Samo nek je Nihad nama živ i zdrav i sretan, zajedno sa svim ostalim reprezentativcimaMiranGlasnic je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:15Šta kaže struka…Mujakić rezervni lijevi bek.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:13Eh, da, vidim niko ga nije komentarisao. Sinoć meni sasvim solidan.![]()
![]()
Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dženis Burnić
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledal iko ovo sa Šalkeom, kakav je?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
upratio sam samo da je imao priliku jednu za gol, sa 6-7 metara pogodio vanjski dio mreze, gledao sam 5min ukupno
-
napapijri1987
- Kontakt:
Da ne bi ovog snimka ne bi nikad znali da ima romski nadimak Django. Ili saigrace vise podsjeca na Djanga NeokovanogGoalgetter je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:20https://www.facebook.com/share/v/1bHZnM ... tid=wwXIfr
Kakav docek KSC-a.![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Teško mi povjerovat’ u ovo**** portal ima informaciju o interesu iz Bundeslige za Dženisa Burnića (27).
Kako saznajemo, Burnić bi mogao uskoro obući dres Augsburga.
Burniću na ljeto ističe ugovor sa Karlsruherom što dodatno olakšava ovaj transfer.
Pa sto ne bi, dzaba ide?Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:10Teško mi povjerovat’ u ovo**** portal ima informaciju o interesu iz Bundeslige za Dženisa Burnića (27).
Burniću na ljeto ističe ugovor sa Karlsruherom što dodatno olakšava ovaj transfer.![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Solidan momak, nije nesto wow ali mislim da nije toliko los koliko su ljudi zapeli za njega.
Vjerujem da bi mogao igrati u Bundesligi, sad koliko minuta, ne znam. Ali mislim da moze konkurisati u nekom klubu.
Vjerujem da bi mogao igrati u Bundesligi, sad koliko minuta, ne znam. Ali mislim da moze konkurisati u nekom klubu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma nek ide on džaba, al’ teško mi povjerovati da će se naigrati. Pa tolike godine u cvajti, da je nešto pokazao, već bi ga bar neki davljenik Bundeslige pokupio.231983 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:11Pa sto ne bi, dzaba ide?Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:10Teško mi povjerovat’ u ovo**** portal ima informaciju o interesu iz Bundeslige za Dženisa Burnića (27).
Burniću na ljeto ističe ugovor sa Karlsruherom što dodatno olakšava ovaj transfer.![]()
-
Sindikat12
- Kontakt:
U barazu je bio dobar, pogotovo protiv Velsa.
Pa nije on toliko loš, moze u Augsburgu, taman mislim da mu to i jeste mjera, a i ako nece sad, kad ce... taman je ovo i da se izvaga, da vidi gdje jeCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 14:42Ma nek ide on džaba, al’ teško mi povjerovati da će se naigrati. Pa tolike godine u cvajti, da je nešto pokazao, već bi ga bar neki davljenik Bundeslige pokupio.
Nije los uopste. Formiran igrac od kojeg znas sta da ocekujes, polivalentan, bez puno rizika, svaki trener voli imati takav profil u timu. Takodjer sto bolji tim to i on izgleda bolje jer nije neko ko ti podize plafon ali lijepo ce odraditi svoju rolu, i to smo vidjeli i u barazu.
Druga stvar je sto je nas vezni red (bio) toliko ocajan da smo prethodno pokusali i s njim kao glavnim organizatorom, sto svakako nije rjesenje.
Druga stvar je sto je nas vezni red (bio) toliko ocajan da smo prethodno pokusali i s njim kao glavnim organizatorom, sto svakako nije rjesenje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Imam isto misljenje.Clutch je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:41Nije los uopste. Formiran igrac od kojeg znas sta da ocekujes, polivalentan, bez puno rizika, svaki trener voli imati takav profil u timu. Takodjer sto bolji tim to i on izgleda bolje jer nije neko ko ti podize plafon ali lijepo ce odraditi svoju rolu, i to smo vidjeli i u barazu.
Igrac koji je dobar u sistemu, i ako je ekipa defanzivno orjentisana, u napadu nema sta puno da ponudi nazalost
naprijed rejal
Niti je on toliko loš niti su u Augsburgu nekakvi Galacticosi pa da on nema šta tražiti u igračkom kadru, plus ne mora se plaćati transfer.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Da nisam pročitao Augsburg pomislio bih da ga se povezalo s Barcelonom kakva je reakcija na ovom forumu, što još jednom dokazuje da ovdje pišu teške fudbalske neznalice i analfabete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.