Edheme@ imas problema,samo pitam
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Pozivam ugledne clanove ovog PDF ,u prvom redu uvažene kolege Centar Foward@,Omerbavarac@,farinelli@,Frank ribery@,Stefan Effemberg@,rahmetli Secera@ ako je vaskrso ,kao i druge ,prvobitne clanove ovog PDF od same njegove geneze ,da se izjasne na ove nemilosrdne napade naših pojedinih kolega na moju malenkosti i integritet.Molim da se izjasnite
hvala.
Pravda za Tyson Furya
ma kralju propo si nebitan skrozJup je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:43Pozivam ugledne clanove ovog PDF ,u prvom redu uvažene kolege Centar Foward@,Omerbavarac@,farinelli@,Frank ribery@,Stefan Effemberg@,rahmetli Secera@ ako je vaskrso ,kao i druge ,prvobitne clanove ovog PDF od same njegove geneze ,da se izjasne na ove nemilosrdne napade naših pojedinih kolega na moju malenkosti i integritet.Molim da se izjasnite![]()
![]()
![]()
hvala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bio je na treningu danas tako da ne bi trebalo biti problema za srijedu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Neka Jupa, uvijek je donosio srecu nama Realovcima. Nadamo se da ce se tradicija nastaviti i za dva dana.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sto se ankete tiče, ako Bayern osvoji LP onda bi Neueru bilo genijalno da se oprosti sa svojom trećom titulom LP, onda bi se izjednačio sa Beckenbauerom, Gerdom i Seppom... Najljepši mogući način završetka jedne velike karijere, ako ne osvoje, onda treba posljednji put pokušat osvojit sljedeće sezone...
Dosad je Eberl pogađao sa transferima iz Engleske možda nastavi niz,jer ovaj Gordon mi se čini kao veoma perspektivan igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Smaras.Jup je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:43Pozivam ugledne clanove ovog PDF ,u prvom redu uvažene kolege Centar Foward@,Omerbavarac@,farinelli@,Frank ribery@,Stefan Effemberg@,rahmetli Secera@ ako je vaskrso ,kao i druge ,prvobitne clanove ovog PDF od same njegove geneze ,da se izjasne na ove nemilosrdne napade naših pojedinih kolega na moju malenkosti i integritet.Molim da se izjasnite![]()
![]()
![]()
hvala.
Nema šanse za Gordona, aki baš nikakve. Imaju para koliko hoće, igrač ima ugovor do 2030, pa skoro su za levata Dugonji dali 90 mil (traženo 70 nama) da bi peglo klupu. Tiu je i primjer Isaka kojeg su izbacili iz tima što je insistirao da ide i na kraju ga uvalili za 150 mil iako vredi triput manje. Bayern to neće pratiti.
Što znači da ce ipak Gnabry sutra poceti, vjerovatno.
Mi o utakmici, ovaj i dalje o kolegama 
Dilah, jesi li čitao strip Flash Gordon
Ovo je neka varka, iz kojih razloga - ne znam.
Da li da privole Kejna za produžetak ili se busaju u prsa.
Okej, treba zamjena za Lucha, ali više treba za Kejna ako će Džekija vratiti odakle je došao.
Dilah, jesi li čitao strip Flash Gordon
Okej, treba zamjena za Lucha, ali više treba za Kejna ako će Džekija vratiti odakle je došao.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Malo, samo Gospodara Darkvuda redovno, a Blek Stenu i Komandanta Marka ponekad. I ja mislim da je je neka prevaraarmando je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:27Mi o utakmici, ovaj i dalje o kolegama
Dilah, jesi li čitao strip Flash Gordon![]()
Jelenskih mi rogova i ja bih volioDilah je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:50Malo, samo Gospodara Darkvuda redovno, a Blek Stenu i Komandanta Marka ponekad. I ja mislim da je je neka prevaraarmando je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:27Mi o utakmici, ovaj i dalje o kolegama
Okej, treba zamjena za Lucha, ali više treba za Kejna ako će Džekija vratiti odakle je došao.“ bacanje tragova “. Mada, da se razumijemo, bio bi ekstremno ZA.
Mada ga nisam nešto upratio, ali nisam ni Diaza.
Ovaj Kolumbijac se mora probuditi protiv Reala, upao je u malu krizu. Ne pruža briljantne partije, mada je i dalje klasa.
Lijevu nogu neće riješiti, ali zato mora ubaciti u brzinu više. Sad ili nikad.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Luis Diaz je nas clutch igrac, zabija kad je najpotrebnije.
A ti o stripu Flasha Gordona ,armando je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:27Mi o utakmici, ovaj i dalje o kolegama
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: B1988K, BelajBoy, CrvenoCrnaArmija, eaglebvb09, Elubrylla, Google Adsense [Bot], J1897, Maestro^^, nebeskasila, StevieG8 i 60 gostiju.