on tamo neće igrati. Doslovno se ubio za njih. Barsi fali ljevonogi štoper njegovih karakteristika. Doslovno match made in heaven. Samo neko ko veze o fudbalu nema može povlačiti paralelu sa Pjanićem.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa i Pjanić se na papiru ubio za njih. Ja opet kažem, ako pozicioniranjem može nadoknaditi nedostatak brzine u suicidalnim visokim linijama Flicka, onda nema dileme, nek ide tamo.PeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:26Tarik je savršen igrač za Barselonu. Nema teoretske šanse da on tamo neće igrati. Doslovno se ubio za njih. Barsi fali ljevonogi štoper njegovih karakteristika. Doslovno match made in heaven. Samo neko ko veze o fudbalu nema može povlačiti paralelu sa Pjanićem.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Razlika je u tome što su imali 3-4 igrača jednakih ako ne i većih tehničkih kvaliteta od Pjanićevih u to vrijeme, a uz to, Pjanić je imao već 30 godina i došao je tamo u nekom divljem three-way transferu. Tarik ima svega 23 godine i igra poziciju na kojoj oni prosto nemaju ni jedno rješenje. Pa i ovog mučenog Bastonija ganjaju jer su deficitarni tu, a Tarik je za njega Nesta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:30Pa i Pjanić se na papiru ubio za njih. Ja opet kažem, ako pozicioniranjem može nadoknaditi nedostatak brzine u suicidalnim visokim linijama Flicka, onda nema dileme, nek ide tamo.PeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:26Tarik je savršen igrač za Barselonu. Nema teoretske šanse da on tamo neće igrati. Doslovno se ubio za njih. Barsi fali ljevonogi štoper njegovih karakteristika. Doslovno match made in heaven. Samo neko ko veze o fudbalu nema može povlačiti paralelu sa Pjanićem.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma nije brate Tarik Nesta za Bastonija, Bastoni je odličan igrač 
Najbolji stoper u igri nogom na svijetu, ili jedan od tri najbolja. Mislim, sama činjenica da se Tarika sa njim može porediti je ogroman kompliment.
Najbolji stoper u igri nogom na svijetu, ili jedan od tri najbolja. Mislim, sama činjenica da se Tarika sa njim može porediti je ogroman kompliment.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bastoni jeste odličan igrač. Ali po meni je Tarik bolji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:42Ma nije brate Tarik Nesta za Bastonija, Bastoni je odličan igrač
A vjeruj mi, nikad ne dižem naše igrače u nebesa. Štaviše, vrlo sam kritičan. Moje skromno mišljenje je da je Tarik već sad u 5 najboljih štopera svijeta.
Flickova Barcelona nije zahvalna za stopere ali nikako, bolje Inter.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
General505
- Kontakt:
Bez obzira ima li istine u ovom ili ne,...
Svako ko misli da Tarik ne moze vec sad igrati u Barceloni nije nacisto sa fudbalom i ne razumije bas fubal.
Moze, i to iz vise razloga a najmanje fudbalskih,ovakav igrac kap stvoren za Barcelonu i njen stil igre
Svako ko misli da Tarik ne moze vec sad igrati u Barceloni nije nacisto sa fudbalom i ne razumije bas fubal.
Moze, i to iz vise razloga a najmanje fudbalskih,ovakav igrac kap stvoren za Barcelonu i njen stil igre
I sam sam sportski novinar, i jasno mi je da egzoticni naslovi privlace preglede, pogotovo ovi clickbait (iako to licno ne radim), ali koja je fora sportsport da svaki dan objave vijest o Muharemovicu i novom klubu.
Ne pamtim dan u kome nije bilo da je pronasao novi klub ili da ga trazi.
Ne pamtim dan u kome nije bilo da je pronasao novi klub ili da ga trazi.
ahhahahhaha
prestani pratit fudbal molim te
Ne bi se bas slozio s tim, ali dobro. Postujem misljenje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jaro ne odustaje, meće i ne vadi
Nesta bio brzac, da ne nabrajam dalje.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da hoce za bubamaru potpisati samo da ga ovaj portal prestane objavljivati i zaradjivati na klikovima.
Veci je jedno 10 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester